نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 06 نوامبر 2018
بنام ایزد پاک
سلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتایج و اتفاقات اسمکداون به تاریخ 06 نوامبر 2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سوروایور سریز
اول شو پیج رو داریم که میاد به رینگ و جالبه که وقتی شین مکمن رو به عنوان قهرمان جهان معرفی میکنه همه بووو میکنن. شین میاد و پیج میگه قبل از حرفت عکاس بیاد عکس بگیره با جام که تماشاگرا سی ام پانک رو صدا میکنن و شین احوال تماشاگرا رو میپرسه و بووووووو میشنوه و عقب نشینی میکنه و میگه اون جام مال من نیست مال کل اسمکداونه و توضیح میده که میز مصدوم شد و بعدش بحث رو میکشونه به سوروایر سریز و اول ای جی براک رو میگه و بعدش بکی و راندا رو میگه و
بعدش قهرمان آی سی سث رالنیز در مقابل ناکامورا رو میگه و قهرمانان تگ تیم دو راستر رو میگه و گروه مردان و زنان رو هم یادآوری میکنه. کاپیتان تیم مردانش رو معرفی میکنه و اون کسی نیس جز دنیل برایان و میاد به رینگ و تشکر میکنه بخاطر
تشویق ها و از شین تشکر میکنه و باعث افتخارشه کاپیتان تیمه و یهو تم سانگ میز زده میشه و لنگ لنگان میاد و نرسیده به رینگ حرف میزنه و به شین میگه واقعا دنیل برایان؟ و شاکیه و میگه اون جامی که شین برد در اصل مال منه و شین میگه تو
رسما نباید اینجا باشی تو اخراجی و میز میگه من رسما نباختم و بعدش میگه من باید کاپیتان اس دی باشم چون من لیاقتشو دارم و شین بهش حق میده و کاپیتانش میکنه و در گوش پیج حرف میزنه و میگه دنیل برایان هم کاپیتانه و هردو کاپیتان هستین و
میز مخالفت میکنه. بعد از برگشت از تبلیغات توی بک استیج بحث سر کاپیتانی ادامه پیدا میکنه و شین میخواد آروم باشن و روی تیم تمرکز کنن و بقیه یارا رو انتخاب کنن میز قبول میکنه و میگه من اولین انتخابمو کردم و اون شین مکمن هستش و شین
اولش مخالفت میکنه ولی برایان هم بهش اصرار میکنه و میز تعجب میکنه و شین قبول میکنه.
نیو دی VS اوسوز
تیم نیو دی میان به رینگ و بعدش تیم اوسوز و مسابقه شروع میشه و بر سر کاپیتانی تیم تگ تیم اسمکداون هست برای سوروایور سریز که در نهایت این تیم در یک مسابقه طولانی و مهیج این تیم اوسوز بودن که کاپیتان تیم اسمکداون توی بخش تگ تیم شدن.
برنده:
بعدش اعلام اتحاد میکنن
میز رو نشون میده که داره با تلفن حرف میزنه و برایان میاد و میگه من ری میستریو رو پیشنهاد میدم و میز مخالفت میکنه و از بدیاش میگه و برایان از خوبیاش و بردش جلوی میز و بحثشون میشه و میز میگه اگر امشب الماس رو برد قبوله و برایان میگه بیا برای نفر سوم یکی تو یکی من انتخاب کنیم امشب مسابقه بدن و برنده نفر پنجم بشه
بکی لینچ
بکی رو نشون میده که لباس رو رو پاره میکنه و لباس دومش نوشته "I am The Man " و میخواد به رینگ بیاد.
بکی لینچ بعد از پخش حرف های راندا راوزی به رینگ میاد و حسابی تشویق میشه و خطاب به راندا میگه تو گفتی من آخرین نفری هستم که دوس داری باهاش مبارزه کنی و من میگم فکر میکنی کی هستی که با قهرمان اینطوری حرف بزنی و تو قهرمان واقعی نیستی چون نجنگیدی و مصدوم نشدی و..... و توضیح میده چرا شعار من مرد هستم رو با خودش داره و واسه راندا کری میخونه و بعدش میگه من مسابقه میخوام همین امشب و خطاب به بک استیج میگه کسی هست که بخواد با قهرمان توی منچستر
مسابقه بده؟ و تم سانگ گروه سانیتی به صدا در میاد و میان و اشاره به پشت سرشون میکنن و شاهد دیبوت نیکی کراس هستیم که با اشاره سانیتی میره توی رینگ و بکی میگه فکر میکنی کی هستی بامن توی رینگ هستی و میکروفن رو ازش میگیره و
میگه میخوام باهات بازی کنم بکی بیا بازی کنیم و بکی قبول میکنه.
