نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 27 مارچ 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نتایج اسمکداون به تاریخ 27 مارچ 2018 در خدمتتون هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول شو تصاویری از هفته قبل و خبر خوش برایان برای هوادارانش پخش میشه و ماجرای اخراج کوین و اوونز و سمی زین که منجر به حمله اون دو نفر میشه و له و لورده میشه توسط کوین اوونز و سمی زین.
شو رسما آغاز میشه مسابقه تگ تیم بین بابی رود & رندی اورتون در مقابل جیندر مهال و سونیل سینگ هست که با اومدن بابی رود و رندی و بعد از اون حریفاشون قبل از مسابقه جیندر شاکی میاد میگه یار منو رندی هفته قبل مصدوم کرد و من یارمو عوض میکنم و یهو روسف میاد و مسابقه آغاز میشه و طبق معمول روسف دی تشویق میشه . آغازگر مسابقه بابی و جیندر هستن و درگیری برابری باهم دارن. مسابقه کند دنبال میشه و سونیل سینگ هم دخالت کرد که رندی کوبیدش به دیواره. بابی رود و رندی اورتون باهم مهربون نیستن و بدون اجازه تگ میکنن. مسابقه طولانی رو شاهد هستیم. مدت زیادی هست بابی داره کتک میخوره و برای رندی مهم نیست. سعی نمیکنه یارشو از کتک خوردن نجات بده. رندی بالاخره زمانی که بابی داشت جیندر رو میزد باهاش بدون اجازه تگ میکنه و این رندیه که توی میدون خودنمایی میکنه. رندی دی دی مخصوصشو میزنه و میخواد آر کی او بزنه که جیندر از پشت میاد و بابی رود میاد که جلوشو بگیره جیندر میندازتش روی رندی و رندی بهش برمیخوره و به بابی آر کی او میزنه و در برگشت لگد روسف رو دریافت میکنه و پین میشه.
برنده:
توی بک استیج جیندر از روسف تشکر میکنه برای همکاری و بهش میگه بلیط درجه یک میدم قهرمانیمو توی WM ببینی. روسف میگه لطف میکنی ولی من قهرمان رو پین کردم میرم برایان رو پیدا کنم مسابقه سه نفره بشه چهار نفره و میره. جیندر عصبانی میشه.ای جی داره فکر میکنه شینسکه میاد پیشش میگه نگرانتم. ای جی میگه واسه چی؟ میگه چون تو از من کمک گرفتی ولی من به کمکت نیاز نداشتم و این اعتماد به نفستو آورده پایین من میخوام توی WM قوی و کامل باشی و با تمام قوا بیای همونطور که تو دوست داری من با تمام قوا بیام. ای جی میگه مشکلی ندارم . شینسکه میگه پس یه لطفی بکن امشب مسابقه دارم و کنار رینگ باش . ای جی با زور قبول میکنه.
مسابقه دوم امشب بین بکی لینچ و لیدر گروه رایوت اسکوآد روبی رایوت هستش. بکی میاد به رینگ و رایوت اسکوآد هرسه باهم میان. مسابقه اغاز میشه و برتری بکی لینچ باعث بیرون رفتن روبی از رینگ میشه و بکی میره دنبالش میندازتش توی رینگ. بالاخره روبی دست بالا رو در اختیار میگیره و دوستاش گاهی با دخالت غیر مستقیم بهش کمک میکنن. بالاخره این بکی هستش که با رول کردن بکی مسابقه رو میبره
برنده:
بعد از مسابقه بهش حمله میکنن که هر دو نفر رو از رینگ پرت میکنه بیرون و به شادی میپردازه
