حبیبVs فلوید میودر؟+مبارزه ی بعدی کانر+توئیت دنیل کورمیر راجب رایان بیدر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لغو مبارزه ی آرتم لوبوف و زبیرا توخوگوف
بعد از کلی صحبت و درگیری بالاخره UFC اعلام کرد که زبیرا توخوگوف هم تیمی حبیب که در درگیری ایجاد شده در UFC229 نقش داشته از کارد مبارزات ایونت UFC Moncton خط خورد. هنوز هیچ خبر دقیقی راجب باقی ماندن زبیرا در UFC توسط کمیسیون ورزشی نوادا داده نشده و احتمالا پرونده ی اون نیز در دادگاه بررسی این حادثه مورد بازبینی قرار خواهد گرفت. حریف جدید در نظر گرفته شده برای آرتم لوبوف در این رویداد مایکل جانسون میباشد. جانسون در کارنامه ی خود سابقه ی شکست دادن مبارز های بزرگی چون تونی فرگوسن و ادسون باربوزا را دارد.
حریف بعدی کانر از نظر مربی جان کاوانا
کانر در زندگیش خیلی چیزا داره که میتونه دنبالشون بره. من نمیبینم که کانر دلش میخواد در حال حاضر با کس دیگه ای از اون مبارز ها رو به رو بشه، اما کانر هنوز در خودش آتش واقعی رو داره، این منو یاد زمانی میندازه که به نیت دیاز باخته بود. این آتش درونیش بود که باعث شد برای ریمچ مثل یه حیوان تمرین کنه. اگه اون بهترین عملکردش نبود، حداقل مبارزه ی خوبی بود. پس اگه قراره ما دوباره همون کار رو انجام بدیم، فکر میکنم حریف کانر باید حبیب باشه. ممکنه که کانر برای انتونی پتیس یا تونی فرگوسن هم همین آتش رو داشته باشه؟ چیزی رو از نظرمون بیرون نمیکنیم، اونا هم مبارزه های خوبی هستن. اما کانر آتش واقعی درونیش رو الان فقط برای ریمچ در برابر حبیب داره.
چائل سانن: من با جرج سنت پیر مبارزه کردم
من قدر دان این فرصت ها هستم که تونستم در وزن های مختلف مبارزه کنم. مردم همیشه میخوان راجب این صحبت کنن که چه کسی بهترین پاند فور پانده، اما هیچ کسی اینجا جرعتش رو نداشته بره و در دسته های وزنی مختلف مبارزه کنه. هیچ جای سوالی باقی نمیمونه که چه کسی بهترین پاند فور پانده، اینجا فقط یک نفر وجود داره که در این ورزش که پر از جوجه است اینکارو انجام بده. من حتی با جرج سنت پیر در یک زیر زمین توی لس آنجلس مبارزه کردم. باید اون مبارزه رو هم جز لیست مبارزات من قرار بدید.
صحبت های جالب حبیب راجب مبارزه با فلوید میودر
روز گذشته DeJuan Blake پروموتر بوکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جالبی رو از حبیب و منیجر فلوید میودر Leonard Ellerbe منتشر کرد که حبیب در اون فلوید رو چلنج میکنه.
حبیب: هی، بیا انجامش بدیم فلوید. ما باید الان با هم مبارزه کنیم. 50 پیروزی در برابر 0 شکست و 27 پیروزی در برابر 0 شکست. دونفر که هرگز نباختن. بیا انجامش بدیم چرا که نه؟ چونکه توی جنگل فقط یک پادشاه وجود داره. البته که من پادشاهم، چونکه اون (فلوید) نمیتونه کانر رو به زمین بندازه اما من اونو به راحتی به زمین زدم. بخاطر همین بیا انجامش بدیم.
توئ.یت دنیل کورمیر راجب صبحت های رایان بیدر
دنیل کورمیر قهرمان نیمه سنگین وزن و سنگین وزن UFC در جواب صحبت های رایان بیدر که میتونه کورمیر رو شکست بده در توئ.یتی نوشت که بیدر کارش در بلاتور خوبه، این میتونه یه کار سرگرم کننده باشه. کورمیر این توئ.یت را همراه با یک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید](
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) از درگیری بیدر و خودش درکنفرانس خبری سال 2015 رویداد UFC187 فرستاده که در این ویدیو کورمیر به بیدر میگه من بار ها از UFC خواستم تا مبارزه با تو رو بهم بده چون این مبارزه آسون ترین مبارزه توی این دسته برای منه.