نتایج و اتفاقات راو به تاریخ 16 جولای 2018
بنام ایزد یکتا
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتایج و اتفاقات راو به تاریخ 16 جولای 2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرومو در مورد براک لسنر
کورت رو داریم که اول از استاران راو تشکر میکنه برای مسابقاتی که انجام دادن و در مورد لسنر حرف میزنه و بووووو میکنن و کورت میگه اگر امشب اومد رقیبشو تایین میکنم و اگر نیومد کمربندشو میگیرم و خیلیم جدی هستم که یهو پاول هیمن میاد و خودشو معرفی میکنه و کورت حرفشو قطع میکنه و میگه اگر براک نیست داری وقتمو تلف میکنی. پاول هیمن براک رو مثل همیشه معرفی میکنه و یهو نمیاد و میگه نیست امشب و کورت میگه پس چاره ای ندارم که پاول با التماس حرفشو قطع میکنه و میره توی رینگ. تماشاگرا وی وانت تایتل رو سر میدن. پاول میگه تو و بقیه دارید اشتباه میکنید و داره سعی میکنه کورت رو راضی کنه تا کمربند رو نگهداره چون قراره قهرمان یو اف سی بشه و کورت میگه من کاری ندارم به این حرفا براک لسنر سر کمربند مسابقه میده توی سامراسلم یا دیگه قهرمان نیست و پاول هیمن قبول میکنه تا وکیلش توی سامراسلم مسابقه بده. و یکم سر به سر تماشاگرا میزاره و میگه شماها گفتین براک رو میخوام و تبریک میگم صداتونو شنیده شد توسط جنرال منجر باهوش و رسما اعلام میکنم براک سامراسلم مسابقه داره و کورت حریف براک که شکست میخوره کیه که تم سانگ بابی لشلی زده میشه و میاد. بابی در مورد دو هدف حرف میزنه و هدف اول شکست رومن بوده و دومین هدفش شکست براک لسنر و قهرمان یونیورسال شدنه. تم سانگ درو مکینتایر به صدا در میاد و در مورد بازگشت خودش میگه و فاز اول اومدنم بردن آی سی توسط زیگلر بود و بریم سراغ فاز دوم و میره توی رینگ و مدعی کمربند یونیورسال هستش. تم سانگ سث رالینز به صدا در میاد و عصبانی به سمت رینگ میاد و با درو فیس تو فیس میشه و به کورت میگه اگر واسه لسنر حریف میخوای من اینجام و صدای گیتار الیاس رو داریم که اونم میاد و خودشو معرفی میکنه و گیتار زنان میاد به سمت رینگ. اونم مدعی کمربند هستش و از کورت میخواد اونو بزاره جلوی براک لسنر. تم سانگ فین بلر به صدا در میاد و اونم میاد و به عنوان اولین قهرمان یونیورسال خودشو میدونه و مدعی کمربند هستش و این عاقلانه س از نظرش. تم سانگ عمو به صدا در میاد و اونم میاد و میگه من به لسنر اهمیت نمیدم اومدم امشب میخوام یه حریف میخوام. کورت میگه امشب دوتا سه به سه داریم که برنده هاش هفته دیگه باهم مسابقه میدن و برنده میره برای مسابقه با لسنر. اولین همین الان.
بارون کوربین رو داریم که بازم کورت رو تهدید میکنه و میگه چرا منو نزاشتی توی مسابقه
درو مکینتایر VS فین بلر VS رومن رینز
مسابقه شروع میشه و هم رینز و هم بلر دو نفری افتادن به جون مکینتایر ولی خیلی قوی نشون میده روی هردو تسلط داره. فین بلر روی هردو سوئیساید میکنه و صحنه جالبی رو رقم میزنه و حالا دست بالا در اختیار درو مکینتایر هستش که رینز رو کاور میکنه و جواب نمیده. همچنان درو یکه تازی میکنه. بالاخره رینز رها میشه و درو رو میزنه ولی اسیر ضربات بلر میشه و حالا بلر و رینز درگیر هستن که رومن موفق به زدن کلوزلاین میشه و مسابقه به بیرون کشیده میشه که در کمال ناباوری از بیرون رینگ مثل یه سبک وزن میپره روی سر رینز و بلر میکوبتش به پله و جفت پا میاد روی گردنش و رینز رو میندازه توی رینگ و یه ضربه میزنه و کاور میکنه که جواب نمیده. بلر آماده فینیرش میشه که درو با صندلی میزنتش و از بالا میوفته پایین و درو با صندلی میره سراغ رینز ولی رینز اجازه نمیده و میگیرتش زیر مشت که درو میکوبتش به ستون رینگ و کاور میکنه که موفق نیست. در برگشت از تبلیغات شاهد تسلط رینز بر درو هستیم و میره برای سوبرمن پانچ که بدل به اسپاین باستر میشه و کاور ناموفق رو به دنبال داره. مکینتایر میره برای پاوربامب که بلر از پشت با صندلی میزنه تو کمرش و از رینگ میره و با صندلی میوفته به جون رینز و چندین ضربه رو بهش میزنه و از رینگ میره بلر میره اول مکینتایر رو دراپ کیک میکنه به دیواره و بلندش میکنه یهو رینز اسپیرش میکنه و در برگشت از بلر کتک میخوره و بلر رینز رو میندازه توی رینگ و آماده زدن دراپ کیک معروفشه که یهو سوبر من پانچ رو دریافت میکنه و کاور میشه ولی کیک اوت میکنه. حالا عمو میره برای اسپیر ولی لگد رو میخوره و دراپ کیک رو دریافت و فینیشر رو دریافت میکنه و کاور میکنه 1. 2. ولی درو پاشو میکشه از رینگ خارجش میکنه و میزنتش به پله و میندازتش توی رینگ و آماده فینیشرش میشه ولی سوبرمن پانچ رو دریافت میکنه و بلر رینز رو رول میکنه که موفق نیست در برگشت یه سوبر من پانچ هم به بلر میزنه و درو میخواد به رینز فینیشر بزنه جاخالی میده میخوره به بلر و همزمان رینز سوبرمن پانچ رو به درو میزنه و بلر که گیج شده رو اسپیر میکنه و تمام.
برنده:
کورت رو داریم که به بیلی میگه امشب باید با ساشا تیم بشی و نصیحتش میکنه
دالف زیگلر VS بابی رود
دالف زیگلر رو داریم که میاد و از خودش تعریف میکنه و میگه من آیرون من هستم و در مورد کمربندش میگه و میگه بعد از 17 سال مسابقه سر این کمربند مین ایونت یه پی پی وی بوده و میگه به رالینز احترام میزارم ولی اون هیچ وقت من نیست من چند بار بردمش 5 بار بردمش که یهو تم سانگ بابی رود به صدا در میاد و میاد و در مورد کمک درو مکینتایر حرف میزنه و میگه اگر اون نبود کمربند رو نداشتی و زانو بزن ازش تشکر کن و یه تیکه به دالف میندازه و دالف هم بهش طعنه میزنه و میگه دیشب که من مین ایونت بودم تو کجا بودی و بابی میگه امشب اینجام و چلنج میکنم تورو برای این کمربند همین الان و دالف میگه نه و بابی تحریکش میکنه و دالف داور رو صدا میکنه و مسابقه شروع میشهدالف مخالفه و میگه مسابقه داریم ولی نه سر کمربند. درگیر میشن و تا اینجا بابی بهتر کار کرده ولی زیگلر هم به خودش میاد و چند ضربه رو وارد میکنه ولی کاورش جواب نمیده. زیگلر زیگ زاگ رو اجرا میکنه ولی کاورش جواب نمیده و مسابقه همچنان ادامه داره و بابی اسپاین باستر رو اجرا میکنه ولی کاورش جواب نمیده و درگیر میشن و پای چپ بابی آسیب میبینه و سوبرکیک رو دریافت میکنه و تمام
برنده:
لشلی رو داریم که از الان داره برای لسنر کری میخونه و میگه باید قهرمان بشم.
بابی رود رو داریم که ناراحت داره میره و موجو سر راهش سبز میشه و براش دست میزنه و یه جمله تیکه دار میگه و میره
موجو راولی VS تایلر بریز
تایلر بریز رو داریم که منتظر حریفشه و حریفش وارد میشه و مسابقه شروع میشه و در نهایت این موجو راولی هست که برنده مسابقه میشه
برنده:
آلیشا فاکس & دینا بروک VS ساشا بنکس & بیلی
آلیشا فاکس و دینا بروک توی رینگ هستن و بیلی میاد بعدشم ساشا میاد و مسابقه شروع میشه و بعد از چند دقیقه هرکی هرکی میشه و داور زنگ رو به به صدا در میاره و ساشا که اومده بود کمک بیلی میره.
برنده:
بیلی میره دنبال ساشا و به ساشا و ساشا میگه من بهت اهمیت دادم و دوستت دارم ولی بدم میاد از احساسم حرف بزنم و الان زدم و میره
رنه با عمو براون مصاحبه میکنه و در مورد کوین حرف میزنه و بعد میپرسه چرا نرفتی جز اونایی که مدعی کمربند بودن و کیف رو نشون میده و میگه من هر زمان بخوام بهش میرسم
بی تیم VS اسنشن
قهرمانان جدید تگ تیم رو داریم که به رینگ میان و مسابقه شروع میشه و این تیم قهرمان هستن که برنده مسابقه میشن
برنده:
بعد از مسابقه بری و مت رو روی بیگ اسکرین نشون میده و بری میگه هفته بعد ریمچ داریم و چیزی که مال خودمونه رو برمیگردونیم.
