نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 26 ژوئن 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 26 ژوئن 2018 در خدمتتون هستم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میز تی وی
ول شو میز تی وی رو داریم که قهرمانان تگ تیم مهمونش هستن و با معرفی و تعاریف میز به رینگ میان و میز ازشون میترسه و میگه من با شماها یه هدف داریم و شما هفته قبل نشون دادین اونم ترکوندن دنیل برایان و چرا این کار رو کردین؟ ولی هیچ جوابی نمیدن و میز یه ویدیو پخش میکنه از اینکه برایان خودشون بهترین میدونه و اعتقاد داره دلیلش اینه. هنوز ازشون میترسه و بهشون میگه من طرف شمام ولی اونا با چماقشون بهش نگاه کردن و هیچی نمیگن یه ویدیو دیگه پخش میشه از بردن گلوز و اندرسون و
اومدن براین و روبرو شدن با هارپر و روآن و دنبال دلیلی میگرده برای حمله این دو نفر به برایان. و دلیلشو تعریف برایان از خودش و بی موقع اومدن موقع رفتن اونا میدونه و کلی حو میده. میز میگه برایان نقش بده فیلمه و بهترین صحنه فیلم اینه و صحنه زدن برایان توسط هارپر و روآن نمایش داده میشه و میز دست میزنه و کیف کرده و میگه حقتونه اسکار بگیرین. و بهشون میگه شماها میتونینی اعضای جدید میزتراژ باشین و توی فیلم باشین که هارپر میزنه به میکروفنش و تم سانگ برایان به صدا در میاد و میاد و میز
هارپر و روان رو باز تحریک میکنه که برایان مزاحمت ایجاد کرد و برایان میگه خفه شو و به هارپر و روآن میگه شماها فرصت منو گرفتین و نه از شما میترسم و نه از میز که پشت سرته و کدومتون اول با من روبرو میشین و هارپر میگه هیچ وقت یاد نمیگیری امشب یادت میدیم.
زویور وودز در مقابل روسف
با اومدن گروه نیو دی و بعد از اون روسف مسابقه روسف در مقابل زیویر وودز آغاز میشه و روسف بهتر کار رو شروع میکنه ولی وودز جبران میکنه و چند ضربه رو میزنه ولی بازم روسف برمیگرده. مسابقه ادامه داره و روسف دست بالا رو در اختیار داره و کاور ناموفق در ادامه روسف با دوتا کیک قوی و اجرای اکولیت موفق به تسلیم کردن زیویر میشه
برنده:
روسف بعد از بازی میگه امشب راجب نیودی و اینا نبود امشب در مورد ای جی استایلز هستش و ای جی اگر مسابقه رو میبینیم ترسیدی که هفته قبل زدی به صورت ایدن و تماشاگرا هردو رو تشویق میکنن و روسف واسه ای جی شاخ و شونه میکشه
حف هاردی رو داریم توی بک استیج با صورت رنگ شده که یه سری حرفای فلسفی رو میگه (فک کنم کارکتر جدیدشه)
اوپن چلنج جف هاردی
جف هاردی رو داریم که میاد برای اوپن چلنج عنوان یو اس چون شینسکه مصدوم هست و امشب نمیتونه باهاش مسابقه بده.
گروه سانیتی میان و به اوپن چلنجش پاسخ میدن ولی معلوم نیست کدومشون قراره مسابقه بده. هرسه میان و اریک یانگ چلنج رو
قبول کرده و مسابقه شروع میشه و اریک یانگ مسابقه رو خوب شروع میکنه و کاملا دست بالا رو داره که سریع تویئیست آف فیت رو اونم خیلی ناقص دریافت میکنه و جف میره برای سوانتام بامب که اریک از رینگ فرار میکنه. مسابقه متعادل میشه و این یانگ هستش که دست بالا رو داره و حرکاتش رو روی جف پیاده میکنه و چند باری کاور ناموفق داشته و خیلی سرسخته و جف کارش خیلی سخته. هردو له شده وسط رینگ هستن که برادران اوسوز میان و با کیلیان و ولف درگیر میشن و یانگ میره کمکشون که اونو
میزنن و مسابقه دی کیو میشه و درگیری بین شش نفر توی رینگ ادامه پیدا میکنه که در نهایت فیس ها تیم سانیتی رو از رینگ میندازن بیرون
برنده:
جف هارد و برادرن اوسوز در مقابل سانیتی
بخاطر درگیری مسابقه تگ تیم شش نفره بین تیم سانیتی در مقابل اوسوز و جف هاردی شکل میگیره و مسابقه شروع میشه که دست بالا در اختیار تیم سانیتی هستش که روی جی اوسو دارن کار میکنن و با تگ کردن های متوالی اجازه کار بهش نمیدن و خودشونم اجازه ندادن با جیمی یا جف تگ کنه ولی آخرش یانگ رو از رینگ میندازه بیرون و با جف میخواد تگ کنه که یانگ جف رو میندازه و برمیگرده به رینگ و باز جی رو مورد نوازش قرار میدن. آخرش جی اوسو خودشو میرسونه به برادرش و تگ میکنه از اونور
ولف میاد ولی جیمی کاملا دست بالا رو داره و با ساموآ دراپ ازش پزیرایی میکنه. مسابقه هرکی هرکی میشه و هرکی میاد یکیو میزنه و کیلیان دین با یه دابل سوبرکیک از رینگ خارج میشه و ولف جیمی رو رول میکنه که موفق نیست و حالا جف رو داریم که میره برای فینیشرش و مفق هست و کاور میکنه و تمام.
برنده:
بکی لینچ در مقابل سونیا دویل
بکی لینچ رو داریم که وارد میشه و بعدش سونیا دویل به همراه مندی رز و مسابقه شروع میشه و بکی بهتر کار میکنه و در ادامه این سونیا هستش که دست بالا رو میگیره و در نهایت این بکی هست که با اجرای دیس آرمر موفق به شکست سونیا دویل میشه
برنده:
پروموی جمز الزورث
الزورث رو داریم که در مورد حمله هفته قبل آسکا به خودش شاکیه و میگه نامردی بود و واسه آسکا شاخ و شونه میکشه و میگه من واسه بانوان احترام قائلم و دوسشون دارم ولی به اسکا که برسیم احترامی واسش نیست و لباساشو در میاره و صداش میکنه و میگه اگر جرات داری بیا باز منو بزن و پیج میاد و میگه تو میدونی آسکا نیست چون توی بک استیج سوال کردی که کجاس اون ژاپن پیش خانوادشه. در مورد کاری که کرده حرف میزنه و این بی احترامیه از نظر من و بازم کارملا توی اکستریم رولز باید با آسکا مسابقه بده و الزورث میگه خودت میدونی لیاقتشو نداره و میگه پیج میدونم واسه چی اومدی اینجا اومدی با من قرار بزاری و پیج میگه دستم رو شد سه شنبه چطوره و میبینمت و میخواد بره که برمیگرده و میگه تو مسابقه خواهی داشت هفته بعد با آسکا و میره
دنیل براین در مقابل لوک هاپر
مین ایونت رو داریم که هاپر توی رینگ هست و برایان میاد و مسابقه شروع میشه و هارپر با برایان درگیر میشن و دوست داره اونو بیرون بزنه میندازتش بیرون و هی برایان میاد به رینگ ولی به هدفش میرسه و بیرون دست بالا رو در اختیار میگیره و بریان رو میزنه ولی برایان اونو میکوبه به ستون رینگ و برمیگرده به رینگ و اونجا دست بالا رو میگیره ولی بازم هارپر یه ضربه بهش میزنه. مسابقه با برتری نسبی برایان ادامه داره و یه سوئیساید دایو ناموفق هم داره و یه بیگ بوت خشن از سمت هارپر به برایان رو شاهد بودیم. دست بالا همچنان با هارپر هست و بهتر کار میکنه و چندین کاور ناموفق داشته. بالاخره برایان از زیر ضربات و حرکات هارپر رها میشه و یه دی دی تی میزنه و بلند میشه و لگد های معروفشو به سینه هارپر میزنه و آخری رو میخواد به سرش بزنه که موفق نیست و هارپر اقدام به فینیشرش میکنه که برایان بدل به یس لاک میکنه ولی روآن میاد و میزنتش و مسابقه دی کیو میشه. به زدنش ادامه میدن و تم سانگ کین به صدا در میاد و میاد به رینگ و هارپر و روآن منتظرشن. میاد و باهاشون فیس تو فیس میشه و هردو رو میزنه و میخواد دابل چوک اسلم بزنه موفق نیست ولی برایان میاد کمکش و رانینگ نی رو به روان میزنه و کین چوک اسلم رو به هارپر میزنه و برایان با تعجب به کین نگاه میکنه . تماشاگرا تیم هل نو رو تشویق میکنن و همچنان این دوتا بهم نگاه میکنن و کین میره سمتش و دستشو باز میکنه و برایان قبول نمیکنه ولی آخرش میره توی آغوشش و تماشاگرا یس یس یس میکنن. برایان شروع به یس یس میکنه پیج میاد و مسابقه تگ تیم سر کمربند رو میزاره بین برادران چماقدار در مقابل تیم هل نو و باز همو در آغوش میگیرن
ممنونم
یاحق