[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول شو قهرمان WWE رو داریم که به رینگ میاد و رنه ازش سوال میکنه در مورد مسابقه 5 نفره سوال میکنه که زیر تشویق شدید قرار میگیره. دوباره سوال میکنه و میگه هنوز فکر میکنی
سرنوشتت توی رسلمینیاس (اینجا تصویرم کامل رفت) میگه همه چی ممکنه و حتی امکان داره دالف زیگلر سمی رو پین کنه و کمربند رو ببره. و من نمیتونم کاریش بکنم. یکم از کوین تعریف
میکنه و بعد میگه میتونم ببرمش و بعد از سمی زین تعریف میکنه و میگه میتونم ببرمش. بعد از دالف تعریف میکنه و میگه شوآف هستش ولی فنامنام نیست . بارون کوربین وارد میشه و میگه
قبلا سر کمربند یو اس بردمت بازم میبرمت. میگه تو ورزشکاری ولی من جنگجو هستم و میتونم تورو پین کنم و قهرمان جدید بشم. کوین اوونز وارد میشه و میگه خسته م کردین شماها و خفه بشین. و با کوربین و ای جی کری میخونه و بارون هم جوابشو میده. کوین میگه هفته قبل آماده نبودم برای کوربین ولی سمی آماده بود برای دالف و این دشمنی شین بود که منو
گذاشت تو اون مسابقه. شین میاد و یکم از شهر میزبان تعریف میکنه و میگه بهتره یکم مسابقه ببینیم و مین ایونت رو بین کوربین و ای جی تایین میکنه و کوین اونز رو در مقابل زیگلر قرار میده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسابقه اول شب کوین اووننز در مقابل دالف زیگلر
مسابقه در حال دنبال شدن بود که سمی زین با سرعت اومد سمت رینگ و دالف زیگلر حواسش پرت شد و سوبرکیک رو از پشت بهش زد و پینش کرد و تمام
برنده
جیندر مهال رو داریم که توی رینگ هستش و برای بابی رود کری میخونه و برای رندی و از بابی رود بد میگه و بابی رود میاد و مسخره ش میکنه که توی 10 نفر اول اسمکداون نیست. بعدش
میگه توی مسابقه منصفانه میدونی نمیتونی ببری. جیندر سعی میکنه بین رندی و بابی رود رو خراب کنه و میگه تو میخوای جای رندی لجند کیلر باشی و تو گفتی که از رندی بهتری ولی بابی زیر بار نمیره ولی مهال ادامه میده و میگه تو از رندی میترسی. و بابی کلافه میشه و میگه رندی رو بیخیال تو هستی و من و فیس تو فیس میشن که رندی میاد و با بابی حرفشون میشه و دونفری مهال رو میزنن و از رینگ خارج میکنن رندی میره برای آر کی او روی بابی رود که بابی بدل میکنه و بهش گلوریوس دی دی تی رو میزنه و داره شادی میکنه که جیندر از پشت بهش فینیشر میزنه.
بک استیج برایان در حال تماشای درگیری این سه نفر و شین میاد و میگه برای یو اس چکار کنیم برایان میگه مهال رو بزاریم ولی شین میگه رندی رو بزاریم و سر این موضوع بحث میکنن
مسابقه دوم امشب تگ تیم بین رایوت اسکوآد در مقابل نایومی بکی و شارلوت که با زدن فینیشر روبی رایوت به سر بکی لینچ و پین کردنش باعث تیمش میشه
برنده:
توی بک استیج سمی زین میاد و کوین میخواد بابت دخالتش تشکر کنه که میگه نه من باید از تو ممنون باشم اگر تو نبودی من اینجا نبودم مین ایونت نبودم. و میگه بیا باهم باشیم فست لین
وقتی اون سه نفر رو داغون کردیم و فقط من و تو موندیم من دراز میکشم پین کن منو و برو مین ایونت رسلمینا. کوین حسابی تعجب میکنه و همدیگه رو در آغوش میکشن.
مسابقه سوم شب تگ تیم بین نیودی در مقابل چد گیبل و بنجامین هستش که با ورود کشتی گیران آغاز میشه و از سرعت خوبی برخورداره. در نهایت با دریافت فینیشر زیویر وودز این بنجامین هست که پین میشه.
برنده:
بعد از مسابقه برادران چماق دار میان و اریک روآن میخواد بره سمتشون هارپر اجازه نمیده
مسابقه چهارم بین برادران چماقدار در مقابل دو کشتی گیر آماتور هستش که با برتری کامل و بیرحمانه برادران چماقدار همراه هست و برنده بی چون چرا مسابقه میشن.
برنده:
میرسیم به مین ایونت که با ورود ای جی استایلز و بعد از اون بارون کوربین آغاز میشه. هردو بسیار جدی مبارزه میکنن و ضربات زیادی رد و بدل میشه ولی هیچ کدوم تسلیم نمیشن و در آخر این ای جی هست که با زدن فنامنا فور آرم خودش مسابقه رو به سود خودش به پایان میرسونه.
برنده:
بعد از مسابقه سمی زین و کوین اوننز به ای جی حمله میکنن و دو نفری میزننش و میندازنش بیرون بعدش یکی از میزها رو خالی میکنه کوین کوربین به سمی که هنوز توی رینگ هستش فینیشر میزنه و کوین میاد به اونم میزنه و اسمکداون همینجا تموم میشه