مصاحبه بیلی،جانی گارگانو،نارضایتی از براک لزنر و کین و...
روز گذشته رسلر بخش زنان دابلیو دابلیو ای در برند راو ،بیلی مصاحبه ای را با خبرگزاری newshub داشته است و در آن به نکات جالبی اشاره کرده است.او در رابطه با ورود روندا روزی به دابلیو دابلیو ای گفت : او نمی تواند توجهات را از من بگیرد.او نمی تواند من را صرفا به خاطر این که او اینجا حضور دارد ،از رسیدن به رویاهای ام متوقف کند.
مردم فقط به خاطر این که او جذاب است خواهان دیدن او هستند.من مردم زیادی را در سالن بدنسازی ملاقات می کنم و آنها همیشه به من می گویند که چون طرفدار یو اف سی هستند خواهان دیدن روندا روزی در دابلیو دابلیو ای هستند.من فکر نمی کنم که او بتواند اسپات لایت را از ما بگیرد نه این که او بتواند بیشتر و سخت تر کار کند تا بتواند آن را حفظ کند.رویای من قهرمانی کمربند زنان و رسیدن به مین ایونت رسلمنیا می باشد و مهم نیست که چه کسی رو در روی من قرار بگیرد.
او در رابطه با رسیدن به مچ کارد رسلمنیا گفت : الان فصل رسلمنیا می باشد و همه خواهان حضور هستند و تضمینی برای من وجود ندارد بر خلاف سال گذشته که من قهرمان بودم و من می خواهم هر طوری که هست حضور در رسلمنیا را کسب کنم.
او در رابطه با این سوال که آیا در رسلمنیا با ساشا بنکس رو به رو خواهد شد گفت : من دوست دارم که در برابر ساشا قرار بگیرم اما این اتفاق باید در زمان مناسب رخ دهد.ما ارتباط خوبی در رویایی با یک دیگر داریم و قادر هستیم داستان خوبی را از رویارویی با یک دیگر رقم بزنیم.
جانی گارگانو رسلر برند ان اکس تی به تازگی مصاحبه جدیدی را با خبرگزاری spoke briefly داشته است و در آن در رابطه با شاون مایکلز گفت : وقتی که من مسابقه شاون مایکلز را در کودکی تماشا می کردم او جثه کوچکی داشت ولی فوق العاده کاریزماتیک بود و وقتی که عملکرد او را در رینگ دیدم من عاشق پرو رسلینگ شدم و فهمیدم این کاری است که باید من در آینده انجام دهم.در زندگی واقعی شاید من یک ابر قهرمان و یا یک نینجا با قدرت استثنایی نتوانم بشوم ولی من می توانم رسلر خوبی باشم و این چیزی بود که آن مقطع به آن فکر می کردم.من از ۸ سالگی شروع به فعالیت کردم و الان ۳۰ سال دارم و به نوعی ۲۲ سال برای آن وقت گذاشتم و رسلینگ تنها چیزی است که عاشق آن هستم و عمیقأ به آن عشق می ورزم.
همان طور که مطلع هستید در لایو ایونت اخیر دابلیو دابلیو ای در شیکاگو براک لزنر قهرمان کمربند یونیورسال چمپیون براک لزنر توانست با زدن یک F5 در ۳۰ ثانیه کین را شکست دهد.این اولین مسابقه براک لزنر بعد از پی پر ویو رویال رامبل بود.گفته می شود تماشاگرانی که در این لایو ایونت حضور داشته اند از زمان کوتاه این مسابقه ناراحت شده اند و در صفحات اجتماعی توییت به این مسئله واکنش نشان داده بودند و به نظر آنها هم براک لزنر و هم کین از نظر فیزیکی شرایط مطلوبی داشتند و عده ای بر این باور هستند که براک لزنر تنبل شده است و تمامی مسابقات او در زمانی کوتاه انجام می شود و حتی دامنه این نام رضایتی ها به صفحه توییت پاول هیمن هم کشیده شد که البته او واکنشی نشان داد.
روز گذشته ایونت کمپانی ROH در Manhattan برگزار شد که در طی آن به شکلی عجیب تماشاگران شعار Rusev day را سر می دادند.این شعاری است که توسط ایدین انگلیش در اسمک داون برای ستایش روسو مطرح شد و در بین طرفداران دابلیو دابلیو ای اخیرا بسیار محبوب شده است و حالا این شعار در کمپانی های دیگر هم شنیده می شود.همچنین روسو در پاسخ به این مسئله در صفحه توییت خود نوشت : این خیلی جالب بود!