پروموی الکسا بلیس
الکسا بلیس رو داریم که با میکی جیمز میان و در مورد مسابقه دیشبش حرف میزنه و میگه من قهرمان خارج شدم و شما میگفتین چطوری میتونه اون غول رو اونم توی اکستریم رولز شکست بده ولی من پایان دادم به این ماجرا و من باهوش تر از نایا جکس بودم و خیلی سخت نبود. و میتونم رسما بگم من همه بانوان راو رو شکست دادم و میگه میشنوم اسم راندا رو صدا میکنید ولی اون حساب نیست چون معلق شده و دیشبش به عنوان تماشاگر اومده بود و باز راندا رو نشون میده توی تماشاگرا که داره آروم آروم میاد پایین و الکسا و میکی رینگ رو ترک میکنن و میخوان برن که راندا جلوشون در میاد و کتش رو در میاره و دنبالشون میکنه و میکی رو میگیره و بهش یه فن میزنه و میخواد دستشو بشکنه الکسا میکشتش بیرون و داورا دخالت میکنن ولی ول کن نیست و بهشون حمله میکنه و الکسا رو میبره سمت رینگ و توی ریننگ دستشو میگیره که بشکنه کورت انگل میاد و اجازه نمیده و میگه آروم باش و دو روز دیگه مونده از معلق شدنت برو خونه و آروم کن. کوربین میاد و میگه باید جواب کاراشو بده و مثل یه جنرال منجر واقعی جریمه ش کن. و کورت میگه کوربین حق داره یک هفته به محرمیتت اضافه میشه و کوربین شاکی میشه میگه الان زنگ میزنم به استفانی ولی هرچی میگرده گوشیشو پیدا نمیکنه و میگه صبر کنید برم دفتر بیارم و میره و معلوم میشه گوشیش دست کورت انگله و به راندا میگه برو خونه استراحت کن دوران محرومیتت که تموم شد سامراسلم یه مسابقه با الکسا بهت میدم ولی اگر دوباره قانون شکنی کردی با مسابقه سر کمربند خداحافظی کن.
چارلی رو داریم که از سث سوال میکنه میتونی امشب ببری با اینکه آیرون من داشتی و هفته بعدش با رینز مسابقه بدی و میگه اگر ببرم چاره ای نیست
TWW vs AOP
مسابقه تگ تیم شروع میشه و تیم AOP هستن که در نهایت برنده میشن
برنده:
سارا لوگان VS امبر مون
با اومدن سارا و امبر مون مسابقه شروع میشه و این بار و برای اولین بار این سارا لوگان هست که برنده میشه
برنده:
الیاس VS سث رالنیز VS بابی لشلی.
الیاس رو داریم با گیتارش که حرف های همیشگیش رو میزنه و تیکه های مخصوص خودشو میندازه به شهر میزبان و بعدش میخونه براشون وسط خوندنش تم سانگ سث رالینز زده میشه و میاد و بعدش بابی لشلی میاد و مسابقه شروع میشه و الیاس همون اول حمله میکنه به سث رالنیز قبل از اینکه زنگ مسابقه به صدا در بیاد و داور چکش میکنه و قبول میکنه و بازم الیاس حمله میکنه بهش لشلی میاد سراغ الیاس و اونو میزنه. و حالا رالینز سعی داره لشلی رو تسلیم کنه و از گردنش گرفته و فشار میده ولی لشلی بلند میشه و آریش ویپش میکنه و یه تنه میزنه بهش و حالا لشلی هست که از گردن رالینز گرفته و فشار میده. مسابقه ادامه داره و بابی از اون دونفر بهتر کار میکنه و سث رالینزم همچنان آسیب دیدگی مختصری داره. الیاس از بالای طناب البو دراپ رو روی لشلی اجرا میکنه و کاورش ناموفق هست بلافاصله سث فراگ اسپلش رو اجرا میکنه و الیاس سث رو بیرون میندازه و لشلی رو کاور میکنه که بازهم جواب نمیده و حالا الیاس و سث باهم درگیر میشن. توی یه صحنه رالینز باکل بامب رو به لشلی و دابل سوپلکسش رو به الیاس میزنه ولی کاورش جواب نمیده. یه سوئیساید دایو به الیاس میزنه میندازتش توی رینگ و سریع یه سوئیساید دایو به بابی لشلی میزنه و چند ضربه به الیاس و آماده فینیشر میشه با کوبیدن پاهاش به زمین و موفق میشه بزنه و کاور میکنه ولی لشلی پین رو میشکنه. و حالا رالینز و لشلی درگیرن که تماشاگرا رالینز رو بیشتر تشویق میکنن و وقتی از لشلی کتک میخوره بووو میکنن. لشلی میره برای سوپلکس معروفش و میزنه و آماده اسپیر میشه ولی موفق نیست و رول میشه که اونم جواب نمیده میره برای استامپ که الیاس میکشتش بیرون و خودش میره توی رینگ حمله کنه به لشلی که با اسپیر سنگین لشلی مواجه میشه و تمام
برنده:
پ.ن واقعا داره حال بهم زن میشه اکستریم رولز رو میبازه تا مسابقه هفته بعد رو عمو ببره عین عمو سینا که یه باخت میداد تا پدر حریف رو در نمیاورد و ده بار شکستش نمیداد ول نمیکرد حالا عمو رومن جاشو گرفته. مثل روز برام روشن بود بلر و الیاس برای پین شدن تو مسابقه هستن.
ممنونم
یاحق