نقد و بررسی Raw و Sd این هفته به تاریخ ۱۴ آوریل ۲۰۱۸
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
شو راو و اسمک داون این هفته که پایانی برای سورپرایز های رسلمنیا بودند در این هفته شاهد اتفاقات مهم ،از تغییر تایتل در اسمک داون لایو تا دیبو رسلر های برند ان اکس تی و اعلام شیک آپ هفته آینده و آپدیت شدن مچ کارد های بکلش بودیم!
همان طور که قبلا اعلام شد از این پس هر جمعه اتفاقات مهم در شو راو و اسمک داون لایو را بررسی و نقد و با هم به گفت و گو خواهیم پرداخت!
بدون هیچ مقدمه ای از شو راو این هفته شروع خواهیم کرد!
روندا روزی authority را نابود می کند...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در رسلمنیا سرانجام ما شاهد دیبو روندا روزی در رینگ دابلیو دابلیو ای بودیم و روندا روزی آن شب اثبات کرد که چرا لقب The bad asss women on The planet را یدک می کشد و مسلما عملکرد و میزان آمادگی او در مسابقه اول ،آن هم در بزرگ ترین ایونت سال واقعا ستودنی بود.گیمیک رودی روندا ،هم کاملا با کاراکتر و شخصیت او ارتباط خوبی داشت و از همه مهم تر این که تماشاگران خیلی خوب با آن ارتباط برقرار کردند و خیلی زود روندا روزی را پذیرفتند و شاید این دیدگاه را که خیلی ها بر این باور بودند که به دلیل زن بودن ،روندا هیچ*گاه محبوبیت تاپ استار های مرد راستر را نخواهد داشت،روندا این دیدگاه را تقریبا با عملکرد خود نابود کرد.به هر حال وقتی نگاهی به راستر زنان بیاندازیم مطمئنی باشید مچ کارد هایی مثل روندا در برابر ساشا بنکس،روندا در برابر بیلی،روندا در برابر شارلوت فلیر و ....خیلی جذاب تر از رویارویی با استیفانی مک ماهون خواهند بود و این به نوعی تازه شروع کار روندا روزی بود.
اما بگذریم و به شو راو این هفته بپردازیم،در ابتدای شو راو مثل سایر شکست های authority استیفانی مک ماهون شو را شروع کرد! استیفانی به نظر می رسید که از شکست در برابر روندا روزی است چون او را نابغه ای در جهان می دانست و روندا روزی را به رینگ دعوت کرد.مثل سایر پیشنهاد های ناموفق authority ،روندا روزی هم درخواست همکاری با استیفانی مک ماهون را قبول نکرد و هر چند که او را در آغوش گرفت ولی بسیار بعید به نظر می رسید که تاپ فیس فعلی هیل ترن کند و روندا آرم بار را روی استیفانی مک ماهون اجرا کرد و به نوعی طبق استوری لاین دست او را کامل شکست!
به نظر می رسد که این تازه شروع فیود روندا روزی با استیفانی مک ماهون و authority باشد و از طرفی هم دیو ملتزر معتقد است که دابلیو دابلیو ای قصد دارد که فیود روندا روزی با استیفانی شبیه به فیود استیو آستین با وینس مک ماهون در دوران attitude Era باشد.
به هر حال شاید هفته آینده متوجه بشیم که حرکت بعدی برای روندا روزی چیست؟ آیا استیفانی مک ماهون انتقام خود را از او خواهد گرفت؟
در رسلمنیا سرانجام نایا جکس قهرمان کمربند زنان راو شد و بعد از مدت ها یه پوش درست و حسابی دریافت کرد.بارها گفتم برای رسلر هایی با شرایط فیزیکی خاص مثل نایا جکس دوام آوردن در این بیزینس یه مقدار سخت می باشد و نمونه سابق آن کارما رو به یاد دارید؟ ولی نایا جکس به غیر از مانستر بودن بخش زنان از لحاظ گیمیک و میک اسکیلز وضعیت خوبی دارد و البته با این شرایط فیزیکی انتظار رینگ اسکیلز بیشتری هم از او نمی رود و البته جذابیت بیشتر او همان گیمیک مانستر بخش زنان بودن او می باشد.
