مصاحبه ویژه کریس جریکو (متن کامل)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همان طور که مطلع هستید کریس جریکو در تاریخ ۲۷ آوریل در ایونت ویژه عربستان و بزرگ ترین مسابقه رویال رامبل تاریخ حضور خواهد داشت.
آخرین حضور کریس جریکو در شو های تلویزیونی مربوط به شو ۲۵ سالگرد راو می باشد که در بک استیج شاهد جر و بحث او با الایس بودیم.
اما روز گذشته Chris Van Vliet از خبرگزاری WSVN-TV Entertainment با کریس جریکو داشت که با هم متن کامل مصاحبه زیر را بررسی خواهیم کرد
اگر راستر فعلی دابلیو دابلیو ای را در نظر بگیریم شاخص ترین چهره و کسی که در حال حاضر بیشترین اسپات لایت نصیب او شده و فول تایم هم فعالیت می کند رومن رینز می باشد.اما به نظر تو چرا هواداران هنوز او را قبول نمی کنند و بووو می شود؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من او الان جان سینای مدرن امروز محسوب می شود.برای سالیان متمادی مردم جان سینا را بووو می کردند .میدانی چرا؟ چون آنها فکر می کنند که دارند کار با حالی رو انجام می دهند.آنها هیچ اهمیتی به این که سینا انجام می داد نمی دادند و همین امروز در مورد رومن رینز صدق می کند.
آنها همین که رومن رینز را می بینند طبق عادت شروع به بوووووو کردن می کنند به جای این که دهن شون رو ببندند و عملکرد رومن رینز رو تو رینگ تماشا کنند و این بووو کردن بیشتر بر حسب عادت است.
کریس جریکو در ادامه در مورد ایده fire balls یا همان توپ آتشین گفت : من یک ایده جالب در رابطه با مسابقه با رومن رینز تو سال ۲۰۱۷ داشتم و اتفاقا آن را با وینس مک ماهون به اشتراک گذاشتم.
من قصد داشتم که از توپ آتشین یا همان fire balls استفاده کنم و طبق استوری لاین به چشمان رومن رینز آسیب بزنم ،نمی دانم fire balls را یادتانذ ست یا نه چون در زمان قدیم در ممفیس این ایده اجرا می شد و اگر مسابقه جری لاور و*کارملا را در ممفیس رسلینگ نگاه کنید ،این ایده در کمپانی ممفیس رسلینگ در گذشته زیاد استفاده می شد. در جواب من وینس گفت که در این مورد فکر می کنم ولی بعداً برنامه را کلا تغییر داد.
وقتی که در ابتدا قرار بود که در عربستان سعودی تو در برابر آندرتیکر در یک مسابقه کسکت مچ قرار بگیری ،بسیاری از افراد هیجان زده هستند ولی برنامه تغییر کرد و دوباره روسو جایگزین تو شد.علت آن چه بود؟
من در ابتدا از طریق اینترنت مطلع شدم که حضورم برای مسابقه ویژه رویال رامبل پنجاه نفره تبلیغ و اعلام شده بود و تقریبا چندین روز بعد از آن من یک پیام از سمت وینس مک ماهون دریافت کردم که می گفت میتونی کسکت مچ مسابقه بدی؟ گفتم حتما چرا که نه! بعد چند روز دیگه من یک پیام دیگه از وینس دریافت کردم که نوشته بود تو دیگه تو مسابقه کسکت مچ نیستی و منم نوشتم اوکی مشکلی ندارد!
این نحوه همکاری WWE است و آنها مدام روند کار را تغییر می دهند و شما باید خود را با تغییرات وقف دهید..*
اجرای یک مسابقه کسکت مچ عالی می شد آن هم در برابر همچین شخصی،کسی چه می داند شاید باز هم من به این مسابقه اضافه شدم؟ تا پنج دقیقه قبل از مسابقه این احتمالات همیشه در WEE وجود دارد.
یکی از سوالاتی که برای خیلی از طرفداران مطرح است حضور پارت تایم تو می باشد و این که تو هم زمان در ژاپن هم فعالیت مردی و این اتفاق برای کس دیگری تا به حال به طور همزمان رخ نداده بود.آیا تو الان تخت قرار داد رسمی با WWE هستی؟
نه من فعلا قرارداد ثابتی ندارم! قرارداد من تا ماه می سال گذشته بود و بعد از آن که تور کنسرت هایFozzy شروع شروع شد من مجبور شدم که کنسرت ها را ادامه بدهم. در حال حاضر برای هر برنامه ای آنها با من تماس می گیرند و با هم هما تگ می کنیم و بعد از این که از نظر شرایط زمانی و مالی به توافق رسیدیم در مورد نحوه همکاری و چیز های دیگر مربوط به آن صحبت می کنیم.
البته حضور من در ژاپن هم با مشورت با خود وینس مک ماهون انجام شد و من از این که او این همه استقبال کرد هم تعجب کردم!
یکی از سوالاتی که به غیر رسلینگ فن های ژاپنی برای همه مطرح است وضعیت رابطه با تو با پرورسلینگ ژاپن می باشد؟ آیا احتمال بازگشت دوباره تو هست؟ رابطه تو با آنها در چه وضعیتی است؟
نه من برای آن هیچ برنامه ای ندارم. می*دونی این شاید یک مقدار old school باشد ولی من آنجا را با اشتیاق ترک کردم.من روز یکشنبه به کنی اومگا باختم ولی فردای آن یعنی دوشنبه Naito را خرد و له کردم و حتی اگر دوباره هم به آنجا بغزنگردم مطمئنی باشید که آنها من را فراموش نخواهند کرد! وقتی که به عقب بر می گردم و فکر می کنم که ما تمام تلاش خود را کردیم و این کاملا جواب داد.میدونی هم این وسط مسایل مالی مطرح بود و هم ایده های زیادی در مورد نحوه انجام این کار و در نهایت هم موفق بود و این مسابقه اتفاقا پول خیلی خوبی را هم برای نیو ژاپن پرورسلینگ به ارمغان آورد و از نظر جنبه تبلیغاتی هم عالی بود.
یک نکته جالب دیگر این که وقتی که آنها شروع به نوشتن این ایده می کنند آنها بر حسب شانس و ... تصمیم نمی گیرند بلکه به طور مثال دقیقا می دانند که آنها از کریس جریکو چه انتظاری دارند و او چه کاری را قادر است انجام دهد و این طوری است که این برنامه جواب می دهد.
همچنین برای این که این دابلیو دابلیو ای نبود که تصمیم گیرنده بود و سطح توقعات دابلیو دابلیو ای هم از من به خاطر این مسابقه بالا بود و من ریسک این را هم پذیرفته بودم!