اخبار روزانه رسلینگ به تاریخ ۶ ژانویه
روز گذشته دابلیو دابلیو ای آرام کرد که حضور جان سینا در پی پر ویو فست لین ۲۰۱۸ به عنوان ایجنت فری می باشد.این پی پر ویو در تاریخ ۱۱ مارچ در Columbus, OH در آرنای The Nationwideبرگزار خواهد شد.طبق شایعات اگر ای جی استایلز بتواند از کمربند خود در برابر سمی زین و کوین اونز در رویال رامبل دفاع کند ؛ در پی پر ویو فست لین در یک مسابقه پنج نفره باید از عنوان خود در برابر ناکامورا در برابر رندی اورتن در برابر کوین اونز در برابر سمی زین دفاع کند.پی پر ویو فست لین مخصوص برند اسمک داون می باشد و آخرین پی پر ویو قبل از رسلمنیا ۳۴ است.همچنین بلیط های این پی پر ویو از الان پیش فروش شده است.
آپدیت چلنج میکس مردان و زنان
روز گذشته دنیل برایان در توییت خود اعلام کرد که جیمی اوسو هم با همسر خود نائومی تیم خواهد شد.لیست تیم ها به شرح ذیل می باشد
Naomi & Jimmy Uso
* Lana & Rusev
* SmackDown Women's Champion Charlotte Flair & Bobby Roode
* Sasha Banks & Finn Balor
* RAW Women's Champion Alexa Bliss & Braun Strowman
آمار بینندگان شو این هفته ایمپکت رسلینگ تی ان ای
شو این هفته تی ان ای که اولین شو تی ان ای در سال ۲۰۱۸ می باشد ۳۰۹,۰۰۰ بیننده داشت که این آمار نسبت به هفته قبل که ۲۸۵,۰۰۰ بیننده بود رشد داشته است.همچنین شو تی ان ای در در سال ۲۰۱۷ در مجموع ۱۶,۱۴۷ میلیون بیننده داشته است که میانگین آن برای هر اپیزود ۳۱۱,۰۰۰ بیننده می باشد.
نظر سنجی سایت دابلیو دابلیو ای
دابلیو دابلیو ای در نظرسنجی جدید خود از هواداران پرسیده است که آیا ای جی استایلز در پی پر ویو رویال رامبل ۲۰۱۸ می تواند از تایتل خود در برابر سمی زین و کوین اونز دفاع کند یا خیر.۷۷ درصد گزینه بله را انتخاب کرده اندازه و باید دید در پی پر ویو رویال رامبل چه اتفاقی خواهد افتاد.
هوم ویدیو جدید دابلیو دابلیو ای
دابلیو دابلیو ای روز گذشته اعلام کرد که هوم ویدیو بهترین های راو و اسمک داون ۲۰۱۷ در تاریخ ۲۷ فوریه در سه حلقه دی وی دی منتشر خواهد شد.همچنین تریلری از این هوم ویدیو نیز روز گذشته منتشر شد.
آپدیت توییت برن کوربن
برن کوربن قهرمان سابق کمربند یونایتد استید چمپیون در توییت خود نوشت : مردم اخیرا سعی می کنند که همه چیز هایی را که من در سال گذشته به دست آوردم از من بگیرند؛ بعداً من قهرمان رویال رامبل خواهم شد و تمام امید ها و رویاهای شما را خواهم گرفت.من مین ایونت رسلمنیا را تصاحب خواهم کرد.
بازگشت مصدومان برند ان اکس تی
سوپراستاران برند ان اکس تی no way jose و The Velveteen Dream در تپینگ ان اکس تی شب گذشته در آتلانتا حضور داشتند.The Velveteen Dream از ماه نوامبر وقتی که در nxt war game در برابر آلیستر بلک شکست خورد مصدوم شد و در رینگ حضور نداشت.اما در حال حاضر هر دو این رسلر آماده بازگشت به رینگ می باشند.
مصاحبه جیمز السورث
روز گذشته ******** استار سابق دابلیو دابلیو ای مصاحبه ای را با رولینگ استون داشت که در آن در مورد مسایل مختلفی صحبت کرد.جیمز گفت که از اواسط ماه نوامبر قرار داد او با کمپانی به پایان رسید و قبل از عقد این قرارداد امیدوار بود که قراردادش طولانی باشد اما این طور نبود و او از این موضوع ناراحت نیست زیرا به خوبی این بیزینس را درک می کند.او در مورد آخرین مسابقه اش با بکی لینچ گفت : یک چیز جالب در این مورد این است که من حتی یک بازی را م واقعا پیروز نشدم حتی در برابر ای جی استایلز و تجربه با بکی لینچ هم عالی بود.در واقع من برای این کار در کمپانی حضور نداشتم.در پایان مصاحبه هم گفت که من دوست دارم مردم مرا به عنوان کسی که آنها را سرگرم می کرد از من یاد کنند.