بازگشت آندرتیکر،تی شرت جدید آندرتیکر،نتایج لایو ایونت جدید و...
همان طور که مطلع هستید آخرین حضور آندرتیکر در رینگ به رویال رامبل ویژه عربستان بود که در طی آن آندرتیکر توانست در یک کسکت مچ روسو را شکست دهد.اما روز گذشته در لایو ایونت ویژه دابلیو دابلیو ای در آرنای مدیسون اسکوئر گاردن آندرتیکر به همراه رومن رینز و براون استرومن توانستند برن کوربن،الایس و کوین اونز را شکست دهند! در پایان این مسابقه آندرتیکر تامبستون را روی کوین اونز اجرا کرد و او را پین کرد و عامل اصلی پیروزی تیم خود شد!
نکته جالب این که بعد از این مسابقه آندرتیکر با رومن رینز فیس تو فیس شد که هر دو آنها به یک دیگر دست دادند و احترام گذاشتند!
همان طور که اعلام کردیم دابلیو دابلیو ای لایو ایونت جدید خود را در آرنای معروف مدیسون اسکوئر گاردن برگزار کرد.اما در لایو ایونت روز گذشته ستاره بسکتبال انس کانتر در بک استیج این لایو ایونت حضور داشت و با راستر دابلیو دابلیو ای عکس یادگاری گرفت! به گفته خبرگزاری wrestling lnc انس کانتر در سال ۲۰۱۰ در طی مصاحبه ای اعلام کرده بود که اگر روزی از بسکتبال خداحافظی کنم به احتمال زیاد وارد صنعت پرو رسلینگ خواهم شد.به نظر می رسد که انس کانتر علاقه بسیار زیادی به آندرتیکر دارد و قبلا در مصاحبه ای گفته بود : من از چهار یا پنج سالگی شروع به تماشای پرو رسلینگ کردم و رسلر مورد علاقه من آندرتیکر می باشد.لقب آندرتیکر یعنی Dead Man را به طرز غیر قابل وصفی دوست دارم و حتی شاید جالب باشد که بدانید برخی از دوستان من به خاطر علاقه ای که دارم من را آندرتیکر صدا می کنند و این تبدیل به لقب برای من شده است.
همچنین صفحه رسمی مدیسون اسکوئر گاردن در اینیستاگرام تصویری از ملاقات انس کانتر با آندرتیکر را منتشر کرده است.
روز گذشته سایت دابلیو دابلیو ای شاپ از تی شرت جدید آندرتیکر رونمایی کرد و همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید این تی شرت پیش فروش شده است.
همچنین بعد از برگزاری لایو ایونت روز گذشته در مدیسون اسکوئر گاردن سایت دابلیو دابلیو ای اعلام کرد که در تاریخ ۲۶ دسامبر لایو ایونت ویژه خود را در این آرنا مجددا برگزار خواهد کرد.اچهمچنین این لایو ایونت مختص برند اسمک داون لایو می باشد و مسابقات ثبت شده برای آن عبارت است از ای جی استایلز قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای چمپیون باید از تایتل خود در برابر ساموآ جو دفاع کند و همچنین دنیل برایان در برابر دمیز قرار خواهد گرفت ! این دو مسابقه جزو مچ کارد های تبلیغ شده است و البته احتمال تغییر در آنها هم تا ماه دسامبر زیاد خواهد بود.
* Bobby Lashley defeated Jinder Mahal (w/Sunil Singh)
* Cedric Alexander (c) defeated Buddy Murphy (WWE Cruiserweight Championship)
* Matt Hardy and Bray Wyatt (c) defeated Titus O'Neil & ApolloCrews (w/Dana Brooke) and Curtis Axel and Bo Dallas (WWE Raw Tag Team Championship)
* Bayley, Ember Moon, and Natalya defeated Liv Morgan, Sarah Logan and Alicia Fox
* Mojo Rawley defeated Bobby Roode
* Dolph Ziggler (w/Drew McIntyre) defeated Seth Rollins and Finn Balor (Intercontinental Championship)
* Kalisto, Gran Metalik, and Lince Dorado defeated Drew Gulak, Jack Gallagher, and Brian Kendrick
* Ronda Rousey defeated Nia Jax (Alexa Bliss was the special referee)
* Undertaker, Braun Strowman, and Roman Reigns defeated Kevin Owens, Elias, and Baron Corbin