نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 28 آگوست 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 28 آگوست 2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پروموی قهرمانان تگ تیم.
اول شو قهرمانان 5 گانه تگ تیم رو داریم که با پخش کردن پنکیک وارد رینگ میشن یه میز هم توی رینگ هست و یه جام دست بیگ ای که میزاره روی میز و شروع به حرف زدن در مورد قهرمانیشون و به وجد آوردن هواداران میکنن. وسط حرفاشون یهو تم سانگ بوکرتی زده میشه و با لباس کینگ وارد میشه و میاد به رینگ و تشویق میشه و نیو دی هیجان زده میشن و جلوش یه زانو میزنن و بوکر یه سری حرفایی در مورد تک تکشون میزنه و هیجان میده و میخواد بره نیودی نمیزارن و میگن اون حرکت مخصوصشو بزنه و اونم لباس و تاجشو در میاره و اون حرکت رو اجرا میکنه و بهشون میگه اجرا کنن اول زیویر بعدش کوفی و آخرش بیگ ای که زیویر خیلی بهتر اجرا میکنه.
کولونز VS دبار vs گلوز و آندرسون
مسابقه تریپل تگ شروع میشه و نیو دی هم پشت میزشون این مسابقه رو نگاه میکنن و برنده میخوره به نیودی مسابقه شروع میشه و در نهایت این تیم دبار هست که با پین کردن گلوز توسط سزارو حریف نیودی میشن.
برنده:
توی بک استیج پیج به روسف و لانا و ایدن میگه هفته بعد با اوسوز و سانیتی مسابقه میدین و برنده میره برای کمربند های تگ تیم
بازم تصاویری از درگیری شارلوت و بکی نمایش داده میشه.
جف هاردی پرومو
جف هاردی رو داریم که در مورد بازگشتش به WWE حرف میزنه که خیلی خوشحال بوده و در مورد رندی حرف میزنه و تصاویری از هفته قبل که زد پدر رندی رو در آورد نشون داده میشه. و برای رندی رجز خونی میکنه و بیا تا چیزی که تو شروع کردی رو تموم کنم. و تم سانگ رندی اورتون و میاد و به جف تبریک میگه و میخواد بگه جف واقعی کیه و شروع میکنه از شخصیت جف حرف میزنه و میگه اینو من میخوام تموش کنم و آروم آروم میره سمت رینگ ولی بازم در موردش حرف میزنه و علیه کانادا حرف میزنه و از خودش تعریف میکنه و بازم میگه سه حرف رو یادت بمونه و اون آر کی او و یهو جف میگه توام یه جا رو یادت بمونه و اون هل این ا سل. و رندی میکروفن رو میندازه و میره.
توی بک استیج رنه از کارملا سوال میکنه و میپرسه نگران دخالت بکی لینچ نیستی و اونم حسابی کری میخونه و میره. و همزان آرتروث میاد و مزه پرونی میکنه
نایومی VS بیلی کی
نایومی میاد و بعدش بیلی کی با همراهی پیتون رویس میان و قبلش با میکروفن کلی شهر میزبان و نایومی رو مسخره میکنن و بووووو میشن و بعدش مسابقه شروع میشه و در نهایت این بیلی کی هستش که خیلی زود مسابقه رو تموم میکنه و برنده میشه
برنده:
بری بلا و دنیل برایان پرومو
شاهد ورود بری بلا و دنیل برایان هستیم به رینگ. برایان در مورد هفته قبل میگه و حرفای میز که گفته بود وقت بازنشستگی برایان هستش. و میز رو مسخره میکنه و اینکه زنشو انداخت جلو و ترسو هستش و وقتی بری اومد. بری ادامه میده و در مورد ماریس و اینکه فقط حرف میزنن و خوشحاله میز رو زده. و علیه شون حرف میزنن و شاهد ورود آندره سین الماس (جابر جدید اسمکداون) با زلینا وگا هستیم که وسط حرفای برایان و بری وارد میشن و زلینا میگه چقدر خوبه کنار دوتا اسطوره هستم یکی بری بلا یکی الماس و از خوبی های الماس میگه و میگه وقتشه الماس تورو از دور خارج کنه و الماس علیه برایان حرف میزنه. برایان میگه خیلی دوس دارم این مسابقه رسمی بشه ولی من جی ام نیستم ولی یکی
هست میتونن این مسابقه رو رسمی کنه ولی خبری از پیج نمیشه و برایان خیط میشه. ولی بالاخره تم سانگ زده میشه و پیج خسته و نفس زنان خودشو میرسونه و میگه دفترم راهش دور بود. و رسمی میکنه مسابقه رو .
