وقتي كه اومدي نفهميدم كي اومد ! اما وقتي كه رفتي …
به نظر من اين مطلب جالبيه!!!
خوب شد كه رفتي … عاقل بودي خداييش ! اينقدر كه از رفتنت خوشم اومد از اومدنت خوشم نيومد …. اخه وقتي كه اومدي نفهميدم كي اومد ! اما وقتي كه رفتي فهميدم كي رفت !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نميخوام بزرگت كنم … تو بزرگ هستي اقا … خدا وكيلي داشت كم كم يادم ميرفت همه چي رو ! داشت يادم ميرفت كه ادم ميتونه دروغ نگه …داشت يادم ميرفت ادم ميتونه ريا نكنه … ادم ميتونه هوچي گري نكنه …فحش نده … زير اب نزنه …مخلص كلوم اينكه داشت يادم ميرفت ادم ميتونه ادم باشه ! خودتم ميدوني اگه چفيه انداخته بودي …. اگه دوتا نماز جمعه رفته بودي … اگه يه دعاي كميل شركت كرده بودي الان سرمربي تيم ملي بودي !
دوستت دارم افشين … نه اينكه فك كني براي قهرماني ميگم ! براي اين ميگم كه يه حس شيريني رو بعد از سالها توي وجودمون زنده كردي … يه جورايي ذوق كرديم و خوشمون اومد ازت ! كمتر ديده بوديم عين تو … ببخش مار رو دم رفتن … ببخش اگه جنتلمن نبوديم ! ببخش اگه رعايت ادب نكرديم … اونروزي رو كه با همسرت رفته بودي رستوران اسفنديار ببخش كه بهت اويزون شديم و هي ماچت كرديم … ببخش كه اينقدر فشارت داديم كه معذب شدي … تو خيس عرق شده بودي اما بازم ميخنديدي … ببخش كه خيلي دوستت داريم … ما هنوز ياد نگرفتيم وقتي يه نفر رو خيلي دوست داريم بايد چجوري رفتار كنيم … ببخش ديگه اقا ! بقول زيدي حلالمون كن !
تو فردا ميري … يه حسي بهم ميگه تو ديگه هيچوقت بر نميگردي ايران ! افشين ( نميدونم چرا وقتي ميگم افشين بيشتر احساس ايراني بودن ميكنم ) اين دم رفتن يه قولي بده … قول بده يه روز برگردي ! يه روز كه خيلي چيزا عوض شده باشه ! ميدونم اگه قول بدي همه چي حله … روي قول تو ميشه حساب كرد … بذار دلمون به همين يه روز امدنت خوش باشه !….خدا نگهدارت مرد …
منبع:iranianuk.com
RE: وقتي كه اومدي نفهميدم كي اومد ! اما وقتي كه رفتي …
خداییش خیلی ناراحت شدم رفت . کاشکی تو پرسپولیس میموندو و قهرمان اسیا میشد و بعد میرفت.
حیف شد قطبی رفت ... ممنون از زحمتت...
خیلی قشنگ نوشته
دمش و دمت گرم
رضا دستت طلا
اگه میموند رویه این استقلالیها را در فصل بعدهم کم میکرد. اگرچه باز هم کم میکنه.
به هواداران پگاه تبریک میگویم.
just winner italia