اندرسون سیلوا vs کانر؟+چلنجر بعدی عنوان سبک وزن UFC+جواب کورمیر به حرف های دریک لوئیس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اندرسون سیلوا: من چلنج کانر رو قبول میکنم
مگا استار ایرلندی کانر مک گرگور چند روز قبل از برگذاری رویداد UFC229 از علاقه ی خود برای مبارزه با اندرسون سیلوا سخن گفت و حال اندرسون سیلوا در مصاحبه ای که با Tmz داشت چلنج کانر مک گرگور را پذیرفت.** من منتظرم، من چلنج کانر رو قبول میکنم. فکر میکنم دانا وایت باید به این مبارزه فکر کنه، این مبارزه در مورد دو اسم بزرگ در این ورزشه، دو اسطوره، چرا که نه؟
این در مورد پول نیست کانر، این در مورد چلنج شدن در هنر های رزمیه. فکر میکنم این مبارزه میتونه در 180 پوند(81KG) برگذار بشه، این وزن برای من و هم چنین برای کانر مناسبه. این مبارزه یک سو_پر فایته و صحبت در مورد وزن ها نیست. من باور ندارم که کانر بتونه در ریمچش با حبیب برنده بشه، قطعا نه. من به پیروزی کانر باور ندارم، من باور دارم که کانر باید با من مبارزه کنه. این مبارزه، مبارزه ی خوبیه.**
پیام کریس وایدمن به لوک راکهلد
کریس وایدمن قهرمان سابق میدل ویت UFC بعد از مطلع شدن از مصدومیت لوک راکهلد و کنار گذاشته شدن راکهلد از این رویداد پیامی را در صفحات اجتماعی خود منتشر کرد و نوشت** من واقعا به دنبال این بودم تا با لوک ریمچ داشته باشم اما متاسفانه در این کارد و این زمان این اتفاق نیافتاد. این ورزش سخیته. امیدوارم و دعا میکنم که لوک هر چه سریع تر ریکاوری کنه و سلامتیش رو بدست بیاره**
همین طور که در خبر های قبلی اعلام شد بعد از مصدوم شدن راکهلد مسئولین UFC تصمیم گرفتند جاکاره سوزا در کو مین ایونت UFC230 به مصاف کریس وایدمن برود.
آنتونی اسمیت: نمیتونم تصور کنم بعد از شکست دادن اوزدمیر تایتل شات رو دریافت نکنم
به جز اون دو نفری که الان میخوان برای عنوان با هم مبارزه کنن، اوزدمیر هم جزئی از نفرات بالاست و من فکر میکنم این مبارزه برای من یک فرصت خیلی خوب محسوب میشه. من واقعا نمیدونم بعد از مبارزه با اوزدمیر و شکست دادن اون با یک عملکرد نابود کننده بعدش باید چه کاری رو انجام بدم. من در تمام طول کرییرم از 17 سالگی به دنبال یک رویا بودم. رویای من این بوده تا روزی بتونم خودم رو در موقیتی قرار بدم که به راحتی در خواست تایتل شات کنم و فکر میکنم این مبارزه لحظه ی منه، من فکر میکنم این فرصت منه. من دیگه واقعا نمیدونم باید بعد از این مبارزه چیکار کنم تا تایتل شات رو دریافت کنم. من قراره کسی رو شکست بدم که زیر نفراتی قرار داره که میخوان بر سر عنوان مبارزه کنن. برای گرفتن تایتل شات نمیدونم باید دیگه چه کسی رو شکست بدم.
دانا وایت: تونی فرگوسن لیاقت اینو داره تا با حبیب مبارزه کنه
من هنوز حتی راجب ریمچ گرفتن کانر هم فکر نکردم. قطعا کانر ریمچشو میخواد اما ما باید کار درست و عادلانه ای رو انجام بدیم و ببینیم کار ها چطور پیش میرن. به عنوان یک طرفدار مبارزات ما باید برای گرفتن تایتل شات طرف تونی رو بگیریم اما هنوز به معنای واقعی کلمه این موضوع رو بررسی نکردیم. تونی کمربند رو داشت ولی بدش زانوش پیچ خورد و از عنوانش خلع شد. این مبارزه باید اتفاق بی افته، تونی هرگز کمربندشو از دست نداده، کانر هم همین وضعیت رو داشت و فرصتشو برای مبارزه با حبیب بدست اورد. من فکر میکنم تونی لیاقت تایتل شات بدی رو داره.
جواب کورمیر به حرف های دریک لوئیس
بعد از منتشر شدن صحبت های دریک لوئیس راجب اینکه کورمیر لوئیس رو دست کم گرفته و باید برای این مبارزه جدی باشه، دنیل کورمیر در واکنش به این حرف های لوئیس در صفحات اجتماعی خود پیامی رو ارسال کرد و نوشت**به من اعتماد داشته باش دریک، من قطعا تو رو جدی میگیرم. 1-9 از 10 مبارزه ی قبلی و رنک 2 جهان. من چطور میتونم تو رو جدی نگیرم**