پیوستن گگارد موساسی به بلاتور+جدا شدن Frank Mir از UFC+قیمت  صندلی ها و پخش تلویزیونی مسابقه ی کانر و فلوید میدور

گگارد موساسی رسما تایید کرد که به سازمان بلاتور پیوسته و هدفش در این سازمان بدست آوردن قهرمانی میان وزن و بعد از آن قصد دارد یک وزن بالا تره رفته و برای عنوان light heavyweight فایت کند.نیما صفاپور مدیر برنامه های گگارد در صحبت های خود گفته است که UFC در صورت بستن قرارداد با گگارد قرار بوده  مسابقه ایی را با لوک راکهلد در UFC215 به او بدهند.در ادامه او جزیاتی را در مورد قرار داد جدیدموساسی با بلاتور داد که بدین شرح است که او6 مبارزه با دادن پیش پرداخت و پول بیشتر بعد از مسابقه،دادن سود قابل قبول از هر PPV که گگارد در آن مسابقه دارد،اجازه داشتن برای مبارزه کردن در پروموشن های دیگر و شرکت در مسابقات بوکس،اجازه داشتن برای مبارزه کردن در وزن های متفاوت و  در نظر گرفتن برنامه تست دارویی دیگری که توسط UFC استفاده میشود.
بعد از مثبت اعلام شدن تست دوپینگ فراک میر ،دوستانه تصمیم گرفت که از UFC جدا شود و هم اکنون به صورت Free agentاست.او در مورد آینده خود گفت که دوست دارد با اسطوره Pride فدور املیانکو یا رقیب سنتی خود براک لسنر فایت کند.و در مورد بازنشته شدن خود نیز توضیح داد که قصد دارد تا آنجایی که ممکن است به مبارزه بپردازد و تا سن 45 سالگی به مسابقه دادن ادامه دهد.
Fabricio Werdum که در UFC213 مقابل الیستر اوریم قرار گرفت و در رای داوران به عنوان بازنده اعلام شد،در خوسات بازبینی مسابقه را به کمیسیون ورزشی نوادا داده و گفته است که این کمیسیون حق در خواست بازبینی مسابقات را به ما داده و من مطمئن هستم که پیروز ان مسابقه هستم چون من راند اول و سوم را پیروز شدم و فقط راند دوم را از دست دادم و در صورت قبول نشدن در خواستم حاضرم برای بار چهارم با اوریم مسابقه دهم.
بر اساس خبر های آمده قیمت پخش تلویزیونی مسابقه بوکس کانر مکگریگر و فلوید میدور 89.95$ میباشد و 10$ اضافه برای دیدن این مسابقه به صورت HD و قیمت صندلی های معمولی $2,425 و صندلی های نزدیک رینگ $79,000 میباشد،البته این قیمت ها برای نمایندگی های بوکس است و فروش آنها مسلما بیشتر از این اعداد خواهد بود،نکته دیگر اینکه این قیمت ها از مسابقه ی قرن که بین فلوید میدور و مانی پاکیو برگذار شد گران تر است.