نتایج ufc230+گزارش کنفرانس ufc232+ثبت مین ایونت برای ufc234
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مکان برگذاری مبارزه ی رابرت ویتاکر در برابر کلوین گاستلم
تقریبا بعد از گذشت یک ماه از اعلام ثبت شدن مبارزه بر سر عنوان قهرمانی میان قهرمان رابرت ویتاکر و چلنجر کلوین گاستلم بالاخره دانا وایت مدیر اجرایی سازمان UFC در مصاحبه ای که با خبر گذاری ESPN داشت رسما اعلام کرد که این مبارزه مین ایونت رویداد UFC234 خواهد بود و مکان آن در خانه ی قهرمان رابرت ویتاکر یعنی استرالیا خواهد بود.
رابرت ویتاکر بعد از آمدن به دسته ی میدل ویت تا به حال شکست نخورده و موفق شده در این دسته 9 پیروزی پشت سر هم را کسب کند. این دومین باریست که رابرت ویتاکر شانس این را پیدا میکند تا بتواند در حضور هم وطنانش از عنوان خود دفاع کند.
رقیب او کلوین گاستلم نیز بعد از بازگشت به دسته ی میدل ویت با شکست دادن فایتر های بزرگی مانند مایکل بیسپینگ و جاکاره سوزا توانست شانس مبارزه بر سر عنوان قهرمانی را بدست آورد.
صحبت های جان جونز و الکساندر گوستافسون در کنفرانس خبری UFC232
روز گذشته کنفرانس خبری رویداد UFC232 با هد لاینری جان جونز در برابر الکساندر گوستافسون 2 برگذار شد. در اسپویلر زیر قسمتی از صحبت های این را قرار میدهم:
جان جونز
من به اون سختی که باید تمرین میکردم تمرین نکرده بودم.(اشاره به مبارزه ی اولشون در UFC 165) من مبارزه های زیادی رو برنده شده بودم. من آدم خشنی شده بدم و باز هم داشتم مبارزاتم رو میبردم. اما اینها باعث شد تا در اون مبارزه گیر بیوفتم. من قطعا گیرافتاده بودم.
گوستافسون
بهونه، فقط بهونه. این تنها چیزیه که من دارم از تو میشنوم. من یک بار تو رو شکست دادم و باز هم میتونم اینکارو انجام بدم.
جان جونز
اگه بهونه ی من اینه که به سختی تمرین نکردم، بهونه ی تو برای شکست خوردن چیه؟ ما مبارزمون نزدیک بود، اما دلیل خراب کردنت در مبارزه با دنیل کورمیر چی بود؟ آنتونی جانسون چی اون رو هم شکست دادی؟ در مورد فیل دیویس چطور، اون رو هم تونستی شکست بدی؟
گوستافسون
این همون جاییه که تو داری اشتباه میکنی. من شکست نخوردم جان. همه ی ما میدونیم که من شکست نخوردم.
من خیلی خوش شانس هستم که دارم برای بار سوم بر سر عنوان مبارزه میکنم. من دارم با جان جونز مبارزه میکنم و این بزرگ ترین مبارزه ی زندگیمه. در مبارزه ی اولمون من خیلی بهش احترام گذاشتم. اینبار قرار نیست همون احترامی رو بهش بزارم که در مبارزه ی اولمون بهش دادم. من به جهان نشون میدم که میشه کسی رو شکست داد که هرگز شکست نخورده.
نتایج UFC 230
صبح امروز به وقت ایران رویداد UFC230 با هدلاینری دنیل کورمیر در برابر دریک لوئیس برگذار شد. شما عزیزان در اسپویلر زیر میتوانید نتایج، عکس ها و ویدیو هایی از این رویداد را مشاهده بفرمایید.