RE: دروغ بزرگي بنام كشتي كچ
بله عباس جان منم يه مدت زيادي هست كه به اين موضوع پي بردم و ديگه اون تازگي رو برام نداره و سعي مي كنم زياد نزديكش نشم تا تو اين باطلاق نيفتم
تبریک صمیمانه و و خسته نباشید خدمت شما عرض می کنم به خاطر این کشف بزرگ,واقعا نخبگانی چون شما در کشور ما لازم هستند,امیدوارم در بقیه عمرتان به چنین کشف های بزرگی ادامه بدید که مثلا:ترمیناتور واقعی نیست,جکی چان تو فیلم هاش از طناب استفاده می کنه و خودش نمی پره,تو فیلم های بروسلی مردم خر خره هم رو نمی جوند,کشتی کچ یا بهتر بگوییم وینس مک ماهون هم هرگز ادعا نکرده که کشتی کچ نمایشی و تفریحی نیست!(اگر از طعنه هایم ناراحت شدید پوزش می طلبم:7:)
ممنون.
موفق باشین.
آقا واجب شد منم یه خسته نباشید بهت بگم.بابا دمت گرم.
کشتی کچ از همون پیدایشش خالی بندی نبود و اوایل کار(منظورم رستلمینیا 12 نیستها!منظورم سال 85 ایناست)جنبه ی واقعی داشت مثل یک ورزش معمولی اما بعد کاملا" به یک سرگرمی برای مردم دنیا تبدیل شد.این مثالی که شما زدی اگه دوست داری میخوای واست از هر بازی که دوست داشتی یه تیکه خالی بندی و ضایع بگم.اما....
این اون طرف لیوانه!!!!حقیقت اینه که با اینکه دروغ بودن کشتی کچ بر همگان محرض هستش اما همه ما یه جورایی بهش معتاد شدیم و وقتی میایم نت با چشم بسته اولین آدرسی که مینویسیم wwe.com هستش.بله کشتی کچ دروغه اما انسان خیلی وقتها دوست داره دروغ بشنوه اما سرگرم بشه.به خدا همین کشتی کچ ناجی زندگی من بود و باعث شد از اون همه بدبختی و داستانهای گذشته زندگیم در بیام.چرا؟چون وقتی شخصیت کین رو دیدم عاشقش شدم چون زندگیش کاملا" عین مال من بود.اما..همیشه میدونستم این کین همیشه گلن جکوبس میمونه.همون آیزاک یانکمه!!!!این شخصیت کین هستش که من رو جذب کرده!مگه هری پاتر یا ارباب حلقه ها واقعی بود؟(البته من اسنادی دارم که میگه دومی واقعیت داشته!!!!)اما دیدی که چطوری کل جهان رو تحت تاثیر قرار داد.
ولی خودمونیما یکم راست میگه کشتی کج همش نمایشه البته با اون همه حال میده
[size=medium]کشتی کج نمایشی است.
yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این رو من از کسی شنیدم که العان 50 سالشه و 30 ساله که داره تو نیویورک زندگی میکنه.(از فامیلای دورم است ولی با من خیلی صمیمی است).
اون یو اف سی رو خیلی قبول داره ولی میگه که کشتی کج یه نمایش به تمام معنا است.
حتی میگه که خیلی از تماشاچیا که به استادیوم میان این رو میدونن.
اون رستلمنیا 3 و رستلمنیا1 رو از نزدیک دیده.
من بعد از اینکه اینو ازش شنیدم میخواستم کشتی کج رو کنار بذارم ولی دیدم که نمیشه.
در هر صورت چه نمایش باشه چه واقعی من واردش شدم و اونو ترک نمیکنم.[/size]
[size=medium]برای 100 دمین بار این بحث پیش اومد ...
خسته نباشی عزیز [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ایشالا به موفقیت های بیشتر میرسی...و هرگز دست از تلاش و کوشش بر ندار!!!!!:4:
دوست عزیز همه ما میدونیم ...کشتی کج یه سرگرمی ودر اصل یک شو به حساب میاد...تا حد توان نمایشی و کاملا از قبل تایین شده
اینی که میگیدعمرمونو صرفش میکنیم راس میگید ....ولی واقعا نمیشه ولش کردد:4:
[/size]
خوب اینو که همه ما میدونیم ولی ما کشتی کجو بخاطر جذابیتش نیگاه میکنیم نه اینکه نمایشی[/size]
دوست عزیز واقعا حیف نخبگانی مثل شما در این مملکت بمونن تو باید به عنوان فرار مغز ها بری این که نمایشی هست رو که دیگه همه تو کره خاکی می دونند کیه که ندونه اما شما دوست عزیز مردم تو امریکا با اون همه آزادی و تفریح عاشق این ورزشند که به قوله محمود تیکر همه هم می دونن نمایشی هست بعد تو این مملکت ما که آب بخوریم اعدام می کنند تفریحی دیگه هست ؟؟؟؟!!!! جز این؟؟؟ چی کار کنیم ها بریم دیسکو؟ با دوست دخترمون بریم شمال؟ بریم پارک آبی؟
بریم فروشگاه بزرگ؟؟؟ چی کار کنیم؟؟؟ شما که می گی عمرمون رو روی کشتی کج حروم نکنیم بگو چی کار کنیم؟؟؟؟؟
من كي گفتم كشف بزرگي كردم و براي اولين بار به اين مسئله پي بردم.شما ميگيد دروغه و نمايشي ولي بعدش مياين و مسابقه هايي رو كه همش نمايشه پيش بيني ميكنين و تفسير مي كنن .الان همه مي دونيم در حقيقت خلي شكست ناپذيره تو كشتي كچ ولي وقتي فينلي مياد خلي رو مي بره ميگين كه مثلا فينلي اين روزا خيلي پيشرفت كرده.و اين يعني شيره ماليدن به سر خودمون.همه مردم رو رنگ مي كنن ما خودمونو.
dave عزيز اول متن رو بخون بببين چي ميگم بعد بلبل زبوني بكن و مزه بريز.
مي دوني چيه مك من يه جوري گوش مارو بعضي وقتا دراز مي كنه مثلا وقتي كه ماشين خودش رو منفجر كرد و دو هفته بعد يهو پيداش شد.در حالي كه خيلي از ما براش ناراحت شديم و دلمون براش سوخت كه طفلكي حيف شد كشتنش.