خبر فوری:مصدومیت تونی فرگوسن و تغییر کردن مین ایونت ufc 223
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصدومیت تونی فرگوسن
به گزارش خبر گذاری های معتبر تونی فرگوسن قهرمان موقت کمربند لایت ویت UFC از ناحیه ی زانو آسیب دیده و قادر به شرکت در مین ایونت رویداد UFC 223 نمیباشد.این چهارمین باریست که این مسابقه لغو میشود.
پیام تونی فرگوسن زاجب آسیب دیدگی پیش آمده
کلمات نمیتونن توصیف کنن که چه قدر آسیب دیدم،نامید شدم،عصبانیم و نمیتونم باور کنم.الان حالم خوبه ،زمانی که داشتم برنامه های رسانه ایی قبل از مسابقه رو انجام میدادم بر اثر یه اتفاق در استدیو باعث شد رباط زانوم پاره بشه.دکتر خودم و دکتر UFC هر دوشون بهم گفتن که نمیتونم در این مسابقه شرکت کنم و یکشون هم گفت که نیاز به عمل جراحی دارم.الان باید یه متخصص رو ببینم تا برای بهترین راه درمان تصمیم گیری کنیم و من بتونم در سریع ترین زمان درمان بشم و برگردم و از کمربندم دفاع کنم.میخوام که از تمامی طرفداران،UFC،حبیب،هم تیمی هام،مربی هام،دوستام و مهم تر از همه از خانوادم عذر خواهی کنم.عید پاک همه گی مبارک.من باور دارم که پشت این کابوس واقعی یه حکمتی هست.این دروغ اول اپریل نیست.خدا به همتون برکت بده.
پیام حبیب نورماگندوف در مورد مصدومیت توی فرگوسن
تونی زود خوب شو مرد.فقط میخوام بهت یه نصیحت کنم.دیگه بیشتر از این صحبت نکن.الان خیلی چیز ها توی فکرمه اما من نمیخوام مثل تو باشم.امید وارم این برات درسی بشه که دفعه ی بعد بیشتر مراقب حرف هات باشی.(اشاره به توهین هایی که تونی به علت مصدومیت حبیب در UFC 209 بهش کرد)
جایگزین شدن مکس هالوی به جای تونی فرگوسن
دانا وایت در پیامی تایید کرد که قهرمان پرو وزن UFC مکس هالوی به جای توی فرگوسن در مین ایونت UFC223 به مصاف حبیب نورماگندوف میره.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،در صورت پیروزی مکس هالوی در مسابقه به دومین نفری در تاریخ UFC تبدیل میشه همزمان صاحب دو عنوان قهرمانی در دو وزن متفاوت در این سازمان میشه.
خبر های تکمیلی قرار داده خواهد شد.
پ.ن:امید وارم همش دروغ باشه.