بکی لینچ VS نیکی کراس
مسابقه با صدای زنگ شروع میشه و درگیر میشن یکم بکی و یکم نیکی همو میزنن ولی زور بکی میچربه و دست بالا رو میگیره و از گردن نیکی میگیره و میخواد تسلیم کنه ولی موفق نیست و نیکی بلند میشه و خودشو رها میکنه و بازم بکی هستش که دست بالا رو داره و در نهایت هم برنده مسابقه میشه با اجرای دیس آرمر
برنده:
و بازم بحث میز و برایان که برایان میگه من نفر سوم رو پیدا کردم و میز هم یارش رو میگه و اون کسی نیست جز ساموآ جو و همین باعث ناراحتی برایان میشه
یه ویدیو نشون میده از کری های ناکامورا برای سث رالینز
ری میستریو VS آدره سین الماس
مسابقه با اومدن ری میستریو و آندراده سین الماس شروع میشه و درگیر میشن و سرعت مناسب مسابقه باعث میشه اولش معلوم نباشه کی بهتره ولی اولش ری بهتر کار میکنه ولی الماس یه ضد حمله میزنه و بهم برخورد میکنن. مسابقه ادامه پیدا میکنه و ظاهرا ری مصدوم شده و الماس دست بالا رو میگیره. مسابقه ادامه داره و کم کم ری بهتر و بهتر میشه و دست بالا رو در اختیار میگیره و در نهایت هم برنده میشه
برنده:
بعد از مسابقه رندی اورتون سریع یه آر کی او بهش میزنه و میره.
و بازم شاهد جر و بحث میز و برایان هستیم.
پیج کاپیتان تیم بانوان اسمکداون رو اعلام میکنه
ویدیویی از ای جی نشون میده که برای براک لسنر کری میخونه برای پی پی وی پیش رو
کاپیتان بانوان اسمکداون
پیج رو داریم که برای معرفی بانوان شرکت کننده در سوروایور سریز و کاپیتانشون میاد و اول کارملا رو صدا میکنه که با آرتروث میاد و بعدش نایومی که اونم میاد و نفر سوم سونیا دویل که اونم میاد و نفر چهارم آسکا انتخاب میشه و در نهایت شارلوت فلیر تم سانگش به صدا در میاد ولی خبری نمیشه ازش و بجاش مندی میاد با یه میکروفن و میگه سوپرایز و پیج میگه تو نیستی ممنونم و مندی میگه چرا سونیا آره من نه؟ و اشتباه نگیرین من خوشحالم برات و آسکا و کارملا و نایومی رو به ترتیب مسخره
میکنه و تیکه بهشون میندازه و وقتی با نایومی تیکه میندازه اسم شوهرشم میاره (توی این صحنه نایومی یادش میره به مندی حمله کنه تا جایی که مندی اشاره تابلویی میکنه) و نایومی بهش حمله میکنه و سونیا جداش میکنه و با مندی روبرو میشن و مندی ناراحت از رینگ خارج میشه و خبری از شارلوت نمیشه.
ساموآ جو VS جف هاردی
مسابقه با اومدن جف و جو شروع میشه و در کنار گزارشگرا براین و میز هم هستن و اول کار جو خوب کار میکنه ولی بعدش جف دست بالا رو میگیره و بعد از برگشت از تبلیغات ورق برگشته و بازم جو دست بالا رو داره و کاور میکنه که جواب نمیده. بالاخره جف دست بالا رو میگیره و توئیست آف فیت رو میزنه و میره برای فینیشر که روی زانوی جو فرود میاد و جو بلند میشه و کوکینوکلاچ رو بهش میزنه و تمام.
برنده:
بعدش میز بلند میشه برای جو دست میزنه و جو میره پایین برای برایان شاخ و شونه میکشه و فیس تو فیس میشن و برایان بلند میشه و درگیر میشن و کار به داخل رینگ کشیده میشه و برایان به جو یس لاک میزنه ولی میز میاد جداشون میکنه و شروع به
زدن میز میکنه شین از پشت سر میاد ولی شین رو پرت میکنه و عصبانی میره و برمیگرده به رینگ نگاه میکنه و سر تکان میده.
ممنونم
یاحق