نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 29 می 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 29 می 2018 در خدمتتون هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول شو ساموآ جو رو داریم که میاد و از زیر رینگ یه نردبام برمیداره وسط رینگ سوار میکنه و ازش بالا میره و کیف رو باز میکنه میاره پایین و میکروفن رو میگیره و در مورد یه نقل قول مذهبی در مورد اینکه نردبام زمین رو به بهشت وصل میکنه و همین نقل قول رو وصل میکنه به MITB و کیف رو نشون میده و کری میخونه و معتقده کیف رو خودش میگیره و روی قهرمان اسمکداون کش میکنه. و برای برایان کری میخونه و میگه کاری میکنم بازنشسته بشه برای MITB پیش دخترش باشه خونه ش. و کری رو علیه برایان ادامه میده که یهو برایان بدون تم سانگ میاد و عصبانیه ازش که چرا به خانواده ش اشاره کرده و میگه لازم نیست صبر کنیم همین الان میشه جنگید و میره توی رینگ که یهو تم سانگ بیگ کس زده میشه و با عصا لنگ لنگان میاد و شروع به مسخره کردنشون میکنه. و میگه این فرصت منه نه تو دنیل و این دومین فرصتته. و میگه با پیج صحبت کردم و مسابقه برایان در مقابل جو انجام نمیشه و مسابقه جو در مقابل بیگ کس خواهد بود وقتی من خوب شدم و من کی خوب میشم؟ من الان خوب شدم و یهو با عصا حمله میکنه به برایان و جاخالی میده میخوره به جو. درگیر میشن و بیگ کس میکوبتش به نردبام و با کیف میزنه به ساموآ جو و به برایان هم میزنه و کیف رو بلند میکنه و هوادارا بووووووو میکنن.
پیج رو داریم توی بک استیج که با مندی و سونیا روبرو میشه و اونا ناراحتن چرا آسکا فرصت مسابقه سر کمربند رو گرفته و پیج به مندی میگه امشب باهاش مسابقه میدی تا بفهمی چرا لیاقت مسابقه سر کمربند رو داره و رنه از پیج سوال میکنه تکلیف مسابقه امشب چی میشه و پیج میگه مسابقه امشب با توجه به برد برایان هفته قبل در مقابل جف هاردی سه نفره میشه و مین ایونت بین جو. کس و برایان خواهد بود
شینسکه ناکامورا رو داریم که میاد برای مسابقه با تای دیلینجر و بعدش تای دلینجر میاد و مسابقه شروع میشه. و شینسکه بجای پین کردن هر وقت تای دلینجر رو میندازه شمارش میکنه تا برسه به عدد ده و وقتی دلینجر بلند میشه عصبی میشه و خشونتش بیشتر میشه. در نهایت شینسکه با زدن کینگ شاسا برنده مسابقه میشه.
برنده:
بعد از مسابقه از پشت یه ضربه زانوی دیگه میزنه بهش و شروع به شمارش میکنه و به عدد ده میرسه.
گزارشگر از ای جی سوال میکنه در مورد اینکه ناکامورا مسابه ش رو برد و لست من استندینگ رو انتخاب کرده تا تورو شکست بده و ای جی میگه من با آدمای خیلی گنده تر از خودمم جنگیدم و تونستم دوام بیارم و واسه همین الان قهرمانم و بازم قهرمان میمونم.
ایدن انگلیش و روسف رو داریم که باهم لانا رو معرفی میکنن و میاد به رینگ برای مسابقه رقص با نایومی. بعد از اون نایومی میاد و حمایت اوسوز رو هم همراهش داره. هر بانو 1 دقیقه فرصت داره و اولی لانا خواهد بود و جالبه حرکاتش و حالا نایومی و اون بهتر عمل میکنه و لانا باهاش دست میده و باهم میرقصن و همو بغل میکنن و یهو لانا بهش نک برکر میزنه ودرگیر میشن روسف لان رو جدا میکنه و لانی میزنه تو گوش شوهر نایومی و درگیر میشن و در نهایت این تیم اوسوز نایومی هستن که رینگ رو خلوت میکنن.
تیم نیو دی میان برای مسابقه با دبار و میز که با ورود هر شش نفر مسابقه شروع میشه و بیگ ای و یزارو شروع کننده هستن. مسابقه خیلی هیجان داره و اصلا مشخص نیست کی برنده میشه و هرکی هرکی شده چند دقیقه س. الان میز و بیگ ای توی رینگ تنهان که با زدن بیگ اندینگ این بیگ ای هستش که تیمشو برنده میکنه
برنده:
کارملا رو داریم ه برای تماشای مسابقه آسکا و مندی رز میاد کنار گزارشگرا قرار میگیره. بعد از اومدن آسکا و مندی رز مسابقه شروع میشه و همونطور که پیش بینی میشد به سود آسکا به پایان میرسه
برنده:
بعد از مسابقه کارملا میاد توی رینگ و کمربند رو جلوی آسکا میگیره بالا و آسکا نگاش میکنه
بکی و شارلوت توی بک استیج بحث میکنن سر اینکه خودشون کیف رو میبرن و برنده میشن و یهو پیج میاد و میگه چقدر خوبه هیجان داریم و میگه یادتون تیم پی سی بی و میگه زمان چای هست و میره
مسابقه سه نفره مین ایونت با اومدن هر سه نفر شروع میشه و اول کار جو و برایان بیگ کس رو حسابی گوشمالی میدن و از رینگ میره بیرون و شروع میکنن باهم مسابقه دادن که جو دست بالا رو داره. جو خیلی خوب مسابقه رو در اختیار داره و هم بیگ کس رو بیکس کرده هم برایان رو لت و پار. و حالا بیگ کس رو داریم که برایان رو پرت میکنه پشت میز گزارشگرا و برمیگرده به رینگ سراغ جو. و حالا شاهد قدرتنمایی برایان هستیم که بعد از زدن بیگ کس میره سراغ جو و میزنه لهش میکنه لامصبو. و بازم شاهد هنرنمایی بیگ کس هستیم. بالاخره برایان موفق به اجرای یس لاک میشه ولی جو میکشتش بیرون و بیرون درگیر میشن. برایان برمیگرده به رینگ و حالا میخواد رانینگ نی رو به بیگ کس بزنه و شروع به جو دادن میکنه و یس یس یس یس یس یس یس یس و موفق به زدنش میشه و کاور میکنه ولی جو میاد و کوکینو کلاچ رو اجرا میکنه و برایان بیهوش میشه و داور دست زنگ مسابقه رو میزنه و ساموآ جو نفر آخره که اضافه میشه به MITB
برنده:
بعد از مسابقه بیگ کس بیگ بوت رو به برایان میزنه و یه جورایی مسابقه شون توی MITB ثبت میشه
ممنونم
یاحق