آندرتیکر در برابر جان سینا،تویبت مت هاردی،بابی رود و...
روز گذشته خبرگزاری Ring side news اعلام کرد که دابلیو دابلیو ای قصد دارد که همه را سورپرایز کند و شاید امشب در شو ۲۵ سالگرد راو آندرتیکر به مصاف جان سینا برود.همچنین سایر خبرگزاری ها اکثرا بر این باور هستند که امشب استارت فیود این دو خواهد خورد.باید دید که امشب چه اتفاقاتی در ۲۵ سالگرد شو راو خواهد افتاد.
شب گذشته در لایو ایونت دابلیو دابلیو ای در جنوب کالیفرنیا بابی رود توانست از تایتل یونایتد استید چمپیون خود در برابر جیندر ماهال دفاع کند.او پس از این مسابقه در صفحه توییت خود نوشت که پیروز شدن این تایتل یک چیز و توانایی دفاع کردن از آن و نگه داشتن آن یک چیز دیگر است.
روز گذشته ماریس همسر رسلر دابلیو دابلیو ای دمیز وارد ۳۷ سالگی شد.این در حالی است که ماریس باردار می باشد و فرزند آنها هم دختر است.همچنین هال آفیمر کمپانی دابلیو دابلیو ای ایوان پوتسکی امروز وارد ۷۷ سالگی شد.
همان طور که مطلع هستید شو امشب راو ۲۵ سالگرد راو می باشد و حضور لیجند ها و هال آفیمر های زیادی برای آن تبلیغ شده است.همچنین اخیرا اعلام شده است که شین مک ماهون و جنرال منیجر اسمک داون و قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای ای جی استایلز و قهرمان تگ تیم اسمک داون برادران اوسو و قهرمان زنان اسمک داون شارلوت فلیر از برند اسمک داون در شو امشب حضور خواهند داشت.
مت هاردی که این روزها با گیمیک جدید خود غوغا کرده است در صفحه توییت خود در مورد همه مسایل اظهار نظر می کند.او روز گذشته در مورد آندرتیکر در صفحه توییت خود نوشت : آندرتیکر یکی از قدیمی ترین روح هایس است که در این جهان وجود دارند.صحبت کردن در موردش من رو از ترس به لرزه میندازد.او نزدیک به چهار هزار سال است که حضور دارد.او در ظاهر مرد مرده قدرت بسیار زیادی دارد،در مورد او چیزی وجود دارد که ما نمی توانیم آن را ببینیم.من احترام بسیار زیادی برای dead man قائل هستم.
دوستان هر گونه اخبار جدید به محض انتشار در تاپیک جداگانه قرار خواهد گرفت.