اما در شو راو این هفته در یک سگمنت نایا جکس وارد شد و البته بعد از مدتها ری اکشن خوبی رو هم از سمت هواداران New Orleans دریافت کرد.بعد هم که الکسا بیلیس و میکی جیمز وارد شدند.الکسا اجازه حرف زدن به نایا جکس رو نداد و گفت : به نظر می رسد که این جا گردن کلفت تر از روندا روزی نداریم و البته اگر نایا رو در نظر نگیریم.نایا قلدره و سه برابر من و دو برابر میکی جیمز وزن داره و شب گذشته تو رسلمنیا بدون هیچ دلیلی به میکی جیمز حمله کرد و من باختم چون نگران و دلسوز میکی جیمز بودم.همه این رو می دونند که نایا تو خیلی سرد و خونسرد بودی و همه هم تو لاک روم این رو قبول دارند و این دلیلی قاطع هستش برای این که چون تو امشب حتی یه پارتنر نداری....خفه شو الکسا ...نایا سکوت خود را می شکند ...من از تک تک کارهایی که با تو کردم لذت بردم و پارتنر امشب من....امبرمون هست...
اولین کسی که در شو راو این هفته از ان اکس تی در مین راستر دیبو کرد امبر مون بود.قهرمان سابق ان اکس تی پس از واگذاری تایتل به شاینا بیزلر در نیو اورلئان حالا در مین راستر دیبو کرد و به همراه نایا جکس توانستند الکسا بیلیس و میکی جیمز را شکست دهند.
فعلا که تایتل رین نایا جکس تا بکلش ادامه خواهد داشت و باید دید هفته آینده چه کسی حریف او در ایونت عربستان و هم در بکلش خواهد بود.امبرمون هم که فعلا به عنوان چهره جدید راو محسوب می شود در بخش زنان و در دیبو خود عملکرد خوبی هم داشت و بیایید امیدوار باشیم که در مین راستر هم وینس اجازه دهد که رسلر هایی که کال آپ می شوند نصف عملکرد خود در ان اکس تی را ارائه دهند.
به هر حال یکی از مورد بحث ترین و پر انتقاد ترین مچ کارد های رسلمنیا امسال ،مسابقه تگ تیم مچ راو بود.قبل از رسلمنیا براون استرومن پوش خوبی را دریافت کرد و در رویال رامبل و*المنیشن چمبر درخشید و مشکل از جایی بود که او را از فیود با دمیز حذف کردند.راستر تگ تایتل راو جلوی The Bar شکست خورده بود و بعد از این که براون استرومن به عنوان حریف آنها انتخاب شد همه چیز تغییر کرده بود.بیلد آپ مناسبی در کار نبود و هر هفته شیمس و سزارو قربانی اسپات لایت براون استرومن بودند و تنها نکته ای که این فیود را جذاب کرده بود این بود که پارتنر براون استرومن مشخص نبود و همه در رسلمنیا منتظر یک سورپرایز بودند تا این که .....براون استرومن پسر داور کمپانی دابلیو دابلیو ای نیکولاس را انتخاب کرد و همه به شدت تا امید شدند.به قول گزارشگر مورد علاقه من کوری گریو پارتنر براون استرومن فردا صبح با کمربند تگ تیم چمپیون راو به مدرسه خواهد رفت،شاید از یک لحاظ این حرکت یونیورس و کودکان را جذب کرد ولی طرفداران سرسخت رسلینگ را به شدت ناراحت و ناامید کرد.
اما در شو راو این هفته هم همان طور که پیش بینی می شد براون استرومن در بک استیج تایتل خود و نیکولاس را به کورت انگل پس داد و قول داد که بعد پایان مدارس نیکولاس به دنبال تگ تیم خود خواهند آمد.
نو وی خوزه در برند ان اکس تی هم حضور آن بیشتر جنبه فان و نمایشی داشت.اما شاید شما هم تعجب کرده باشید که بین این همه استعداد از ان اکس تی چرا او انتخاب شد؟ از طرفی برخی از منتقدین بر این باور هستند که اندر اجازه نداده که راستر ان اکس تی یکدفعه با غیبت چند تاپ رسلر خود افت کند و از طرفی هم در حال حاضر کسی را با گیمیک خوزه در مین راستر نداشتیم و البته در گذشته هم کسانی مانند آدام رز،بردوس کلی ،اسکات توهاتی،یا همین فندانگو را داشتیم که رقص و فان بخشی از گیمیک آنها بوده است.
به هر حال خوزه عزیز ،جابر محترم به ماندی نایت راو خوش آمدی...
بعد از واگذاری کمربند از سمت براون استرومن کورت انگل تورنمنت کوتاهی را برگزار کرد که برنده آن در عربستان در برابر دبار قرار خواهد گرفت و برنده آن قهرمان جدید کمربند تگ تیم چمپیون راو خواهد شد.در اولین مسابقه گروه ریوایول توانستند لوک گالوز و کارل آندرسون را شکست دهند.ریوایول شانس اصلی قهرمانی جدید تگ تیم چمپیون راو می باشد و اکثر منتقدین بر این باور هستند که آنها به زودی پوش خوبی را دریافت خواهند کرد.
در دیگر مسابقه این تورنمنت ووکن مت هاردی به همراه بری وایت توانستند تایتیس اونیل و آپولو را شکست دهند و بنابراین هفته آینده ریوایول به مصاف ووکن مت هاردی و بری وایت خواهند رفت.
اما نکته جالب تگ تیم شدن مت هاردی با بری وایت بود* و همان طور که مطلع هستید در پی پر ویو رسلمنیا بری وایت به مت هاردی کمک کرد تا پیروز بتل رویال باشد و حالا هم که با هم تگ تیم شده اند و شایعاتی مبنی بر این باور است که احتمال دارد در که آنها در شیک آپ هفته آینده به اسمک داون لایو منتقل شوند و از آن طرف هم نیودی دوباره به راو بازگردد.
همان طور که مطلع هستید سی رالینز در رسلمنیا با شکست بالر و دمیز قهرمان جدید کمربند اینترکانتینال چمپیون شد و با این قهرمانی او هم در کنار دین آمبروز و رومن رینز گرند اسلم چمپیون شد.
در شو راو این هفته در ابتدا در یک سگمنت سث رالینز وارد شد و بعد از اشاره به قهرمانی خود و مسابقه عالی خود در رسلمنیا ناگهان فین بالر وارد شد و صحبت های رالینز را قطع کرد.فین بالر به او تبریک گفت و قصد داشت که اولین نفری باشد که او را چلنج خواهد کرد و رالینز هم دست داد و قبول کرد که ناگهان دمیز وارد شد.دمیز با اشاره به این که او میز تراژ را در رسلمنیا کنار خود نداشت و تغییر کرده است و این که خواستار ریمچ خود آن هم در بکلش می باشد که رالینز قبول کرد.بعد هم که قرار بود میز تراژ در برابر سث رالینز و فین بالر قرار بگیرند که ما شاهد بازگشت جف هاردی بعد از چندین ماه غیبت بودیم .
در شو راو این هفته ساشا بنکس در برابر مندی رز قرار گرفت که بیلی هم برای حمایت از او کنار رینگ حضور داشت.اما در اواسط مسابقه بیلی اشتباها با جا خالی مندی رز ساشا بنکس را نقش بر زمین کرد و وقتی هم که ساشا بنکس به رینگ بازگشت این مندی رز بود که با یک رانینگ نی او را پین کرد و شکست داد.
بیلی خیلی ناراحت رینگ را ترک کرد و ساشا هم عصبانی بود.اما در شو راو هفته آینده این دو در برابر یک دیگر قرار خواهند گرفت و شاید این پایانی برای این فیود و شیک آپ باشد و یا این که بیلد آپی برای دیدار این دو در بکلش باشد.
اما سرانجام پیج بعد از چندین ماه خبر و شایعه سرانجام رسما در سگمنتی اعلام کرد که. بگذریم قادر به حضور در رینگ نیست و از خانواده خود و زنان در لاک روم و اعضای دابلیو دابلیو ای و هواداران خود تشکر کرد و رینگ را ترک کرد.بالاخره خیال هواداران راحت شد چون قبل این اعلام عده ای همچنان امیدوار بودند که سورپرایز باشد .ولی این طور نشد و هر چند در شو اسمک داون لایو هم جنرال منیجر جدید این شو و جایگزین دنیل برایان شد.
شو راو بعد از رسلمنیا همیشه سورپرایز های ویژه و خاص خود را دارد و امسال هم شاهد بازگشت یکی از هیولاهای سابق دابلیو دابلیو ای بابی لشلی بعد از ده سال بودیم.بعد از پایان قرارداد او با ایمپکت رسلینگ شایعاتی منتشر شده بود که او با کمپانی مذاکره کرده است و در شو راو این هفته او در سگمنت الایس دخالت کرد و دوباره بازگشت! بازگشتی با قدرت نمایی فوق العاده ، به قول کوری گریو عزیز،او با یک دست ،خدای من با یک دست ،الایس را در هوا معلق نگه داشته....بله بالاخره سرانجام بابی لشلی بازگشت.
بعد از آن مصدومیت های تکراری او مجبور به ترک کمپانی شد و در این میان در ام ام ای و بعد از آن هم در ایمپکت رسلینگ کریر درخشانی داشت و هم از نظر فیزیکی و هم از نظر سنی بابی لشلی در شرایط مطلوبی قرار دارد و به قول خودش او می تواند کار ناتمام خود را تمام کند...بازگشت بابی لشلی مسلما از به یادماندنی ترین لحظات تاریخ شو راو بعدا محسوب خواهد شد.
در شو راو این هفته این گروه فوق العاده هم سرانجام به مین راستر کال آپ شد و در یک مسابقه تگ تیم مچ هیث اسلیتر و راینو را شکست دادند.این گروه عملکرد درخشانی در ان اکس تی داشت و حضور آنها در. مسابقه NXT War Games تا سالیان سال فراموش نخواهد شد و حالا فرصت این رو دارند که در راستر تگ تیم راو بدرخشند .نکته جالب حضور آنها این بود که آنها بعد از مسابقه رسما منیجر خود را هم رها کردند و حالا مسیر ترقی برای این گروه با استعداد هموار شده است و باید دید وینس مک ماهون چقدر می تواند از آنها در مین راستر درست استفاده کند.
همان طور که مطلع هستید در پی پر ویو رسلمنیا براک لزنر قهرمان کمربند یونیورسال چمپیون در عین تعجب همگانی از تایتل خود در برابر رومن رینز دفاع کرد.اما در شو راو این هفته هم در یک سگمنت شاهد ورود رومن رینز بودیم که این بار تماشاگران به شدت هر چه تمام تر از جاهای قبلی او را بوووووو کردند.اگر دقت کنید رومن در ابتدای پرمو کاملا ساکت شد تا صدای بوووووو ها کمتر شود.رومن شروع به توضیح دادن کرد و گفت همان طور که می بینید من شب گذشته ضربه بدی خوردم ولی من امشب اینجام و باز هم براک لزنر اینجا نیست.صادقانه میگم دیشب نفهمیدم چه اتفاقاتی افتاد و بعد از اون مردم دید بدی به من دارند و چیزی که بیشتر از همه حال ام رو بد می*کنه اینه که وینس مک ماهون به چشمای من خیره نمیشه و نمیگه که چرا براک لزنری که قراربود چهارشنبه برگرده به یو اف سی چطور میشه که یک قرارداد جدید امضا می*کنه ؟ بعد من باید تو اینترنت بفهمم که باهاش تو استیل کیج مسابقه دارم؟ نمی دونم چه داستانی پشت این قضیه هست ولی فقط این رو می دونم*که اگه همچنان من رو در برابر براک لزنر قرار بدن من بالاخره قهرمان یونیورسال چمپیون میشم.
رومن قصد ترک رینگ رو داره که ناگهان ساموآ جو وارد میشه و ما شاهد بازگشت جو بعد از مصدومیت هستیم.ساموآجو سریع میگه که بیاید کلاه هامون رو به احترام رومن رینز از سر برداریم ....بذار به واقعیت برگردیم ،شب گذشته براک لزنر فقط تو رو شکست نداد بلکه کاملا تو رو خرد کرد. الان یک ساله که هر هفته میای و میگی که تو تنها کسی هستی که میتونه براک لزنر رو شکست بده ولی در حقیقت تو باختی و یک بازنده هستی .... تماشاگران شعار بازنده بازنده را سر می دهند.ساموآجو ادامه میده و میگه تو یک دروغگو هستی و به خودت و خانواده ات و این مردم دروغ تحویل میدی چون نمی خوای قبول کنی که هر وقت تو جلوی براک قرار می گیری تو شکست می خوری...تو هر دفعه داغون میشی و براک لزنر پولدارتر و بعد هر دفعه میای اینجا و میگی که چرا این اتفاق افتاد و بذار رک بگم که این چرخه تکراری تموم شد و بعد از این که تو دوباره از لزنر شکست بخوری من منتظرتم تا تو بکلش خفه ات کنم...
این متن کامل سگمنت این دو نفر بود و حالا در ایونت عربستان براک لزنر دوباره در برابر رومن رینز قرار خواهد گرفت و بعد از آن هم در بکلش رومن رینز باید به مصاف ساموآ جو برود.احتمال پیروزی رومن رینز دوباره بسیار کم است و به احتمال زیاد او دوباره فیود خود را با ساموآ جو آغاز خواهد کرد.
بعد از این که کوین اونز و سمی زین در رسلمنیا در برابر شین مک ماهون و دنیل برایان شکست خوردند آنها دیگر جایی در اسمک داون لایو ندارند و در بک استیج شو راو از کورت انگل درخواست کردند که به آنها اجازه دهد که در راو تگ تیم باشند که کورت انگل گفت که راستر تگ تیم راو کاملا پر است و به شوخی به آنها گفت می توانند بروند و ایمپکت رسلینگ تی ان ای را امتحان کنند.اما بعد از اصرار این دو کورت انگل گفت که کوین اونز و سمی زین در برابر یک دیگر قرار خواهند گرفت و برنده آنها قراردادی را با شو راو امضا خواهد کرد.
اما در این مسابقه این دو به مصاف یک دیگر رفتند و با وجود ارائه یک مسابقه ی انصافا جذاب این مسابقه بعد از این که داور تا ده شمرد و آنها قادر به بلند شدن نبودند متوقف شد و بدون نتیجه باقی ماند و آنها همان طور معلق باقی ماندند.
به شخصه به نظرم سمی زین با هیل ترن خود در اسمک داون لایو کریر خود را نجات داد ولی بعد از پایان این استوری به نظرم بهتر است که سمی فیس ترن کند چون هم شایستگی آن را دارد و از طرفی هم کوین اونز هم می تواند در راو فرصت های بهتری را کسب کند و از آنجا که او ذاتا رسلر تاپ هیلی می باشد امیدوارم که همان طور هم باقی بماند ،چون هر دوی آنها از رسلر های تاپ راستر فعلی دابلیو دابلیو ای هستند.به هر حال هفته آینده در شیک آپ تکلیف این دو نیز مشخص خواهد شد.
همان طور که در بالا گفتم جف هاردی در اواسط شو در سگمنت رابینز و بالر با میز تراز برگشت و کورت انگل مسابقه سیکس من تگ تیم مچ بین سث رالینز و فین بالر و جف هاردی در برابر دمیز و کورتیس اکسل و بودالاس را برای مین ایونت ثبت کرد.مبن ایونت شو راو این هفته فوق العاده جذاب بود و در پایان این مسابقه سث رالینز توانست با اجرای فینیشر خود دمیز را پین کند و تیم خود را پیروز این مسابقه و بعد از مسابقه هم ، هم فین بالر و هم سث رالینز و هم جف هاردی به ترتیب فینیشر های خود را روی کورتیس اکسل و بودالاس اجرا کردند و شو راو با جشن این یه نفر ایر آف شد.
اما نکته ای که در مورد جف هاردی مطرح است این می باشد که در بک استیج شو راو اگر دقت کرده باشید بری وایت جف هاردی را brother nero خطاب کرد و او را در آغوش گرفت.همچنین بعد از شو راو هم جف هاردی در مصاحبه ای با سایت دابلیو دابلیو ای اعلام کرده بود که احتمال این وجود دارد که او با گیمیک brother nero ظاهر شود.
دوستان در بخش دوم نقد و بررسی به شو این هفته اسمک داون لایو خواهیم پرداخت و اتفاقات مهم شو این هفته را بررسی خواهیم کرد.
در کیک آف شو اسمک داون لایو این هفته مدیر اجرایی آن شین مک ماهون وارد شد و بعد از صحبت در مورد رسلمنیا و پیروزی خود به همراه دنیل برایان و این که دنیل برایان در این همه مدت صبور بوده است و دست از تلاش برنداشته است و شین مک ماهون هم استعفای او را قبول کرده است و جنرال منیجر جدید و جایگزین دنیل برایان را اعلام کرد که آن کسی نیست جز پیج... او وارد می شود و صحبت های خود را اینگونه آغاز می کند ،اسمک اون لایو را بسپرید به من...تماشاگران به شدت خوشحال هستند.شب قبل وقتی که در راو اعلام بازنشستگی کردم فکر کردم آخرین باری باشد که در این رینگ حضور پیدا می کنم ولی تبریک استیج شین مک ماهون رو دیدم و از تو خیلی ممنونم...تماشاگران شعار This is your house را سر می دهند. می دونن که هفته بعدی شیک آپ هستش .لی امشب رو می خوام برای همه شما ویژه کنم.پیج مسابقه ای جی استایلز در برابر دنیل برایان را برای مین ایونت شو ثبت می کند.
این سگمنت ابتدایی شو بود و به نظر من دابلیو دابلیو ای در این چند وقت از محبوبیت دنیل برایان برای ویژه کردن جنرال منیجری اسمک داون به خوبی استفاده کرد و حالا هم در حال تکرار این تجربه برای پیج است و البته باید دید که آیا پیج مانند برایان موفق به بازگشت به رینگ خواهد بود یا خیر،البته در این چند وقت هم او گزینه مناسب تری نسبت به دیگران می باشد.
لوک هارپر و اریک روون که در بازگشت خود فعلا طعم شکست را تجربه نکرده اند و فعلا بدون حریف و رقیب هستند و در رسلمنیا امسال هم پوش بسیار خوبی را دریافت کردند و قهرمان تگ تیم چمپیون اسمک داون شدند.اما در شو اسمک داون لایو این هفته هم برادران اوسو با شکست گروه نیودی حریف جدید برادران چماقدار در ایونت ویژه عربستان شدند.
بعد از مسابقه هم برادران چماقدار وارد شدند و پتک های خود را به سمت برادران اوسو نشانه گرفتند.یکیذاز مسابقاتی که در رسلمنیا امسال انتقادات زیادی به آن وارد شد همین مسابقه تگ تیم بود و بسیاری از منتقدان بر این باور هستند که لوک هارپر و اریک روون بسیار غیر قابل انعطاف و خیلی بی روح هستند و از طرفی هم احتمالا راستر تگ تیم اسمک داون در شیک آپ هفته آینده دچار تغییراتی شود چون اصلا در وضعیت مطلوبی به سر نمی برد و استوری اوسو و نیودی هم دیگر کاملا تکراری و برای هیچ کس جذاب نیست.
شو اسمک داون لایو بعد از رسلمنیا هم بالاخره یک سورپرایز خیلی خاص داشت.در یک سگمنت در اواسط شو شارلوت فلیر وارد شد و در رابطه با مسابقه خود با آسکا در رسلمنیا و شکستن رکورد او صحبت کرد و اینکه بهترین رسلر. فعلی بخش زنان می باشد و این که چه کسی حریف بعدی ملکه خواهد بود تا این که تم سانگ گروه The iconic duo نواخته شد و پیتون رویس و بیلی کی رسما از برند ان اکس تی در مین راستر دیبو کردند.تماشاگران به شدت خوشحال و هیجان زده هستند. أنها حرف های فلیر را قطع می کنند و ش ما به مسخره کردن آن او می کنند و از او می خواهند که در مورد رسلمنیا صحبت نکند چون آن تبدیل به گذشته شده و او در حال نگاه کردن به آینده می باشد.آنها شارلوت فلیر را دوره می کنند که ناگهان شارلوت به پیتون حمله می کند ولی بیلی کی او را کنار می کشد و هر دو آنها به شارلوت حمله می کنند.
آنها شارلوت را به بیرون رینگ می اندازند و به سمت میز گزارشگران او را پرت می کنند و دوباره او را بر می گردانند و به پله های کنار رینگ می کوبند .سپس هر دو با هم در بیرون رینگ یک دابل پاوربامب به شارلوت فلیر می زنند و دوباره به رینگ او را بر می گردانند ولی شارلوت توان ایستادگی ندارد و پیتون رویس و بیلی کی رینگ را ترک می کنند و درست در همین موقع تو سانگ قهرمان مانی این دبنک زنان کارملا نواخته می شود و او با یک داور سریع وارد رینگ می شود *وقصد کش کردن کیف خود را دارد و کارملا از تعلل داور عصبانی است و مدام جیغ و داد می کشد و سرانجام مسابقه شروع می شود و کارملا خیلی سریع یک بیگ کیک روی شارلوت فلیر اجرا میکند و قهرمان جدید کمربند زنان اسمک داون لایو می شود.
بعد از مسابقه هم کارملا جشن خود را می گیرد و بسیار خوشحال است که بعد از یک مدت بسیار طولانی سرانجام به عنوان اولین زن پیروز مانی این دبنک با موفقیت تایتل خود را کش می کند.
هر چند در این میان نقش گروه The iconic duo پر رنگ بود و آنها در اولین حضور خود قهرمان مین راستر را له کردند و حالا بعد از گروه رایت اسکواد دومین گروهی هستند که از ان اکس تی در مین راستر دیبو کردند و باید دید که چه آینده ای در انتظار آنهاست !
اما کارملا هم بعید به نظر می رسد که تایتل رین طولانی داشته باشد و شارلوت خیلی زود ریمچ خود را دریافت خواهد کرد و عده ای بر این باور هستند که قهرمانی او فقط به خاطر کش کردن اولین کیف مانی این دبنک زنان بوده است.
شاید در رسلمنیا امسال کمتر کسی فکر می کرد که جیندر متعال قهرمان جدید کمربند یونایتد استید چمپیون شود و بعد از آن تایتل رین طولانی با کمربند دابلیو دابلیو ای که هیچگاه موفق هم نبود و همیشه ری اکشن منفی را از سمت تماشاگران داشت ،کمار کسی فکر می کرد که وینس مک ماهون این ریسک را بکند و دوباره به او پوش دهد ولی به نظر می رسد که مسایل اقتصادی کمپانی و توسعه بیزینس در هند بسیار تأثیرگذار تر از آمریکا می باشد و این تایتل کاملا آمریکایی در رسلمنیا این بار نصیب ماهاراجه مدرن جیندر ماهال شد!
اما در شو اسمک داون لایو این هفته در یک مسابقه تریپل تریت مچ رندی اورتن توانست روسو و بابی رود را شکست دهد *وحریف جدید جیندر ماهال در ایونت ویژه عربستان شود.این مسابقه خیلی جذاب بود و سرانجام رندی اورتن با اجرای آرکی او بر روی بابی رود او را پین کرد .
به هر حال بعید به نظر می رسد که جیندر به همین زودی ها تایتل را رها کند و از طرفی هم با توجه به شیک آپ هفته آینده احتمال آن خیلی زیاد است که بابی رود به راو منتقل شود.
در رسلمنیا امسال ما شاهد سورپرایز های مختلفی بودیم ولی نکته ای که خیلی از هواداران را دلسرد کرد کند بودن و بسیار معمولی بودن مسابقه ای بود که ماه ها از آن به عنوان دریم مچ یاد می شد و این مسابقه به نظر من حتی از مسابقه استایلز و ناکامورا هم در ژاپن ضعیف تر بود ،ولی با این حال پایان متفاوتی داشت.به رسلمنیا باز می گردیم و ناکامورا برای کینگ ساشا اقدام می کند ولی استایلز فوق العاده عمل می کند و آن را تبدیل به استایلز کلش می کند*و*کاور ۱۲۳ تمام
..
همه چیز خوب و عالی بود و حتی ناکامورا و ای جی استایلز یک دیگر را در آغوش می گیرند و ناکامورا خم می شود تا تایتل را تقدیم به استایلز کند ولی یه low blow به استایلز می زند...
یه شو اسمک داون لایو باز می گردیم و دریم مچی در حال برگزاری است و شاید تا سه ماه قبل به کسی می گفتید که برایان و استایلز در یک رینگ تماشا خواهید کرد قطعا رای به جنون شما می داد.
این مسابقه انصافا عالی بود و بر خلاف رسلمنیا برایان هر بازی که می گذرد بهتر می شود و ریسک پذیر تر عمل می کند.تقابل این دو نفر عالی بود و برایان در پایان یک بک سوبلکس عالی را اجرا می کند و هر دو نابغه در وسط رینگ رها هستند که ناگهان ناکامورا وارد می شوند و از پشت کینگ شاسا را روی برایان اجرا می کند و برایان به واسطه قانون دی کیو پیروز این مسابقه می باشد.
بعد از آن ناکامورا دوباره سراغ استایلز می رود و باز هم مانند رسلمنیا low blow را اجرا می کند و بعد از آن هم دوباره کینگ شاسا و استایلز در وسط رینگ رها شده است.
ناکامورا رینگ را ترک می کند و در رمپ آرنا خنده ای جالب برابر دارد ،بله ناکامورا سرانجام هیل ترن می کند و این ناکامورا شباهتی به قبل رسلمنیا ندارد.
نکته جالب هیل ترن خاص ناکامورا و گفت و جور شدن او با همین استایبل هیل بود و شاید همین هیل ترن باعث شود که گیمیک و کاراکتر او از یکنواختی خارج شود.
به احتمال زیاد ناکامورا حریف بعدی استایلز در ایونت ویژه عربستان باشد و از طرفی هم در مورد دنیل برایان شایعاتی وجود دارد که احتمالا در شیک آپ هفته آینده به راو منتقل شود چون مدت طولانی را در اسمک داون لایو سپری کرده است.
دوستان به پایان نقد و بررسی شو راو و اسمک داون لایو این هفته رسیدیم و از صبر و بردباری شما عزیزان سپاسگزارم.از این هفته به بعد هر جمعه نقد و بررسی این دو تا شو مهم قرار خواهد گرفت.