با سلام
امشب با 129مین تاپیک از مجموعه تاپیک های اخبار سایر کمپانی های رسلینگی با شما هستم
اخبار این تاپیک خیلی مختصر و مفید و به روایت تصویر خواهد بود که امیدوارم مورد توجه قرار بگیره
همونطور که قبلا تو تاپیک های خبری اشاره کردم کمپانی ژاپنی NJPW در تاریخ 18 نوامبر 2017 تورنومنت
تگ تیم لیگ رو برگزار کرده و این توزنومنت تا ماه دسامبر ادامه خواهد داشت و در نهایت تیمی که بتونه
قهرمان این تورنومنت بشه کاپ یا نشان بهترین تگ تیم سال 2017 رو که تو تصویر زیر هم میبینید دریافت میکنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر اشتباه نکنم این تورنومنت از سال 1978 تا به الان هر ساله تو ماه اکتبر و نوامبر برگزار میشه که یکی
از قدیمیترین و مشهورترین تورنومنت های این کمپانی ژاپنی هست
هفته پیش کمپانی سی زددبلیو تو شوی هفتگی دوجو وار دو تا مسابقه مهم و خونین برگزار کرد که مسابقه اول یک
مسابقه استریت فایت در فضای بیرون استادیم انجام شد و مسابقه دوم هم یک مسابقه کسکت مچ خونین بود که به ترتیب
عکساشونو تو قسمت پایین مشاهده میکنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کمپانی رسلینگی H2O رو که قبلا به طور کامل تو انجمن معرفی کردم پی پرویویی رو با نام 305 Hoss برگزار خواهد کرد
همونطور که تو تصویر میبینید رسلرهای بزرگی مثل بیک بوس من _ استوکد _ دی جی هاید رئیس کمپانی سی د دبلیو _ ریکی شین پیج
ایس رومرو _ ******** تایا و .... در این پی پرویو حضور و مسابقه خواهند داشت
کمپانی BJW که یکی از کمپانی های خشن و بی قانون رسلینگ ژاپن هست در تاریخ 28 نوامبر 2017 یک تورنومنت خونین و خشنی رو برای
رسلرهای زن این کمپانی برگزار میکنه که اسم این تورنومنت نقطه مرگ هست این تورنومنت از سال 2009 تا به امسال بین رسلرهای زن این
کمپانی برگزار میشه و امسال رسلری که برنده این تورنومنت بشه نشان زیر رو دریافت خواهد کرد و جان سخت ترین رسلر زن در سال 2017 لقب خواهد گرفت
در تصویر زیر هم رسلر مشهور و کهنه کار کمپانی ان جی پی دبلیو یعنی رسلر اویل رو مشاهده میکنید که پوستر پی پرویو
کینگ اف پرو رسلینگ رو که در ماه اکتبر برگزار شد در دست داره و جالبه بدونین تصویر روی پوستر این پی پرویو تصویر خود
این رسلر هست و اینترنس این رسلر در این پی پرویو دقیقا مانند تصویرش روی پوستر بود که ما قبلا در موردش تو انجمن
یک تاپیک مفصل زذیم و کامل ماجرا رو توضیح دادیم
اینم یک تصویر بسیار زیبای مربوط به مراسم هالووین از رسلر مشهور کمپانی سی زد دبلیو رسلر دیو کریس
در مزرعه کدو تنبل که خود این رسلر در مورد این تصویر گفته منظره فوق العاده زیبایی بود و یکی از بهترین و
مورد علاقه ترین عکسهای من است که باور نمیکردم فضا انقدر زیبا و دیدنی باشد
هفته پیش هم در کمپانی جی سی دبلیو برای 8مین بار مت ترمونت و نیک کیج به مصاف هم رفتند
در گیری این دو تا رسلر خشن و خونریز معلوم نیست کی تموم خواهد شد اما هر چی که هست بسیار
خشن و دیدنی هست چون مسابقه هایی که این دو رسلر با هم برگزار میکنن به شکل باور نکردی ای
خشن و دلهره اور هست این دو رسلر ج مهره های اصلی کمپانی سی زد دبلیو هستند که در این کمپانی
هم فعالیت دارن
کمپانی خشن و خونین ژاپنی BJW امروز به طور رسمی از لوگوی ریوگوکوتان 2018 رو نمایی کرد این پی پرویو هم یکی از
مهمترین و خونین ترین پی پرویو های این کمپانی در ژاپن هست که هوادارن رسلینگ خشن رو از هر جای دنیا به خودش
جذب میکنه و به عبارتی این پی پرویو شهرتی مثل رسلمنیا داره اما مسابقاتش تماما خشن و خونین هست
یکشنبه
5 آذر 1396 ____ 26 نوامبر 2017
باتشکر