بنام خدای بزرگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گزارش زنده راو (درفت) به تاریخ 14 اوکتبر 2019
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول شو یه نگاهی به گذشته و بری وایات و شروع کری خوندن های بری وایات با رالینز میندازه و میرسه به مسابقه هل این ا سل (به نظر
میاد میخوان شفاف سازی کنن ) شو رسما شروع میشه.
بکی لینچ VS شارلوت فلیر
(برنده این مسابقه برای برند خودش اولین انتخاب رو میکنه)
اول شو بکی لینچ میاد و یکم با هوادارا خوش و بش میکنه و اشاره میکنه من اومدم ساشا رو داغون کنم و بازم در مورد ساشا حرف میزنه و اشاره میکنه به شارلوت و اینکه هر موقع باهم مسابقه داشتن یه جنگ بوده و میگه آماده س برای جنگ و بعدش شارلوت میاد و اونم میکروفن میگیره و به بکی میگه دوس دارم دوباره دوست باشیم دلم برات تنگ شده و یهو بهش حمله میکنه و شروع به زندنش میکنه مسابقه هنوز شروع نشده چون داور نیست و دارن همو میزنن و داورا میان جداشون میکنن ولی بیرون بازم درگیر میشن و همو میزنن میریم به تبلیغات........ وبالاخره مسابقه شروع میشه و شروع به زدن هم میکنن و بکی بهتر کار میکنه ولی شارلوت هم کم نمیاره در نهایت این بکی هستش که از غفلت شارلوت استفاده میکنه و با رول آپ هوشمندانه مسابقه رو تموم میکنه
برنده:
چارلی کروسو رو داریم که توی بک استیج با سث رالینز مصاحبه میکنه و در مورد درفت و بری وایات سوال میکنه و سث هم میگه مهم نیست درفت بشه کجا و یکم در مورد هل این ا سل حرف میزنه و نمیدونم اصلا بری آدمه یا نه و میگه امشب خودم فیند رو شکار میکنم و پیداش میکنم چه توی رینگ چه بیرون و تمومش میکنم و آتیشش میزنم (Burn it down)
درفت مرحله اول
استودیو های یو اس ای و فاکس رو نشون میده که منتظر مرحله اول درفت هستن که با حضور استفانی انجام میشه و استفانی اولین استار اول رو برای راو سث رالینز انتخاب میکنه و انتخاب اول اسمکداون براک لسنر انتخاب میشه و دومین انتخاب راو هم شارلوت فلیر هستش و دومین انتخاب اسمکداون تیم نیودی هستش و در نهایت آخرین انتخاب مرحله اول که برای راو هستش کسی نیست جز آندراده و همراهش زلینا وگا بعد از مرحله اول پنل WWE رو داریم با مجری گری رینه یانگ با بوکرتی و بث فینیکس و ساموآ جو که بحث میکنن راجب انتخاب ها.
آندراده VS علی
آندراده به همراه زلینا وگا میان و زلینا یه مقدار در مورد درفت حرف میزنه و بعدش مسابقه شروع میشه و بعد از کش و قوس های مختلف و دخالت های زلینا این آندراده هستش که برنده میشه
برنده:
مرحله دوم درفت
راو کابوکی واریورز (آسکا و کایری سین)
اسمکدوان هم دنیل برایان رو انتخاب میکنه و یو اس ای ناراحت میشن
راو روسف رو انتخاب میکنه (با توجه به انتخاب بابی لشلی برای راو انتظارش میرفت)
اسمکداون هم بیلی رو انتخاب میکنه
و در نهایت راو آلیستر بلک رو انتخاب میکنه
وایکینگ رایدرز VS رابرت رود و دالف زیگلر (ق)
قهرمانی تگ تیم راو
وایکینگ رایدرز وارد میشن و بعدش قهرمانان تگ تیم راو و مسابقه قهرمانی شروع میشه و در نهایت و طی یه مسابقه خیلی زیبا تیم وایکینگ ریدرز با پین کردن زیگلر قهرمانان جدید تگ تیم لقب گرفتن
برنده:
وایکینگ ریدرز رو داریم توی بک استیج که دارن در مورد قهرمانیشون میگن و اینکه قول داده بودن قهرمان بشن و قراره بدون شکست بمونن و اسم آی دبلیو پی جی و رینگ آو آنر و ان انکس تی رو نام میبرن و میگن توی اینا نباختیم
درفت مرحله سوم
