پیش بینی های انجام شده در باره ی FATAL 4 WAY
این چند روزه صحبت ها و پیش بینی های بازی بکلش خیلی بالا گرفته
و هر سایتی نظر خودش را می ** در یکی از سایت چنین بیان شده بود
که تریپل اچ سینا و جی بی ال رو پین می کنه ولی در نهایت از رندی می بازه و رندی قهرمان می شه که همین باعث بازی رو در رو ی این دو در
جاجمندی می شه در یکی از سایت های دیگر نوشته بود چون در این چندوقته درگیری تریپل اچ و سینا بالا گرفته احتمالا این دو بیشتر در بکلش
درگیر می شن و در نهایت رندی برنده است و در یکی از سایت ها هم خوندم که تریپل اچ جی بی ال رو پین می کنه و رندی تریپل را و در نهایت
بین سینا و رندی این سینا هست که قهرمان می شود و در نهایت در یکی از سایت دیگر خوندم که رندی سینا و جی بی ال رو پین می کنه اما در نهایت توسط تریپل اچ پین می شه و تریپل قهرمان می شه به هر حال باید
دید در یکشنبه چه اتفاقی می یفته در بیشتر سایت ها احتمال برنده شدن رندی را زیاد می دانند اما نباید تریپل اچ و جان سینا رو فراموش کرد
RE: پیش بینی های انجام شده در باره ی FATAL 4 WAY
اينجور كه شما گفتي ده جور احتمال وجود داره كه !! :4:
ممنون. به نظر من اینطوری میشه که اول سینا ، جی بی ال رو پین میکنه. بعد تریپل اچ ، رندی رو پین میکنه. در نهایت هم تریپل اچ ، سینا رو پین میکنه و قهرمان میشه.
به نظر من این جور می شه:یا سینا یا ایچ یا رندی یا JBL می بره.
این که همه حالتها شد!!!
به نظرم بازم کمربند دست رندی میمونه.
به نظر من رندی نفر اول پین میشه و در اخر هم تریپل قهرمانه .
اگه ویلیام ریگال با رندی سرکمربند بازی کنه خیلی مسابقه ضایع میشه پس رندی باید یواش یواش با کمربندش خداحافظی کنه بیشترین شانس برای تریپل اچه
جان سینا رندی رو پین می کنه بعد تریپل چی بی ال رو اخرم تریپل جان سینا رو
امیدوارم سینا برنده بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]