سلام
من یک موضوعی رو شنیده بودم که جای ترک های صوتی که در رادیوهای بازی GTA است میشه آهنگ مورد نظر خودمون رو بزاریم اگر کسی این کار رو بلده میشه یک راهنمائی بکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یک موضوعی رو شنیده بودم که جای ترک های صوتی که در رادیوهای بازی GTA است میشه آهنگ مورد نظر خودمون رو بزاریم اگر کسی این کار رو بلده میشه یک راهنمائی بکنه؟
دقیقآ نمی دونم ولی هر ترکی که می خوای جای ترک دیگه بزاری ترک مورد نظر رو به فرمت ترک های دیگه تبدیل کن بعد بیا اون جا که ترکی که می خوای عوضش کنی ترک مورد نظر رو کپی کن بعد هر چی زیر اون ترکی که می خوای عوضش کنی نوشته زیر ترک مورد نظر بنوس و اون یکی ترک رو پاک کن.
البته از کسان دیگه هم بپرس من تا همین حد بلد بودم.
تو فولدر MP3 بریز اهنگ هایو که میخوای...تو درایوی که نصب کردی
بعد تو بازی بذار رو موج MP3 Player
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر هم برای بازی Gta Sn Andreas میخواین این کارو بکنین باید برین تو My Document بعد یه فولدر هست اونجا که خود بازی میسازه که اسمش هست Gta San Andreas User Files[/align] تو فولدر User Tracks برین و آهنگ های MP3 تون رو اونجا کپی کنین بعد هم که داخل بازی رفتین روی موج User Track Player بیارین و اگه آهنگ نیومد F5 بزنین تا رفرش کنه و آهنگ اجرا میشه