-
مسافرت... !
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
با اجازه دوستان فردا عازم مسافرتم.میخوایم بریم برای جشن عروسی یکی از بستگان وحاجی شدن عموی بزرگوارمون ..خواستم حلالیت بطلبم ...یه موقع رفتیم و به رحمت ایزدی پیوستیم ما رو حلال کنید
کسی از دست ما شاکی نباشه .چون حقیقتان یه جورایی بهم وحی شده که میمیرم!!!..
همینجا هم از یه عذر خواهی از کیومرث عزیز کنم که این چند روز از دست ما ناراحت بود به بزرگیش ماروببخشه....
من اگه برسم تهران حتما اگه شد میام انجمن وبا هماهنگی یه قرار میتینگ با بروبچ ها میزاریم....
این مسارفت ما طولانیه ...میدونم دوستانم چند روزی در نبود من میمونن تو خماری من!!!اخه تل و هشیش من بهشون نمیرسه .....
بازم میگم حلالمون کنید
یا حق ......
جان مادرتون این تاپیکو نندازید سطل اشغال حداقل تا 3 روز دیگه!!!.
-
RE: مسافرت... !
کی بر می گردی ایشالله؟
برو به سلامت!خدا پشت و پناهت!
ممنون.
موفق باشین.
-
خدا نگهدارت عزیز میخوای بری مکه؟ یا میخوای بفرستی مکه؟
-
:17: :17: :17:
عمو دیگه نبینم از این حرفا بزنیا !! :17:
خیلی ناراحت شدم !! :2:
دیگه از این حرفا نزن :7:
برو خدا پشت و پناهت
ایشالله خوش بگزره عمو جون :5:
به سلامت
بای
-
نه بابا
انشا الله بري و به خوبي و خوشي برگردي!
ما كه قسمت نيست بريم سفر ... خوش بگذره!!!
-
خیره به سلامتی ان شا الله خوش بگذره سوغاتی یادت نره حالا نمیشد ما رو بسازی بعدش بری؟؟؟؟؟؟
-
-
بهنام پیش مرگت شه :4: این چه حرفیه حاج ابول؟!! دیگه از این فکر ها نکن که بهت وحی شده ایشالله که خیره ! برو شاد باش :4: !
-
[size=large]ابولفضل تا برگردی به پات میشینم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
----------------------------------------------
ایشالا سالم بری و برگردی و بهت خوش بگذره.
نفوس بد نزن حالا حالا ها باید ریش سفید انجمن باشی.[/size]
-
خدا به همرات پیرمرد!!!!
کاشکی فقط قبل رفتنت آدیت را به من میدادی یا آیدیمو اد میکردی!!!!