نتایج و اتفاقات راو به تاریخ 27 آگوست 2018
پروموی عموها
اول شو عمو رومن رینز رو داریم که به رینگ میاد. واسه استرومن کری میخونه و میگه من اینجام که از کمربندم دفاع کنم و الان میخوام اوپن چلنج بدم و خود استرومن میاد و شاکی از حرکت هفته قبل شیلد و رومن میگه شیلد پیمان برادری بستن و هیچ کس بهشون نمیگه چکار کنن حتی من هرچی احساس کنن همونو انجام میدن و شعار استرومن رو مسخره میکنه و کری میخونه و بووووووو میشه و رومن میگه مثل مرد رفتار کن و کش کن تا امشب مسابقه بدیم. و شعار یس یس یس یس ولی استرومن میگه من امشب کش نمیکنم و بوووووووو میشه. میگه من میدونم توام میدونی اگر کش کردم بچه هات خرابش میکنن و 16 سپتامبر جایی که میگم بیا که بچه هات نباشن تا ازت بگیرم کمربند رو و اون هل این ا سل هستش و دست میدن. زیگلر و مکینتایر میان و حرفای مربوط به خودش و سث رالینز و دین حرف میزنه و رومن از سث دفاع میکنه و دالف و مکینتایر بازم برای سث و دین کری میخونن و بعدش برای رومن و استرومن و میگن ما دنبال چالش جدید هستیم و متاسفانه شمایید. وسط بحث برن کوربین جی ام جدید راو میاد و میگه کیف استرومن توی هل این ا سل رسما کش میشه و بعدش مسابقه تگ تیم رو ست میکنه برای مین ایونت. و استرومن بازم برای کمربند کری میخونه و بعدش برای درو و دالف کری میخونه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برن کوربین VS فین بلر
بعدش برن کوربین میاد به رینگ و از خودش تعریف میکنه و یه مسابقه دیگه تایین میکنه و خودشو در مقابل فین بلر عادی قرار میده و مسابقه رو همین الان قرار میده و فین بلر میاد و مسابقه شروع میشه و برن کوربین دست بالا رو داره و مسابقه به شدت ساکن هستش و همش درحال فشردن گلوی بلر هستش و حرکت کمتری رو شاهد هستیم ولی برتری
محسوسی داره برن کوربین. ولی فین دست بالا رو میگیره و این باعث میشه برن کوربین بره صندلی بیاره و با صندلی میزنه به بلر و دی کیو میشه و برن میره بیرون از رینگ و میگه یادم رفت بگم این مسابقه نو دی کیو هستش و برمیگرده توی رینگ با صندلی میکوبه به کمر بلر و فینیشرش رو میزنه و پین میکنه و تمام
برنده:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساشا بنکس VS دینا بروک
با ورود ساشا بنکس (به همراهی بیلی) و بعدش دینا بروک (با همراهی تایتوس و کروز) مسابقه شروع میشه و در نهایت مطابق انتظار این ساشا بنکس هستش که برنده میشه.
برنده:
توی بک استیج سث از دین جدا میشه و میره و دین به حالت تفکر میره که یهو جیندر میاد و یوگای شادی رو واسش هی میگه و اونم چشماشو میبنده و جیندر میگه چی میبینی و دین میگه تو و خودمو میبینم که دارم با لگد میزنم توی دندونات و صورتتو خورد میکنم و تو گریه میکنی و چشماشو باز میکنه و میگه از جلو چشمام برو و اون میره.
اوپن چلنج آی سی
سث رالینز رو داریم که میاد به رینگ و با هواداران خوش و بش میکنه در مورد هفته قبل میگه و در مورد آی سی میحرفه و یه مقداری در مورد دالف و درو میحرفه و اوپن چلنج میده و این کوین اوونز هست که به چلنج پاسخ مثبت میده و حسابی هم تو کشور خودش تشویق میشه. قبلش میحرفه و به سث میگه خوشحالی همه چی بر وفق مراده زندگی من جهنمیه و میگه اسمکداون بودم و آرزو میکردم بیام راو ولی بدتر شد اینجا و میگه تو سامراسلم موفق شدی چون دوستات بودن و من اگر دوستم بود اگر سمی زین بود چمدون رو برنده میشدم و همین امشب کش میکردم. و میگه امشب بدون کمربند اینجا رو ترک نمیکنم و کاری میکنه تماشاگرا بووووووو کنن و شهر خودشو میگه و واسه سث کری میخونه و مسابقه شروع میشه و اولش کوین خوب کار میکنه ولی سث دست بالا رو میگیره و اونم چند ضربه میزنه. مسابقه از سرعت خارج شده و کوین داره سعی میکنه با خفه کردن سث رو تسلیم کنه که جواب نمیده و دست بال رو داره و کاور میکنه که جواب نمیده. مسابقه متعادل میشه و سث موفق میشه از زیر ضربات کوین خلاص بشه و سه تا سوئیساید دایو پشت سرهم اجرا میکنه. مسابقه ادامه داره و شاهد اجرا فراگ اسپلش از سث هستیم و کاوری که جواب نمیده. (مطابق انتظار و برای هر مسابقه ای که سث هست شعار دیس ایز آوسوم رو میشنویم) . سث میره برای فینیشر که کوین جاخالی میده و میکوبتش به ستون و روش کراس فیس رو اجرا میکنه و سث خودشو به طناب میرسونه و رها میشه و حالا کوین هست که با ضربات مشت و سث رو نوازش میده و با زدن سیلی تحقیرش میکنه و میخواد فینیشر بزنه که موفق نیست آخرش سوبر کیک رو میزنه که و میره برای فینیشر که کوین اوونز استانر بهش میزنه و کاور میکنه که جواب نمیده. (فریاد
هالی شت تماشاگران رو میشنویم.) کوین سث رو میزاره بالا و میره برای سوبرپلکس که سث میاد پایین و باکل بامب رو بهش میزنه و بلافاصله سوبرکیک کوین رو دریافت میکنه و کوین کاور میکنه و در میان هیجان ورزشگاه کیک اوت میکنه. حالا کوین میره برای فراگ اسپلش که سث بلند میشه و یه مشت بهش میزنه و درگیر میشن سث پرت میشه و کوین میخواد
مونسالت بزنه جاخالی میده و بلافاصله استامپ میزنه و تمام.
