با سلام
با 115مین تاپیک از مجوعه تاپیک های اخبار سایر کمپانی های رسلینگی با شما هستیم
اخبار امروزمون همونطور که تو تیتر تاپیک مشاهده میکنید اختصاص به رسلر مت ترمونت داره
و میدونین که رسلر متیو ترمونت یکی از رسلرهای مشهور و خونریز و خشن دنیای ه ا ر د کور
رسلینگ هست و همه اونو به عنوان یک رسلر بی رحم و خشن و خونریز میشناسن و مسابقات
این رسلر تماما خونین و با خشونت بالایی برگزار میشه و کمپانی اصلی ای که این رسلر در اون
رشد کرده و هنوز هم فعالیت میکنه کمپانی سی زد دبلیو هست این کمپانی اصلیترین کمپانی
برای این رسلر هست و البته بصورت پارت تایم هم در کمپانی های دیگه فعالیت میکنه
جا داره اینم بدونین که مت ترمونت شاگرد اساتیدی همچون رسلر جان زندینگ رئیس سابق کمپانی
سی زد دبلیو و رسلر لاریات دی جی هاید رئیس کنونی سی زد دبلیو و اسطوره خشونت رسلینگ ژاپن
رسلر آتسوشی اونیتا که ماه قبل در پی پی وی وانس ا لایف تایم با هم مسابقه داشتند بوده
در کل مت ترمونت 30 ساله رسلر کهنه کار خشن و با تجربه رسلینگ ه ا ر د کور هست و در دنیای رسلینگ
تامش در کنار خون و خشونت و مسابقات خشن و وحشیانه میدرخشه و میشه گفت نماد خشم و خون در
دنیای رسلینگ هست و مسابقات واقعا دلهره اور و خونینی برگزار میکنه
و اما بریم سراغ اخبار ویژه این رسلر
مت ترمونت ماه پیش در یک مصاحبه خبری در کمپانی سی زد دبلیو پنجمین لوگوی رسمی خودش رو معرفی و رونمایی کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مت گفت این لوگو رو بعد از مسابقه با استادم آتسوشی اونیتا توسط تیم گرافیکی کمپانی طراحی کردم در این لوگو سیم خاردار رو از لابلای حروف
اسمم عبور دادم که بیانگر این هست که سیم خاردار ، جراحت ، خون و خشم با وجود من عجین و یکی شده و سیم خاردار که نماد خشم و خون
هست جزئی از وجود من شده و عکسی هم که از خودم تو این لوگو هست مربوط به پیروزی در پی پرویو بیداری هست که در ماه ژانویه برگزار شد
مت ترمونت در کمپانی دس مچ رسلینگ موفق به دریافت نشان گرند اسلم رسلینگ 2017 شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نشان به پاس 5 سال زحمت و درخشش و اجرای مسابقات خشن و خونین در دنیای رسلینگ به مت ترمونت اهدا شد
مت جوانترین رسلر خشن و خونریز در دنیای ه ا رد کور رسلینگ است که از سن 24 سالگی وارد دنیای رسلینگ ه ا ر د کور شد
و از همون ابتدا مسابقات خونین و خشن برگزار کرد و جالبه بدونین مت ترمونت تنها رسلریست که در این مدت 5 سال 28 مسابقه
داخل قفس برگزار کرده و 553 مسابقه خونین و خشن رو در کارنامه رسلینگی خودش تا به الان به ثبت رسونده
یک روز بعد از دریافت این نشان رسلر لاریات دی جی هاید ریاست کمپانی سی زد دبلیو در جمع هواداران در داخل رینگ استقبال گرمی از مت ترمونت کرد
و اونو افتخار این کمپانی و نتیجه 9 سال تربیت و آموزش خشونت بار رسلینگی دونست و گفت من از اینکه مربی رسلینگی مت بودم خوشحالم
و باعث اتخارم هست که همچین شاگردی رو پرورش دادم و موفقیتهای اون تو رسلینگ واقعا منو خوشحال میکنه
و متاسفانه در شب گذشته 13 سپتامبر کمپانی GCW مهمترین پی پرویو سالانه خودش رو که NGI 2 هست برگزار کرد
با توجه به تصویر ، این پی پرویو 4 مسابقه اصلی داشت که اخرین مسابقه اون مسابقه ه ا رد کور بلود مچ بین مت ترمونت و نیک کیج که هر دو رسلرهای
کمپانی سی زد دبلیو هستند بود در این مسابقه که واقعا هم خونین و خشن بود مت ترمونت از ناحیه چشم و دست مصدوم شد و به طرز واقعا دلهره اوری
شکست خورد و پیروز این مسابقه نیک کیج که خودش از خشن ها خونریزهای رسلینگ هست شد .
مت ترمونت تو این مسابقه اسیب زیادی از ناحیه چشم و دست دید .
امیدوارم بتونه تو پی پی وی بعدی کمپانی سی زد دبلیو حضور پیداکنه
اگه سوال و یا نظری دارید مطرح کنید
با تشکر
تارانتولا
23 شهریور 96 / 14 سپتامبر 2017