[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این تورنومنت بحث و گفت و گو کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این تورنومنت بحث و گفت و گو کنید.
سلام به دوستان
واقعا نباید هیچ روزی از این تورنومنت رو از دست داد.معرکه هستن
من دو روز اول رو دیدم.بخصوص هر دو مین ایونت عاااالیییی بودن.بخصوص روز اول که نتیجه اش خیلی خوب بود و چسبید.
نمیدونم چرا با این Jay White خیلی حال میکنم.
دو مسابقه 5 ستاره در این ایونت هردو با حضور کنی اومگا
اومگا مقابل نایتو که واقعا فوق العاده و هیجان انگیز بود
و دومی هم اومگا مقابل هیروکی گوتو!!!! :22: در بهترین حالت 4.5 حقش بود مسابقه کندی بود تاخیر کم نداشت. مسابقه تیک اور شیکاگو گارگانو چمپا واقعا بهتر بود از این مسابقه از هر لحاظ. واقعا بعضی وقت ها خیلی الکی یا چه میدونم تعصبیه ریتینگ هاش.
Tomohiro Ishii
:159::159::159::159::159::159::159::159::159::159: :159::159::159::159::159::159::159::159:
:159::159::159::159::159::159::159::159:
این برنامه نامرتب نیو جپن خیلی هم مناسب نیست مثلا یه ماه هیچ ایونتی ندارن و دل ادم خیلی خیلی تنگ میشه بعد یهو دو تا تورنومنت هفده هجده روزه پشت سر هم دارن و ادم خسته میشه
امروز مسابقه ی ایشی و ایبوشی بود.یعنی پشمام ریخت.این ایشی واقعا بهتر از همه بوده.بهتر از اومگا و اوکادا.خدای رستلینگه.ولی متاسفانه خیلی آندرریت هست.
مسابقه عالی بود اصلا این ایشی شده عشق من.هرچی بگم کم گفتم.بعد از اون مسابقه معرکه با گوتو اینم یک مسابقه ی عالی دیگه.
با عرض تاسف جفت مسابقه های گارگانو و چامپا، و کل مسابقات wwe تو 7-8 سال اخیر شاید جلوی مسابقه ی ایشی و اومگا در حد 3 یا 4 ستاره به حساب بیاند.
واقعا یک شاهکار بود.جو عالی بود.قشنگ برای هر حرکت تماشاگران تا مرض سکته میرفتند.از جمله خودم.
همه چی عالی.اصلا نمیدونم چی بگم.شاید در حد مسابقه ی اومگا و اوکادا iv بود.
نمیتونم تصور کنم کسی از این مسابقه خوشش نیاد.اگه نیاد واقعا رستلینگو نفهمیده.
به همه پیشنهاد میکنم این مسابقه رو ببینید.
1/2*****
برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerHTML = 'Spoiler: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]'; }" />Spoiler: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونید به صورت تک مسابقه لینکش رو قرار بدید:heart_mini:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALITAKER [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تازه wwe بهمون بیشتر میخواد حال بده برا باره هزارم رومن برابر براک (اونم بجای dream match براک برابر بابی لشلی) و اولین پی پی وی اختصاصی راستر زن ها
دستُ جیغُ هورراااااا :|