[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این ایونت بحث و گفت و گو کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما میتوانید در این تاپیک درباره ی نتایج و مباحث پیرامون این ایونت بحث و گفت و گو کنید.
مسابقه ها همه از دم شگفت انگیز بود، مطابق انتظار، مین اونت دیوونه کننده بود:flabbergasted:، هر کی نبینه واقعا به خودش ظلم کرده.
مقصد بعدی کنی اومگا احتمالا AEW با توجه به اینکه WWE پیشنهاد هنگفتی بهش داده فکر نکنم یانگ باکس و بقیه الیت رو ول کنه بره
پی پی وی درام و هیجانی بود با چه تم سانگ ها و اینترنس های جدید و عالی (شدیدا ژاپنی/سینمایی/گیمینگ)
همه واقعا استرانگ استایل بودن حتی نایتو و جریکو یا یکی مثل جی وایت ویل اسپری کودی و...
این بوکینگ و مسیری که برای استار کردن جی وایت پیش گرفتن شدیدا عالیه
چیزی که وینس نتونست با رومن انجام بده متاسفانه با بوکینگ شدیدا ضعیف و تکراریش
مثل هر سال مطمئنا بهتر از wm هست و خواهد بود و مثل هر سال بدون ناامید کردن فن ها 10/10
ولی من فک میکنم کنی سورپرایز رامبل هست
کاش جیمز استورم هم میومد wwe
کاش هیچکس نیاد wwe، بیان که مثل بالور، جو، ناکامورا، رود و... نابود شن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Moein Hunter [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا. فقط ای جی و رالینز برایان خوش شانس بودن بقیه فقط حروم شدن و دارن حروم میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ma69 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا کدوم یکیاز تایتلهای کمپانی ب اصطلاح جهانی حساب میشه ؟؟؟
iwgp heavy weight-never open weight-british heavy weight
هردو تایتل که تقریبا جدید هستن و بغیر از rpw njpw roh توی noah ajpw pwg wxw czw دیدم مسابقه دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط براک لسنر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی بغیر از این دوتا بقیه تایتل ها هیچ جایی بغیر از njpw roh ازشون استفاده نمیشه
واقعا پی پی وی بینظیری بود. من که فقط عاشق کاستوم هاشون هستم. واقعا njpw بهترین کارو میکنه که تمرکز فقط روی بوکینگ مسابقات میزاره. wwe فقط دنبال دلقک بازی و فروختن آیتماشه با اینکه رسلینگ فن قدیمی هستم از wwe شدیدا ناامیدم و امیدوارم امثال کنی اومگا هیچ وقت پاشون به wwe باز نشه.