نتایج و اتفاقات راو به تاریخ 9 آپریل 2018
بنام ایزد یکتا
سلام
روی این قسمت کلیک کنید تا تصویر را در انداره واقعی 534در186پیکسل ببینید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتایج و اتفاقات راو به تاریخ 9 آپریل 2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول شو استفانی مکمن با دستی مصدوم و آروم آروم میاد به سمت رینگ. و در مورد مسابقه ش حرف میزنه و از همه تشکر میکنه و از راندا راوزی عذرخواهی میکنه راندا به رینگ میاد و بغلش میکنه و یهو روی دست مصدومش آرم بار رو اجرا میکنه و رسما استفانی رو میفرسته مرخصی.
قهرمان جدید بانوان راو رو داریم که با کمربند میاد و خوشحال هستش. الکسا و میکی میان و الکسا میگه دیشب بخاطر اینکه میکی رو زدی من باختم و واسه نایا شاخ و شونه میکشه. به هر حال مسابقه تگ تیمی ترتیب داده میشه و یار نایا جکس کسی نیست جز امبر مون که مسابقه رو آغاز میکنن و در نهایت با فینیشر امبر مون به الکسا مسابقه به سود امبر و نایا به پایان میرسه
برنده:
توی بک استیج کورت انگل با گوشی در مورد سوبرستار شیکآپ حرف میزنه و اینکه امبر مون باید یکی از انتخابا باشه که یهو استرومن میاد و کورت بهش تبریک میگه و ابراز خرسندی میکنه از سوپرایزش. استرومن میگه به هر حال اومدیم کمربندا رو تحویل بدیم و بریم ولی یه زمانی واسشون برمیگردیم و رسما کمربندای تگ تیم بدون صاحب میشن.
دیبوت نو وی هوزه رو شاهد هستیم که با رقص و با یه گروه آدم رقاص وارد میشه. (بوی اخراجش میاد) و مسابقه داره با یه رسلر ناشناس و با دوتا ضربه کارشو تموم میکنه
برنده:
توی بک استیج سزارو شیمس میان سراغ کورت و میگن حالا که کمربندا رو براون داده برگردون بهمون که کورت میگه شما دیشب باختین کمربندا رو و اگر میخواین سه هفته دیگه توی عربستان مسابقه میدین ولی باید سر رسیدن بهش مسابقه حذفی بدین. اونام قبول میکنن.
اولین مرحله حذفی تگ تیم رو داریم بین تیم گلوز و آندرسون در مقابل تیم ریوایول که با برتری محسوس گلوز و آندرسون شروع و در ادامه این تیم ریوایول هستش که دست بالا رو در اختیار میگیره. و طی چند حرکت رفت و برگشت مسابقه رو از آن خودشون میکنن.
برنده:
قهرمان جدید اینتر کانتیننتال رو داریم که همچنین گرند اسلم هم شد دیشب. میاد به رینگ و در مورد برگشت خودش و قهرمان شدنش حرف میزنه و تشویق میشه. اسم جدیدشم گرند اسلم رالینز که تماشاگرا با همین اسم صداش میکنن. و میگه همه اعضای شیلد گرند اسلم شدن ولی برای من خاصه چون توی استیج بزرگ رسلمینیا به دست اومد. بلر وسط حرفای سث میاد و عذرخواهی میکنه مزاحم جشنش شده و بهش تبریک میگه و میگه لیاقتشو داشتی و میگه تو دیشب بهتر بودی ولی دیشب مسابقه سه نفره بود تو بردی اون باخت و منو کسی نبرد. میز هم میاد و شاکیه و جنگ لفظی در میگیره در نهایت میزتراژ آماده حمله به بلر و سث میشن که تم سانگ جف هاردی زده میشه و میاد کنارشون و میز ترجیح میده درگیر نشه و از رینگ خارج میشه با میزتراژ.
مسابقه ساشا بنکس با مندی رز رو داریم که با اومدن ابسولوشن و بعدش ساشا بنکس و قبل از شروع مسابقه بیلی هم میاد. مسابقه شروع میشه و دست بالا در اختیار ساشا بنکس هستش. در نهایت با دخالت بیلی و زدن مشت اشتباهی به ساشا باعث میشه ساشا در برگشت فینیشر رو دریافت و مسابقه رو واگذار میکنه و بیلی به شدت شرمنده میشه و ناراحت میره.
