نتایج اسمکدان به تاریخ 8 جولای (اختصاصی)
سلام
نتایج اسمکدان این هفته رو مختصر تقدیم حضورتون میکنم
در ابتدا ویدئوی اغازین پخش میشه و بعد گزارشگران خوشامد گویی میکنن.سپس اج وارد رینگ میشه.
اج ویدئویی از ویکی پخش میکنه که گفت اج همسر من نیست.بعد ویکی وارد میشه و میگه تو باید با بیگ شو بازی کنه.
بعد اعلام میشه که ماریا به زودی بازخواهد گشت.سپس در اولین مسابقه شلتون بنیامین موفق شد در مدت زمانی
کوتاه مت هاردی رو شکست بده.شلتون در این مسابقه خوب ظاهر شد.سپس ویدئویی از جف هاردی پخش شد.
در دیگر مسابقه هم مستر کندی با زدن یک گرین بی از سد دومینو گذشت.بعد از بازی اوماگا وارد رینگ شد و
به کندی حمله کرد و یه سامون اسپایک به او زد.سپس ویدئویی از کارلیتو پخش شد.
در یک مسابقه تگ تیم دیگر فینلی و هورنی موفق شدند ماریسون و میز رو شکسات بدن.در اواخر این مسابقه
فینلی یه سلتیک کراس به ماریسون زد و بعد با چوبش یه ضربه به میز زد و هورنی هم یه تدپول اسپلش به میز
زد و او را پین کرد.در بک استیج چاوو به سمت ویکی میاد و اونو دلداری میده و میگه اج نباید همسر ویکی بشه.
ویکی هم میگه چاوو بیش از حد چرند میگه:4:
در مسابقه بعدی تریپل اچ به سادگی و با زدن یک پدیگری موفق به شکست چاوو گوئرو شد.بم نیلی نیز در این
بازی به چاوو کمک میکرد.سپس ویدئویی از مجله WWE پخش میشه.اما در مسابقه بعدی که میان دیواها
یعنی ماریس چری میشل مک کول و ناتالیا برگذار شد ناتالیا موفق شد با زدن یک شارپ شوتر به چری او را
تسلیک کنه و برنده بازی بشه.بعد از بازی ناتالیا با قدرت تمام به میشل حمله کرد و او را زد.بعد هم یک فیشرمن سوپلکس
به چری زد و رینگ رو ترک کرد.در دیگر مسابقه هم ژسی و فستاس با استفاده از قانون کونت اوت ژک رایدر
و کروت هاوکینز رو از پیش رو برداشتند.بعد از بازی رایدر و هاوکینز به فستاس حمله کردند.
در مسابقه بعدی ولادیمیر کوزلوف به سادگی و بازدن چند تا هدبات به گردن استیون ریچاردز او را شکست داد.
کوزلوف واقعا خشن ظاهر شد.و اما در مین اونت مسابقه نو دی کیو بین اج و ویکی برگذار شد.در این بازی
اج در بیرون رینگ یه اسپیر به بیگ شو زد .در اواخر بازی نیز بیگ شو یه چوک اسلم به اج زد اما ویکی
میکروفونو گرفت و بازی رو ناتمام اعلام کرد.بعد اج بلند شد و از ویکی معذرت خواست و ویکی هم نرم شد و
به اج لبخند زد و هفته بعد باید منتظر مراسم ازدواج این دو در رینگ باشیم.
این بود اسمکدان این هفته ....موفق باشید ....خدانگهدار
RE: نتایج اسمکدان به تاریخ 8 جولای (اختصاصی)
مرسی.
ویکی به طور کلی یک خائن هست من فکر کنم تن ادی توی گور میلرزه.
ممنون بهنام جان
ارمین جان تن ادی دیگه از شدت لرز فکر کنم تا حالا ترکیده اینقدر این زن بد کارس
البته واسه ما این چیزها مهم هست خارجیها براشون مهم نیست
ممنونم اخبار کاملی بود.باید دید تو مراسم عروسیشون چه اتفافی می افته.البته فکر کنم آرمان هم ناراحته که میشل مک کول باخته:4:
دستت درد نکنه خداکنه بالاخره آندرتیکر در عروسی این 2 برگرده ته حاله
ممنون اسمكدان داره جالب مي شه
are.age under bargarde akhare zibaee mishe.mamnoon az akhbare zibat.
اخر نفهمیدیم جدا میشن یا ازدواج میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من كه هميشه ميگم مر30 ممنون مفيد بود:4:
با اينكه اندر تيكرعشق منه ولي ديگه نبايد برگرده اينطوري براي هميشه اسطوره مي مونه