صحبت های ملینا و لیلیان و ماریا در مورد درافت ( اختصاصی )
سلام
دبلیو دبلیو ایی طی چند روز اخیر شروع به مصاحبه با د ی و ا های خودش در مورد درافت کرده که من نظر 3 نفر از آنها رو برای شما میگم
لیلیان گارسیا : لیلیان می گوید که من از آپریل سال 2002 در راو بوده ام تا به الان و می گوید من دوست دارم در راو بمانم و کاری رو که الان دارم انجام میدهم رو انجام بدهم
ماریا : ماریا در اول صحبت هایش درافت رو توضیف میکند و می گوید در درافت همه چیز اتفاق می افتد چیزهایی جدیدی به وجود می آید ولی چیزی رو که من دوست دارم اتفاق نیفتد این است که من راو رو ترک نکنم و میگوید راو برای 4 سال خانه من بوده است و من نمیتونم تصور کنم که جای دیگری باشم و من مطمئن هستم که در راو و اسمک دان میتوانم دوستان خوبی داشته باشم ولی بهتر این است که من خانه را احساس کنم بنابراین راو خانه ی من است
ملینا : من از رفتن به جایی ناراحت نمیشم چون اهمیت ندارد من کجا بروم چون من بهترین هستم و برای کارهای خوب میروم ولی خوب من یک حقیقتی رو باید بگم من قبلا در اسمک دان بوده ام و در ای سی دبلیو حضور داشته ام ولی در حال حاضر قلب من در راو است
RE: صحبت های ملینا و لیلیان و ماریا در مورد درافت ( اختصاصی )
ممنون
همه میخوان برن راو ولی مطمئنم کمربند زنان از راو برداشته میشه.
فقط ليليان يه حرف درست و حسابي زد
مرسي حامد جان . فقط راو :4:
مرسی داش حامد.فقط راو. فقط ماریا
چرا همه عاشق راو هستن نمیدونم **..... خوب بود ممنون
دوستان زحمت نکشن تایپیک قدیمی رو بیارن بالا ...سعی کنید تو تایپیکای جدید بحث کنید!!
ممنون:34: