نتایج اسمکداون به تاریخ 17 آپریل 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نتایج اسمکداون به تاریخ 17 آپریل 2018 در خدمتتون هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسمک داون این هفته با تصاویری از مصاحبه و حمله شینسکه به برایان و ای جی هفته قبل آغاز میشه. بعدش تم سانگ ای جی به صدا در میاد و قهرمان کمپانی به رینگ میاد. ای جی در مورد شینسکه مردی که باخته حرف میزنه و حرکتش توی رسلمینیا. (و جالبه هم ای جی و هم شینسکه تشویق میشن) و حرکت بد شیسنکه هفته قبل حرف میزنه و دریم مچی که با برایان داشت رو خراب کرد و میگه از رینگ نمیرم تا وقتی شیسنکه رو نبینم و مهم نیست شینسکه زبان انگلیسیش خوب نیست چون حرفی ندارم اومدم فایت کنم و شیسنکه رو صدا میکنه ولی ایدن انگلیش با روسف میان و ایدن روسف رو با آواز خاص خودش معرفی میکنه. ای جی هم میگه باشه ناکامورا که نیومد تو بیا بجنگیم و مسابقه آغاز میشه. اول مسابقه روسف دست بالا رو داره ولی ای جی با حرفه ای گری کف کراشر رو اجرا میکنه و ایدن انگلیش مسابقه رو دی کیو میکنه و شروع به زدنش میکنن که دنیل برایان میاد کمکش و هردو رو میزنن.
توی بک استیج پیج با شین حرف میزنن در مورد شیک آپ و اومدن میز به اسمکداون . پیج میگه برای مین ایونت یه ایده دارم اونم اینه که ایدن انگلیش و روسف در مقابل ای جی و برایان قرار بگیرن.
شلتون بنجامین رو داریم که تنهاس و اعلام میشه چد گیبل به راو رفته. شلتون بنجامین میگه هفته قبل توی توئیترم گفتم چد گیبل الهام بخش بود و آینده خیلی خوبی داره حالا دارم میگم اکانتم هک شده بود و هرگز همچین حرفی نمیزنم و من به چد نیاز نداشتم اون بمن نیاز داشت و الان میگم نیاز به رقیب بهتر دارم و آماده مبارزه س که تم سانگ وایپر رندی اروتون زده میشه و میاد و پشت سرش قهرمان یو اس جف هاردی هم میاد و میشه دومین استار بعد از میز که به اسمکداون میاد. رندی هنوز به رینگ نیومده جف میره به رینگ و آماده رقابت میشه با شلتون بنجامین. رندی همچنان چلنجر کمربند یو اس هستش. مسابقه آغاز میشه و اولش شلتون دست بالا رو داره. ولی
جف هاردی در ادامه مسابقه هرچی جلوتر میریم بهتر میشه و دست بالا رو در اختیار میگیره. مسابقه با زد و خورد همراهه که جف موفق به زدن توئیست آف فیت و سوانتام بامب میشه و موفق به بردن شلتون بنجامین میشه.
برنده:
یه پروموی ضبط شده از میز نشون داده میشه که خونه پیش زن و بچه ش هستش و نیومده برای شوی اسمکداون و گفت هفته دیگه میاد و دهن برایان رو سرویس میکنه.اعلام میشه مندی رز و سونیا دویل هم به اسمکداون پیوستند
مسابقه لوک هارپر رو داریم در مقابل جی اوسو که با ورود هر چهار نفر مسابقه آغاز میشه و خیلی زود با کلوزلاین قوی هارپر و با دخالت های غیر مستقیم روآن به سود هارپر به پایان میرسه.
برنده:
بعد از مسابقه هم به زدن دوقلو ها ادامه میدن و حسابی میزننشون و میخوان با چماق مخصوصشون بزننشون ولی نایومی میاد و التماسشونو میکنه که نزنن و اونام میرن.
سین کارا رو داریم که با عضو جدید اسمکداون یعنی ساموآ جو مسابقه داره و با اومدن جو آغاز میشه و دو استار درگیر میشن ولی در نهایت این جو هستش که دست بالا رو در اختیار میگیره. و بعد از چند ضربه کوکینو کلاچ رو اجرا میکنه و سین کارا تسلیم میشه
برنده:
ساموآ جو برای کل راستر اسمکداون رجز خونی میکنه و میگه همشون راحتن برای من. برای ای جی کری میخونه و برای رینز هم همچنین.
رنه یانگ با برایان مصاحبه میکنه در مورد ای جی و برایان کلی ازش تعریف میکنه و میگه سه سال صبر کردم و یکی از بهترین حریف هام هستش و یهو یکی پشت سرش ظاهر میشه برمیگرده میبینه بیگ کس هستش و اونم به اسمکداون اومده.
کارملا رو داریم توی رینگ که میخواد در مورد قهرمانیش حرف بزنه و جشن بگیره. کلی از خودش تعریف میکنه و میگه من پرنسس اسمکداون لایو هستم و اینکه چقدر صبر کردم تا وقتش برسه و کش کنم. و تصاویری از بنده شدن کیف نشون داده میشه و کش کردنش. در حال حرف زدن بود که شارلوت میاد و در مورد کمک بیلی کی و پیتون رویس میگه و کار کثیفی که کرد و میگه اصلا عصبانی نیستم و بهت تبریک میگم ولی تو چیزی داری که مال منه و پیتون رویس و بیلی کی میان و به شارلوت میگن تو مارو بخاطر شکستت سرزنش میکنی؟ و مسخره ش میکنن شارلوت خنده ش میگیره. کارملا تشویشقشون میکنه. شارلوت لباسشو در میاره و بهشون حمله میکنه بیرون. ولی بهش غلبه میکنن و بکی لینچ میاد کمکش و دونفری میزننشون ولی داورا میان و جلوشونو میگیرن.
مسابقه بیلی کی و شارلوت رو داریم که شارلوت خیلی خشن بیرون از رینگ در حال زدن بیلی کی هستش. کنار رینگ بکی لینچ و پیتون رویس هستن و کارملا کنار گزارشگرا قرار گرفته. مسابقه با برتری نسبی شارلوت ادامه داره.
و حالا بیلی کی هستش که یه مدته دست بالا رو داره و سر داور رو گرم میکنه تا پیتون رویس بتونه ضربه به شارلوت بزنه. شارلوت طی رفت و برگشت بیگ بوت رو میزنه و پشت سرش فیگر فور لگ لاک و مسابقه رو میبره
برنده:
کارملا از پشت بهش حمله میکنه و بکی میخواد نجاتش بده پیتون رویس اجازه نمیده و درگیر میشن که یهو آسکا میاد و کارملا میترسه و فرار میکنه و اون دونفر رو میزنه شارلوت و بکی هم بلند میشن و سه نفری رینگ رو خلوت میکنن.
اعلام میشه علاوه بر میز. جف هاردی. ساموآ جو. آسکا تگ تیم گلوز و اندرسون هم به اسمکداون اومدن. همچنین با پخش یه پرومو اومدن شیمس و سزارو به اسمکداون و آرتروث هم تایید میشه. گروه سانیتی هم به اسمکداون اومدن به همراه الماس
میرسیم به مین ایونت و اومدن ای جی استایلز و بعد از ایدن انگلیش و روسف میان و بعد از اون دنیل برایان برای مسابقه میاد. مسابقه با برایان و ایدن شروع میشه و کاملا برتری با برایان هستش و تگ میکنه با ای جی و ای جی هم ایدن رو مورد نوازش قرار میده. روسف عصبی میشه میاد تو رینگ که با یس لاک برایان مواجه میشه و همزمان کف کراشر ای جی روی ایدن که صحنه جالبی رو رقم میزنه. ای جی خیلی وقته بین ایدن و روسف در حال کتک خوردنه و برایان به شدت منتظر تگ ای جی هستش ولی هر بار خواسته تگ کنه اجازه ندادن. ولی موفق میشه تگ کنه و برایان میاد و روسف رو میگیره زیر ضرباتش. اقدام به یس لاک میکنه و موفق هست ولی ایدن انگلیش نجاتش میده ولی بلند میشه و با جاخالی ایدن از رینگ خارج میشه و شروع میکنه به زدن لگد های معروفش به سینه روسف و ضربه آخر به سر. و رانینگ نی رو هم میزنه و میخواد پین کنه ولی شینسکه از پشت میزنه بین پاهای ای جی و برایان با تعجب نگاش میکنه و برایان برمیگرده با بیگ بوت بیگ کس مواجه میشه و مسابقه دی کیو میشه
برنده:
بیگ کس دستشو میگیره بالا. ناکامورا هم میره. رنه یانگ دوباره میاد و همون سوال هفته قبل رو میکنه ولی باز ناکامورا میگه انگلیسی بلد نیستم.
ممنونم
یاحق