برایان رو داریم که میاد برای اعلام اینکه میتونه مسابقه بده یا نه حرف بزنه. هواداران تشویقش میکنن و اونم لبخند میزنه. برایان از شهر میزبان تعریف میکنه و مورد تشویق شدید قرار میگیره. برایان میگه هفته قبل لحظه بزرگ و مهمی تو زندگیم بود چون بعد از مدتها فهمیدم مشکلی ندارم . 13 سال تو این کار بودم و اگر پشتیبانی شماها نبود. برایان میگه میخوایم یه فرصت دیگه به سمی و کوین بدیم و این درخواست منه. و رسما اعلام میکنه سمی و کوین با شین و خودش مسابقه خواهند داشت در WM. مسابقه شرط داره و اون اینه که اگر ما از سمی و کوین بردیم اونا اخراجشون سرجاشه ولی اگر باختیم دوباره برمیگردن توی اسمکداون و شروع میکنه به منت گذاشتن که چون باهم همدوره بودیم و 15 ساله میشناسمشون بهشون این فرصتو دادم. میگه به عنوان جنرال منجر هم وظیفه م بود. میگه خسته شدم از جنرال منجر بودن و کتشو در میاره و پرت میکنه. میگه سه سال رویام بود برگردم به رینگ ولی سمی و کوین داشتن این رویا رو خراب میکردن ولی هرچی منو بزنن باز برمیگردن و مسابقه میدم توی WM. برایان میگه من الگوی بچه هام و عادت ندارم این حرفا رو بزنم ولی میگم توی رسلمینیا میزنیم در ک*ن سمی و کوین و تماشاگرا کیف میکنن
رسما روسف به مسابقه قهرمانی یو اس اضافه میشه
نودی رو داریم که میان برای مسابقه با برادران چماقدار. کلی رجز میخونن قبلش و تیکه میندازن و بعدش روان و هارپر میان به رینگ. مسابقه آغاز میشه و برتری برادران چماقدار محسوسه. برادران اوسوز میان و شروع به زدن روآن میکنن و مسابقه دی کیو میشه بعدش نو دی شاکی میشن و با اوسوز درگیر میشن و برادران چماقدار با چماقشون برمیگردن هر 5 نفر فرار میکنن.
برنده:
مسابقه بعدی بین تایلر بریز و دالف زیگلر هستش که با حرکات فان فاندانگو همراه هست و سعی میکنه سر دالف زیگلر رو گرم کنه ولی زیگلر حواسش به همه چی هست. در نهایت این دالف زیگلر هست که با زند زیگ زاگ برنده مسابقه میشه.
برنده:
بعد از مسابقه میره پایین و یه سوبرکیک به فاندانگو میزنه و به مجسمه آندر د جایانت نگاه میکنه.
میریم سراغ مین ایونت امشب بین شلتون بنجامین و شینسکه ناکامورا. اول ناکامورا میاد و بعد از اون ای جی استایلز و میره کنار میز گزارشگرا. شلتون بنجامین به همراه چد گیبل میاد و مسابقه آغاز میشه. اول مسابقه به زور آزمایی و ارزیابی استارها سپری میشه. ولی این شینسکه هستش که دست بالا رو داره و مسابقه رو در کنترل خودش داره. مسابقه ادامه داره و توی یک صحنه چد گیبل میخواست دخالت کنه ای جی انداختش پایین و مسابقه ادامه پیدا کرد. شلتون بنجامین کم نمیاره. بالاخره فینیشر معروف شینسکه اجرا میشه و پین میکنه و تمام.
برنده:
ای جی براش دست میزنه. شینکه به ای جی میگه بیا به رینگ و میکروفون به دست بهش میگه : ممنونم کنارم بودی ولی به کمکت نیاز ندارم فقط خواستم اینجا باشی ببینی چجوری توی WM شکستت میدم. ای جی میگه : بازی میکنی با من ولی منم رسلمینیا بازی خودمو میکنم. این مسابقه دریم مچ همه س و دریم مچ منم هست. و از بردن شینسکه و قهرمان موندن حرف میزنه. شینسکه میگه : تو خیلی عصبانی ولی من آرامش دارم. بخاطر همین توی WM شکستت میدم چون خیلی احساساتی هستی. و رینگ رو ترک میکنه. چد گیبل و شلتون بنجامین از پشت حمله میکنن به ای جی و شنسکه برمیگرده هردو رو میزنه و آماده میشه به ای جی فینیشر بزنه. ای جی بلند میشه ولی شینسکه نمیزنه و میگه زانو تو صورت و دست میکشه سر ای جی و خندان میره. (رسما ای جی رو مسخره کرده)
ممنونم از همراهیتون.
یاحق