الماس VS برایان
مسابقه شروع میشه و اولش به زور آزمایی میگذره ولی بعدش سرعت خوبی میگیره و هردو خوب کار میکنن . میز و ماریس رو نشون میده توی بک استیج که دارن مسابقه رو نگاه میکنن. مسابقه هیجان خودشو حفظ میکنه. ماریس یه چیزی تو گوش میز میگه و باهم میرن. وسط مسابقه شاهد ورود میز هستیم که حواس برایان رو پرت میکنه ولی برایان روش سوئیساید دایو میزنه و همین باعث میشه الماس بزنتش و یه فن روش اجرا میکنه ولی کاورش جواب نمیده و الماس میره روی طناب و میخواد بپره روش که برایان یس لاک رو اجرا میکنه ولی زلینا دخالت میکنه و بری میاد زلینا رو میزنه ولی ماریس از پشت میاد و بری رو میکوبه به ستون و میز میاد توی رینگ و برایان رو میزنه و مسابقه دی کیو میشه
برنده:
میز اجازه میده الماس به برایان فینیشر بزنه و خودش کراسفیس رو روی برایان انجام میده ماریسم با زلینا بری رو میزنن و آخرش میز فینیشرش رو روی برایان میزنه و با ماریس جشن میگیرن.
رنه در مورد ریمچ و بکی لینچ از شارلوت فلیر سوال میکنه و شارلوت میگه هرکی بهتر بوده قهرمان شده و من برای این موضوع معذرت خواهی نمیکنم. و در مورد بکی میگه و میره.
ای جی استایلز پرومو
ای جی استایلز رو داریم که به رینگ میاد و تصاویری از حمله جو پخش میشه و ای جی میگه بزار رسمی بشه مسابقه ای جی با ساموآ جو توی پی پی وی پیش رو ست میشه و در مورد اینکه اگه مردی بیا کمربند رو بگیر و مثل مرد بیا جلو و میگه نیاز نیست تا پی پی وی صبر کنیم همین الان بیا و واسش رجز خونی میکنه و میکرفون رو میندازه و منتظرش میشه
ولی جو رو روی بیگ اسکرین نشون میده و جو میگه من نمیام اونجا و خودتو ببین و بازم در مورد خانوادش حرف میزنه و با گوشی زنگ میزنه به زن ای جی و حال دخترشو میپرسه و میگه من سر قولم هستم اگر ای جی نتونست بیاد من هستم و یه قراری میزاره و ای جی عصبانی میره به سمت رختکن.
کارملا VS شارلوت فلیر
قهرمانی بانوان اسمکداون
با ورود کارملا (در همین حین ای جی میره دنبال جو میگرده و خیلیم عصبانیه ولی پیداش نمیکنه ) و بعد از اون قهرمان بانوان اسمکداون یعنی شارلوت فلیر مسابقه شروع میشه و اول کار کارملا بهتر کار میکنه ولی شارلوت دست بالا رو میگیره و میخواد مونسالت رو اجرا کنه که کارملا میندازتش بیرون و داور شمارش میکنه و کارملا سوئیساید دایو رو میزنه و
میندازتش توی رینگ و کاور میکنه که جواب نمیده. دست بالا بازم با کارملاس و در حال خفه کردن و تسلیم کردن شارلوت هستش ولی شالوت خلاص میشه و سوپلکس میزنه به کارملا و درگیر میشن. چندین فن به شارلوت میزنه ولی هرچی کاور میکنه جواب نمیده و همین باعث عصبی شدنش میشه. بالاخره اسپیر و نچرال سلکشن و فیگریت رو شاهد
هستیم و تسلیم شدن کارملا و برگشت کمربنده به شارلوت فلیر.
برنده:
بعد از مسابقه بکی از پشت بهش حمله میکنه و مشت پشت مشت که روانه سر و صورتش میکنه و تماشاگرا که خیلی تشویق میکنن . بکی میکروفن رو میگیره و کمربند رو برمیداره میزاره رو صورتش و به شارلوت میگه بیا هل این ا سل من کمربندمو پس میگیرم ج*ده و کمربند رو بالا میگیره و میره.
ممنونم
یاحق