آموزش تنها شبیه ساز پلی استیشن 2
[size=large]آموزش pcsx2 تنها شبیه ساز پلی استیشن 2[/size]
با عرض سلام به اعضای انجمن در این تاپیک قصد دارم آموزش شبیه ساز پلی استیشن 2 رو بزارم از اونجایی که قبلا تاپیکی با عنوان مبدل پلی استیشن 2 که توسط یکی از اعضا ایجاد شده بود نتونست به بچه ها کمک کنه این تا پیک رو ایجاد کردم .....لازم به ذکر است که قبل از اینکه من در این انجمن باشم مدت سه سال دریک انجمن مربوط به بازی فعالیت داشتم ودر این زمینه تخصص کامل دارم
[size=large]مطلب مهم :[/size] توجه داشته باشید عزیزان من این شبیه ساز ساخته دست برنامه نویسان کامپیوتری می باشد و شرکت سونی هیچ دخالتی در ساخت این شبیه ساز ندارد چون شرکت سونی مغز خر نخورده که این کار رو بکنه . طبیعیه برنامه نویسان برای برای نوشتن شبیه ساز پلی استیشن 2 با مشکلات زیادی رو به رو باشند اونها اطلاعات دقیقی در باره کدهای به کار گرفته شده در بازی های پلی استیشن 2 ندارند این اطلاعات فقط دست شرکت سونی هستش . لازم به ذکر است که بگم اگه شرکت سونی قرار بود شبیه ساز رو خودش بنویسه یه شبیه ساز فوق العاده می شد که مثل خود کنسول پلی استیشن تو کار می کرد بدون هیچ مشکلی این مطلب رو گفتم تا بگم که برای اجرا بازی پلی استیشن 2 به یک **** کامپیوتر احتیاج دارید در غیر این صورت بازی براتون با سرعت حلزون اجرا می شه وتا یه بازی رو تا آخرش ببرید پیر می شید
نمی خوام مثل مدیران قانون وضع کنم ولی این نکات رو رعایت کنید
1- کلماتی نظیر نرم افزار یا مبدل پلی استیشن 2 اشتباهه فقط شبیه ساز درسته چون اساس کارش هم همینه
2- از مایوس کردن وتبلیغات منفی درباره شبیه ساز جدا خودداری کنید
3- کپی کردن این مطالب دروبلاگ یا سایتهای دیگه به هر شکلی که باشه درست نیست
خوب با امید اینکه بچه ها این نکات رو رعایت می کنند آموزش رو شروع می کنیم
جدیدترین ورژن شبیه ساز رو با تمامی پلاگین ها و فایلهای بایوس آپلود کردم
این عکس مربوط به منوی شبیه ساز هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب حالا شما باید یه سری تنظیمات رو انجام بدید از منوی config گزینه configure رو کلیک کنید
پنجره configuration برای شما باز میشه تمامی تنظیمات در این پنجره هستش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت اول : تنظیمات گرافیک
روی configure کلیک کنید تا این پنجره برای شما بیاد
Resolution در دو حالت می باشد حالت windowed (داخل محیط ویندوز) و fullscreen (تمام صفحه) که شما یکی رو انتخاب کنید
در قسمت render بهتره که direct3d9 (hardware) باشه
در قسمت shader شما باید پیکسل شیدر رو انتخاب کنید خوب کارت گرافیکهای جی فورس 5200 تا 5900 پیکسل شیدر 2 دارند واز جی فورس 6100 به بالا از پیکسل شیدر 3 ودر مدلهای 8800 به بالا پیکسل شیدر 4 دارند
در قسمت interlacing گزینه none باشه
در قسمت aspect ratio نحوه قرار گرفتن تصویرهست که در حالت پیش فرض 4:3 انتخاب شده بهتره همون طوری باشه
قسمت دوم : تنظیمات کنترولر ( گیم پد )
در پنجره configuration میبیند دو قسمت برای کنترولر هستش که هیچ فرقی با هم نداره
خوب در قسمت first controller روی configure کلیک کنید تا این پنجره براتون باز بشه این قسمت مربوط به دسته بازی پلی استیشن 2 هستش خوب همه چیز مشخصه می تونید تنظیمات یشفرض رو تغییر بدید در اون گوشه بالا تصویر pad1 برای دسته 1 هست و pad2 برای دسته دو هستش که اگه خواستید دونفره بازی کنید pad 2 رو هم تنظیم کنید
قسمت سوم : تنظیمات دی وی دی
توجه داشته باشید اکثر بازیهای ps2 دی وی دی هستند پس باید دی وی دی رام داشته باشید
روی configure کلیک کنید این پنجره برای شما باز می شه
در قسمت interface شما باید نوع ویندوز رو انتخاب کنید چون دیگه همه از xp استفاده می کنند w2k/xp scsi commands رو انتخاب کنید