برنده:
پیج میکروفن رو میگیره و در مورد رسلمینیا و اینکه عاشق رینگه و رینگ زندگیشه و اینکه نمیتونه بخاطر مشکل گردنش مسابقه بده و از همه بانوان کمپانی تشکر میکنه و در حالت گریه از برایان تشکر میکنه که اونم از مصدومیت گردن برگشت و بهش این امید رو داده که میشه برگشت و از ادج هم تشکر میکنه که بهش امید داده. از WWE هم تشکر میکنه برای چهارسال خوبی که داشته و چهار سال پیش دیبوت کرده و امشب میخواد بازنشسته بشه. تماشاگرا تنک یو پیج رو سر میدن. حسابی گریه میکنه و هوادارا بهش میگن این خونه توئه. (پیج هم رفففففففففففت)
الیاس رو داریم با گیتارش که همون سوالا و حرفای همیشگیش رو میزنه. وسط خوندنش تم سانگی نواخته میشه و او مای گاد بابی لشلی بالاخره برمیگرده و میاد به رینگ با الیاس فیس تو فیس میشه. تماشاگران ولکامبک رو فریاد میزنن. الیاس بهش حمله میکنه ولی حمله رو بدل به نک برکر میکنه و برای سوپلکس میبرتش بالا مدت زیادی نگهش میداره و با ضرب محکم فرود میارتش.
کورت انگل توی بک استیج با گوشی حرف میزنه و از برگشت بابی لشلی خوشحاله و یهو میگه شماها اینجا چکار میکنید که یهو سمی زین و کوین اوونز رو نشون میده که خواهان پیوستن به راو هستن کورت میگه شماها بخاطر حمله به جنرال منجر و کامیشیونر اخراج نشدین؟ سمی میگه اون فرق میکرد اونا به ما کینه شخصی داشتن و بحثش جداس. کورت میگه میتونم بزارمتون توی بخش تگ تیم که کوین شاکی میشه و میگه ما اصلا تگ تیم نیستیم و تو مجبور نیستی هردو رو استخدام کنی سمی میگه یعنی چی کوین میگه من خانواده دارم و نیاز دارم سمی میگه منم دارم کوین میگه ولی من بچه هم دارم که کورت میگه امشب باهم مسابقه میدین هرکی برد استخدام میشه بستگی به خودتون داره.
هیث اسلیتر رو داریم که شاخ و شونه میکشه برای تگ تیم و اوپن چلنج میده و AOP بالاخره دیبوت میکنن. مسابقه آغاز میشه و چند ضربه از هیث اسلیتر کافیه که عصبانی بشن و شروع به داغون کردن هیث اسلیتر کنن و
حرکت مشترکشونو میزنن و تمام.
برنده:
خبر میرسه براک لسنر تمدید کرده و توی عربستان ریمچ رسلمینیا توی کیج برگذار میشه.
رومن رینز رو داریم که آروم آروم میاد به سمت رینگ. در مورد باختش حرف میزنه و میگه امشب من اینجام ولی براک نیستش. و در مورد باختش حرف میزد که ساموآ جو میاد و رسما رینز رو برای بکلش چلنج میکنه. (اینترنتم هی قطع میشه شرمنده)
مسابقه بعدی بین مت هاردی و بری وایات در مقابل تایتوس و آپولو هستش که به سود مت و بری به پایان میرسه.
برنده:
مسابقه بعدی بین سمی و کوین هستش بر سر قرداد با راستر راو. که با حمله اولیه و ناموفق سمی بری فینیشر زدن و بعد از اون اقدام به فینیشر ناموفق کوین شروع میشه. کورت انگل از بک استیج در حال دیدن مسابقه هستش و متعادل دنبال میشه. مسابقه با زد و خورد دنیال میشد که سمی موفق به زدن فینیشرش شد ولی نتونست کاور کنه چون کوین چسبید به طناب و ول نمیکرد. کوین هم موفق به زدن فینیشرش شد ولی از رینگ افتاد بیرون و نتونست کاور کنه. کوین یه حرکت شبیح سوپلکس از بالای طناب به سمی زین میزنه و هردو له میشن داور تا ده میشماره ولی بلند نمیشن و مساوی میشه و کسی به راو اضافه نمیشه (به گفته انونسر)
برنده:
جف به همراه سث و بلر برای مسابقه با میز و میزتراژ در حال حرکت بودن که به مت هاردی برمیخورن و دو برادر یکم خوش و بش میکنن بعدش بری وایات میاد و جف رو در آغوش میگیره و سث و بلر تعجب میکننمسابقه میزتراژ در مقابل سث رالینز جف هاردی و فین بلر رو داریم که با ورود میزتراژ و رقباشون مسابقه آغاز میشه. و میز اول مسابقه با کورتیس اکسل تگ میکنه و کورتیس با سث رالینز درگیر میشه. مسابقه طولانی هستش و (متاسفانه هی برای من قطع میشه از توضیح کامل معذورم ) مسابقه با کورب استامپ سث رالینز به سود فیس ها به پایان میرسه
برنده:
سث رالینز. جف هاردی. فین بلر
یاحق