راو سدریک الکساندر رو انتخاب میکنه
اسمکداون شینسکه ناکامورا رو انتخاب میکنه و فاکس خوشحال میشن
انتخاب دوم راو هم اومبرتو کاریو از 205لایو
اسمکداون هم علی رو انتخاب میکنن
و انتخاب نهایی راو توی این مرحله هم اریک روآن هستش
آلیستر بلک VS اریک یانگ
مسابقه با اومدن هردو استار شروع میشه و طبق پیش بینی ها این آلیستر هست که برنده مسابقه میشه
برنده:
درفت مرحله چهارم
راو بادی مرفی رو انتخاب میکنه
اسمکداون تیم زیلگر و رود رو انتخاب میکنه
راو جیندر ماهال رو انتخاب میکنه
اسمکداون کارملا رو انتخاب میکنه
و انتخاب آخر راو آرتروث هستش یو اس ای خوشحال میشن (عاشق دلقک بازیاشن)
توی بک استیج مزه ریختن های تیم استریت پروفیتز رو نشون میده (به نظرم اصلا جالب نیستن)
بعدش تیم او سی میان و حالشونو میگیرن
ریکوشی VS شلتون بنجامین
مسابقه با اومدن هردو استار شروع میشه و اینم طبق پیش بینی به سود ریکوشی به پایان میرسه
برنده:
ادامه داستان لانا رو داریم حال ماساژ دادنش هستن که بابی لشلی میاد و باقی ماجرا
مراسم امضا
جری لاولر رو داریم توی رینگ که میخواد مراسم امضای قرارداد مسابقه بین فیوری و استرومن رو انجام بده و قبلش یکم از هردو تعریف میکنه و بعدش استرومن رو اعلام میکنه که میاد به رینگ و با جری دست میده. بعدش تایسون فیوری رو فرا میخونه اونم میاد و اونم دست میده به جری و هردو بهم نگاه میکنن و میشینن و جری شروع به حرف زدن میکنه و میگه حرفه ای عمل کنید مثل هفته قبل نشه. استرومن یه مقدار از فیوری تعریف میکنه و بعدش میگه تو عمدا اومدی موقعیت منو بدزدی و توی کراون جول تو وارد حیطه من شدی و واسش کری میخونه و امضا میکنه. فیوری میخواد حرف بزنه پشیمون میشه و اول امضا میکنه و بعدش میگه من هوادار توام و اسمکداون اومده بودم تورو ببینم (تماشاگرا وات وات میکنن) و کری میخونه براش و میگه ناک اوتت میکنم و هردو بلند میشن فیس تو فیس میشن و جری میره بیرون و براون استرومن میز بینشونو با دو دست میشکنه و فیوری تعجب میکنه و خودکاری که دستشه رو میشکنه و اینطوری قدرت نمایی میکنه و بعدشم از رینگ خارج میشه و میره.
درفت مرحله پنجم
راو ساموآ جو و توزاو و شلتون بنجامین
اسمکداون هم میز و کینگ کوربین بعد از اعلام اسم میز اتاق فاکس خیلی خوشحال شدند
بادی مرفی VS سدریک الکساندر
مسابقه شروع میشه و خیلی قشنگ و زیبا دنبال میشه و سرعت خوبی داره و در نهایت به سود بادی مرفی به پایان میرسه
برنده:
کابوکی واریورز VS ناتالیا و لیسی اونز
قهرمانان تگ تیم بانوان یعنی آسکا و کایری سین وارد میشن و بعدش ناتالیا و لیسی اونز میان و مسابقه شروع میشه (تا قبل از مسابقه
مشخص نبود یار ناتالیا کیه و این انتخاب ناتالیا بود که حرفی گذشته خودشو بیاره) و در نهایت و در یک مسابقه طولانی و سخت آسکا موفق شد لیسی اونز رو رول آپ کنه و تیمشو برنده کنه
برنده:
فوری بعد از مسابقه میره توی خانه شادی کرم شب تاب و حرف های بری وایات رو داریم (سث رالینز قول داده پیداش کنه و انتقامشو بگیره) با عروسک ها حرف میزد که سث رالینز بهش حمله کرد و با مشت داغونش کرد البته پشت میزه مشخص نیست به چی مشت میزنه و تمام عکسایی که قربانیان فیند بودند رو از دیوار کند. بری بلند شد و گفت چرا این کار رو بامن میکنی و سث زد کوبیدش به دیوار و بووووو شد و شعارشو گفت (burn it down) و اونجا رو به آتش کشید هی تصاویری از فیند نمایش داده شد و صدای خنده فیند. راو همینجا به پایان رسید
ممنونم
یاحق