در قسمت drive باید مسیر دی وی دی رامی که بازی رو توش گذاشتین مشخص کنید
بقیه قسمتها رو طبق عکس تنظیم کنید وبعد هم ok
[size=large]نکته خیلی مهم : [/size] برای اجرای بازی ازروی دی وی دی احتیاج به یک دی وی دی رام قوی دارید در غیر اینصورت براتون مشکل ایجاد می کنه برای رفع این مشکل بهتره از بازی ایمیج بگیرید واون رو داخل درایو مجازی بزارید با alohol 120% ایمیج بگیرید
حالا ok را در پنجره configuration کلیک کنید تا به منوی اصلی شبیه ساز برگردید
[size=large]تنظیمات سی پی یو :[/size] از منوی config گزینه cpu رو کلیک کنید تا این پنجره برای شما باز بشه
اگر سی پی یو دوهسته ای دارید دو گزینه (multi threaded gs mode و dual core mode )
رو تیک بزنید در غیر این صورت این کار را نکنید این دو گزینه برای افزایش سرعت در بازی به کارمی روند
تمامی تنظیمات تمام شد ok رو کلیک کنید برای اینکه تنظیمات ذخیره بشه شبیه ساز رو ببندید ومجددا اجرا کنید
از منوی فایل Run CD/DVD رو کلیک کنید منتظر باشید تا بازی بیاد
خوب اینم لینک دانلود شبیه ساز پلی استیشن 2 لذت ببرید
RE: آموزش تنها شبیه ساز پلی استیشن 2
میشه یک توضیح در مورد اینکه قطعات سیستم تا چه حد باشه برای اجرای بازی ها بدی؟(منظورم کارت گرافیک ، رم و ...)
اگه این مبدل کار کنه یک لشگر آدم دعات میکنن !
ممنون
مرسی.اگه میشه سیستم مورد نیاز رو هم بگو.
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی با سرعت استاندارد 60 فریم
توجه داشته باشید سی پی یو ذکر شده در پایین دو هسته ای هست یا همون dual core
cpu:intel core2 duo e6700 or higher
ram : 512 mb DDR2
VGA : gefore 8500 or higher
اگه سوال دیگه ای داشتید حتما بپرسید این تاپیک رو برای شما عزیزان باز کردم
اقا رو ویستا هم جواب می ده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
میشه یک توضیح در مورد اینکه قطعات سیستم تا چه حد باشه برای اجرای بازی ها بدی؟(منظورم کارت گرافیک ، رم و ...)
اگه این مبدل کار کنه یک لشگر آدم دعات میکنن !
ممنون
سیستم مورد نیاز رو گفتم دیگه نگو مبدل چیزی تبدیل نمی شه بلکه با شبیه ساز کردن کنسول پلی استیشن 2 کاری می کنه که بازی اجرا بشه واز مزایای جالب این شبیه ساز سیو کردن بازی هر جایی که بخواین ولی با خود کنسول پلی استیشن 2 فقط جاهای خاص می تونید بازی رو سیو کنید
بعدشم من خودم با این برنامه کار می کنم کار می کنه عزیزم برو حالشو ببر
این عکس مربوط به بازی smack vs raw 2008 نگا ه کن با همین برنامه اجرا شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط only batista
اقا رو ویستا هم جواب می ده؟
بله دوست عزیز ولی اگه xp باشه خیلی بهتره
[quote=COME the PAIN]
سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی با سرعت استاندارد 60 فریم
توجه داشته باشید سی پی یو ذکر شده در پایین دو هسته ای هست یا همون dual core
cpu:intel core2 duo e6700 or higher
dual core -- core2 duo??????:21:
پویا فکر نمی کردم این برات سوال بشه ولی خوب من وظیفه خودم رو می دونم که به سوالت جواب بدم
core2 duo سی پی یو دو هسته ای اینتله خوب اونم که گفتم dualcore یعنی سی پی یو دو هسته ای فقط همین شما رو همون core2 duo رو داری برو حال کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط COME the PAIN
پویا فکر نمی کردم این برات سوال بشه ولی خوب من وظیفه خودم رو می دونم که به سوالت جواب بدم
core2 duo سی پی یو دو هسته ای اینتله خوب اونم که گفتم dualcore یعنی سی پی یو دو هسته ای فقط همین شما رو همون core2 duo رو داری برو حال کن
نه عزیز دل من فکر کردم که شما میگی dual core همون core2 due ؟؟؟؟
cpu من core Quad 6600
این گرافیک که نوشتی 8500 چنده؟؟؟ 512 ؟؟