آپدیت توییت آریا داویری،بازگشت جیسون جردن،آمار بینندگان اسمک داون لایو و...
آپدیت توییت آریا داویری
روز گذشته توییت آریا و عذرخواهی او را در بخش اخبار قرار دادیم اما امروز هم آریا صفحه توییت خود را آپدیت کرد.در ابتدا یکی از چهار رسلر عربی که آن شب در رینگ حضور داشتند نسبت به تهدید جان آریا واکنش نشان داد.در ابتدا منصور الشهیل در صفحه توییت خود نوشت : آریا داویری یکی از رسلر های کلاس بالا و کار کردن و ملاقات با او باعث افتخار و خوشحالی من بود.من به او و برادرش بسیار مدیون هستم.لطفا در ابتدا به این دقت کنید که تمامی پرفورمر ها قبل از هر چیزی یک انسان هستند.مسلما انسان های بالغ فرق بین یک نقش و واقعیت را درک خواهند کرد و هیچ بازیگری برای ایفای یک نقش از مردم عذرخواهی نمی کند.
اما در ادامه آریا به توییت منصور الشهیل واکنش نشان داد و در صفحه توییت خود نوشت : من برای برادرم ۱۲ سال زحمت کشیدم که بتوانیم در استیج دابلیو دابلیو ای با یک دیگر حضور داشته باشیم.چیزی که این را برای من شیرین تر می کند این بود که این اتفاق در بک ایونت بزرگ و تاریخی رخ داد.ما همیشه با هم به شدت سخت کار کرده ایم قبل از این که وارد رسلینگ شویم و آن شب جواب زحمات خود را گرفتیم.لحظه ای که من هرگز فراموش نخواهم کرد!
اما دوستان در این میان آیرون شیخ هال آفیمر ایرانی دابلیو دابلیو ای در صفحه توییت خود نوشته بود که انگار عربستانی ها فرق نقش و واقعیت را درک نمی کنند که آریا پست او را ری توییت کرد و نوشت که متاسفانه تمام پیام های تهدید به مرگ از سمت ایرانی ها می باشد!
همان طور که مطلع هستید جیسون جردن در تاریخ ۵ فوریه امسال از ناحیه گردن مصدوم شد و رسلمنیا را هم از دست داد.اما روز گذشته خبرگزاری pwinsider اعلام کرد که جیسون جردن برای بازگشت به رینگ مشکلی ندارد و مصدومیت او کاملا بر طرف شده است.این خبرگزاری اشاره کرد که احتمال دارد که جیسون جردن در شو راو این هفته بازگردد و فیود جدید خود را با سث رالینز بر سر کمربند میان قاره*ای آغاز کند که البته در این میان احتمالا طبق استوری لاین برخورد او با پدرش کورت انگل هم در این میان تاثیر گذار خواهد بود!
روز گذشته خبرگزاری pwinsider اعلام کرد که دابلیو دابلیو ای قرارداد جدیدی را با Keith Lee برای حضور در مرکز توسعه استعداد یابی دابلیو دابلیو ای و فعالیت برای برند ان اکس تی امضا کرده است. Keith Lee در حال حاضر تاپ استار کمپانی pwg می باشد و همچنین در تاریخ ۲۵ می او آخرین مسابقه خود را با تایلر بیت من در پی پر ویو Bask In His Glory برگزار خواهد کرد و بعد از آن با هواداران خداحافظی خواهد کرد.
شو اسمک داون لایو این هفته که آخرین شو قبل از پی پر ویو بکلش می باشد و در مین ایونت آن آسکا و بکی لینچ و شارلوت فلیر توانستند کارملا و پیتون رویس و بیلی کی را شکست دهند 2.436 میلیون بیننده داشت که این آمار نسبت به هفته قبل که 2.549 بود افت داشته است.
شو اسمک داون لایو این هفته توانست رتبه پنجم را در بین شبکه های کابلی کسب کند.