برنده:
براون استرومن کیفشو میده به برن کوربین برای کش شدن توی پی پی وی هل این ا سل و میره.
کوین اوونز رو داریم که هنوز از رینگ خارج نشده و توی رینگ نشسته روی صندلی و میکروفن دستشه و میگه دیگه نیستم (آی کوئیت) و میره.
رنه یانگ رو داریم که با دالف و درو مصاحبه میکنه چرا رومن و استرومن رو چلنج کردین و هرکدوم یه بهانه ای دارن براش و حسابی واسشون کری میخونن.
بی تیم VS ریوایول
با اومدن بی تیم و تم سانگ باحالشون و اومدن تیم ریوایول مسابقه شروع میشه و بی تیم بهتر کار میکنن و در نهایت این تیم ریوایول هست که برنده میشن
برنده:
ناتالیا VS آلیشا فاکس
الیاس رو داریم که در حال تیکه انداختن به کانادا که یهو تم سانگ تریش زده میشه و میاد به رینگ و الیاس خوش اومد میگه و باهم حرف میزنن و تریش ازش میخواد دهنشو ببنده و تشویق میشه و باز الیاس تیکه میندازه و تریش جواب تیکه ش رو میندازه و در مورد خودش حرف میزنه و در مورد پی پی وی اوولوشن حرف میزنه و در مورد حریفش الکسا حرف میزنه و به الیاس توصیه میکنه گیتارشو برداره و بره و الیاس توهین میکنه بهش که با سیلی تریش مواجه میشه و تم سانگ راندا راوزی زده میشه و میاد و با ناتالیا میان به رینگ و بعدش الکسا با فاکس میان و الکسا با میکروفن بهشون تیکه میندازه و میکی جیمز میاد و سه نفری میرن به سمت رینگ و مسابقه شروع میشه و در نهایت این ناتالیاس که با اجرای شارپ شوتر موفق به برتری
میشه
برنده:
بعدش هر سه نفر باهم جشن میگیرن
توی بک استیج سه نفری که باهم جشن گرفتن توی بک استیج با خواهران بلا مواجه میشن و کلی خوش و بش میکنن و نیکی میگه با برن کوربین حرف زدم و از هفته آینده میایم به رینگ برای مسابقه. (بعد از شکستن برجام این مهم ترین خبر بود.)
بابی لشلی VS تیم اسنشن
مسابقه هندیکاپ که برن کوربین ترتیب میده برای لشلی و با اومدن لشلی و بعدش اسنشن و قبل از صدای زنگ شروع به زدنشون میکنه ولی مسابقه رسما شروع میش و شاهد برتری کامل لشلی هستیم تا اینکه با دخالت ها دست بالا رو از دست میده و در نهایت این این بابی لشلی هست که برنده میشه
برنده:
دین امبروز VS جیندر ماهال
با اومدن ماهال و امبروز مسابقه شروع میشه و اول مسابقه در اختیار جیندر هست ولی دین در نهایت مسابقه رو در دست میگیره و برنده مسابقه میشه
برنده:
رومن رینز و براون استرومن VS درو مکینتایر و دالف زیگلر
با اومدن عمو رومن و بعدش استرومن و رقباشون یعنی زیگلر و مکینتایر مسابقه تگ تیم شروع میشه و رومن و دالف شروع کننده هستن و درگیر میشن و حسابی رومن رو میزنن و هروقت میخواد تگ کنه نمیزارن و میشه گفت 90 درصد مسابقه رو کتک میخوره تا اینکه با زدن سوبرمن پانچ به زیگلر و رسوندن خودش به استرومن تگ میکنه زیگلرم با مکینتایر تگ میکنه ولی استرومن نمیاد توی رینگ و همونجا میمونه و مکینتایر تعجب میکنه و یه نگاه به رومن میندازه و میکشتش وسط رینگ با زیگلر میزننش ولی بازم استرومن نمیاد تا اینکه داور بازی رو متوقف میکنه و استرومن میاد توی رینگ و رومن رو بلند میکنه میکوبه گوشه رینگ اشاره میکنه به مکینتایر و زیلگر و سه نفری میریزن سرش و حسابی میزننش تا اینکه دین امبروز میاد اونم میزنن و فینیشر مشترکشونو روش اجرا میکنن بعدش سث رالینز میاد زیگزاگ رو میخوره و بعدش پاور اسلم و به رومن رینز و دین امبروز هم فینیشرش رو میزنه و دست مکینتایر و زیگلر رو میبره بالا و راو همینجا تموم میشه.
ممنونم
یاحق