[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این شو بحث و گفت و گو کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این شو بحث و گفت و گو کنید.
بازی الیستر بلک - آدام کول و مین ایونت جانی گارگانو و سین آلماس جز بهترین مسابقاتی بود که یکی دو سال اخیر دیدم واقعا ! یه کلام فوق العاده
هرکی نبینه قطعا رسلینگ فن نیست :ی
با تشکر از بچه های دانلود که به خوبی پوشش دادن ایونت رو
من هنوز وقت نکردم ببینم ولی تیکه هاشو تو اینستاگرام دیدم واقعا فوق*العاده بود......راهی که nxt داره پیش میره دقیقا راه njpw هست،یعنی استوری خیلی کم هست،و تمرکزشون رو کیفیت مسابقات میزارن،دقیقا چیزی که خلافشو تو مین راستر میبینیم،فقط استایلز و بالور هستن ک مسابقاتشون زیباس،بقیع واقعا حتی ارزش دیدن هم ندارن
کاش استایلز بالور بابی رود و امثالشون الان تو nxt میبودن و این همه فنونشون محدود و کم نمیشد،دوم هم ک با این همه رسلر درجه یک مثل ریکوچت رودریک استرانگ الیستر بلک و..... دریم مچ های فوق*العاده ای برگذار میکردن
فوق العاده بود.:lmekjvqxkkqvu6by8nz
فقط Adam Cole Bay Bay
سطح مسابقه ها مخصوصا دوتا مسابقه آخر فوقالعاده بود قطعا royal rumble بهش نمیرسه
می تونم به ضرس قاطع بگم بهترین مسابقه تاریخ ان ایکس تی تعلق میگیره به مسابقه جانی گاگنو و آندره الماس ... حیف که نباید میبرد و استوریش با توماسو چمپا کلید میخورد ... ولی این مسابقه دیگه مثلش حتی دیده هم نخواهد شد و بسیار بسیار منو به وجد آورد. چقدر گارگانو پیش مردم اعتبار کسب کرد امیدوارم به همین روند ادامه بده و nxt قبل رسلمنیا کمربند رو ببره ... واقعا یاد مسابقه رسلمنیا 25 آندرتیکر و شاون مایکلز افتادم که اون همه کاور کردن بعد از زدن حرکات سنگین و فینیشر اما حریف کیک اوت میکرد === امتیاز من 5/5
مسابقه الیستر بلک و آدام کول واقعا عالی بود توی این کمبود مسابقات یه Extreme rules واقعا میچسبید که خیلی حال داد مسابقه شون مخصوصا دخالت اعضای دو گروه اما همین دخالت باعث شد من یک امتیاز کم کنم چون فقط یه حرکت suicide omg از سمت کیلین دین داشت و بس === امتیاز من 5/4
مسابق تگ تیم هم بدک نبود تنها advantage گروه undisputed era همون استفاده از سابمیشن و حرکات روی پا بود در برابر AOP === امتیاز من 5/3.5
مسابقه ولنتین دریم و اوهنو هم خیلی معمولی بود خوده دریم خیلی رو مخه شبیه دختراس === امتیاز من 5/1.5
مسابقه کمربند قهرمانی زنان هم معمولی بود ... بعد از رفتن آسکا دیگه مسابقات زنان جالب نمیشه چرا که امبر مون این کاره نیست امیدوارم یک زن درست و حسابی بیاد کمربندو بگیره که ارزشش رو داشته باشه حداقل! === امتیاز من 5/2
در نهایت امتیاز کلی من به شو 5/4.25
دو مسابقه اخر شو نه تنها بهترین مسابقات تاریخ nxt بودن بلکه جزو بهترین مسابقات تاریخ کل wwe هم باید حساب بشن، مخصوصا مین اونت الماس مقابل گارگانو فوق العاده بود، از نظر خودم مسابقه ای در سطح مسابقه کنی اومگا و تتسویا نایتو تو فینال g1 2017 بود مسابقه مین اونت
Nxt واقعا دیوانه کننده س درست وقتی همه فکر می کردند با رفتن جو،شینسکه و رود این برند ضعیف می شه برعکس هر ppv داره خودش ارتقا می ده، اصن فکر نمی کردم بعد از war games مسابقه عالی ببینم که از لحظه ثبت مسابقه اکستریم بین بلک/کول مطمئن شدم می بینم.
این دوتا مسابقه محشر بود اصن نمی دونم چی بگم. اون سه تا مسابقه دیگه در حد مسابقات مین راستر بود ولی دو تا مسابقه آخر علی بودن.
دخالت کاندیس دل ری و زلینا وگا هم خیلی به موقع بود. هرچند واقعا دوست داشتم گارگانو ببره ولی خب آلماس عالی عمل کرد. هرچی دلریو حداقل برای من نچسب بود ولی آلماس تا حدودی آدم رو یاد ادی می اندازه. وگا هم تعریف جدیدی از منیجر داد. دخالت هاش کلیشه ای و ملال آور نیست درست برعکس سینگ برادرز.
درکل کاملا از پی پر ویو راضی بودم. اصن مگه می شه آدم از nxt راضی نباشه
الماس تا قبل از ان اکس تی با نام La Sombra تو کمپانی بزرگ مکزیکی CMLL کار میکرد و از پایه گذاران گروه Los Ingobernables (فکشنی که الان تتسویا نایتو الان تو نیو ژاپن به عنوان LIJ داره رو میشه شعبه ژاپن این گروه دونست ) بوده به همراه Rush ، کشتیگیر بسیار بزرگیه و بزرگیش تازه داره برای طرفدارای WWE و NXT هم اشکار میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ma69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]