اعلام برنده ی مسابقات کاغذ دیواری ویژه ی عید
سلام به دوستان
شرمنده که این پست اینقدر دیر شد بخدا تقصیر من نیست این هامون که بگم خدا چیکارش کنه :11: دیر آمار داد ییهو گفت تو نتیجه رو بگو
من هم یکی یکی بازدید کردم دیدم که چند نفر واقعا لیاقت دارند اما انتخاب سخته
از بین دوستان Dave Batista و آرش گل و حامد عزیز و علی آقا با نظر چندی از دوستان برنده رو انتخاب کردیم
بین این چهار عزیز با اتفاق آرا حامد گل برنده این سری مسابقات شد
منم فقط مثل بقیه ی دوستان نظر خودم رو دادم که حامد عزیز با 22 رای آرش 20 رای و علی آقا 18 رای و Dave Batista هم با 15 رای در رتبه های اول تا چهارم قرار گرفتند :34:
امیدوارم که دوستان از من و دوستان دیگه چیزی به دل نگیرند
جایزه هم پای هامون :4:
موفق و پیروز باشید
پست بعدی هم دانلود Impact امروز
خوش خرم باشید
تا پست بعدی بای
RE: اعلام برنده ی مسابقات کاغذ دیواری ویژه ی عید
ممنون امیر جان. با تشکر از زحمات شما.
به حامد عزیز هم تبریک میگم. ایشاالاه شیرینی عروسیت.
========================================
مثل اين كه من يكي هم راي نگرفتم!!! ؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2:
به حامد عزیز از صمیم قلب تبریک می گم,ایشالله شاهد موفقیت های بزرگ تر از شما باشم و لذت ببرم!
----------------------------
من می دونستم اول نمی شم...ولی چهارم هم نه....دیگه کارای من این قدر ضعیف نبود که چهارم شم...ولی خب باخت خود رو قبول می کنیم!
ممنون.
موفق باشین.
واقعا تبریک میگم حامد جون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] !!!
حامد جان بهت تبریک میگم عزیزم. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از همه ی دوستان ممنونم و اصلا اول شدن مهم نبود و این فقط یک مسابقه بود و کار همه ی بچه ها عالی بود با آرزوی بهترین ها برای دوستان عزیز خودم
حامد جان بهت تبریک میگم.برنده رو که سه ماه بعد اعلام کردند منتظر باش تا سال بعد انشاالله جایزت دستت برسه!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rest_In_Peace
:4: حالا هامون جایزه چی میده؟! :4:
ناقابل.....یک عدد خودکار بیک بدون لوله:4:(جهت پرتاپ کردن اشیا به سمت دیگر عزیزان:4:)
به حامد عزیز هم تبریک میگم:32: