پشت پرده ماجرای کیسه کین (اختصاصی برای این سایت)(مهم)
طبق خبرهایی که از منابع خبری به گوش میرسد حدس زده می شود در کیسه ی مرموزی که کین با خودش حمل میکند پارچه ی سر آندرتیکر باشد همان پارچه ای که آندرتیکر تا سروایور سریس 2003 به سر می بست
در سروایور سریس 2003 کین در بازی آندرتیکر و مکمن دخالت کرد و باعث شکست آندرتیکر ، و زنده به گور شدنش شد اما قبل از خاک شدنش پارچه را از سر آندرتیکر گرفت و حالا حدس زده میشود این پارچه همان شی مرموزی باشد که در کیسه کین است
جالب این جاست که مک من هم بعد از اتفاقی که تو راو 4 - 3 هفته پیش براش افتاد(سقوط دکل ها بر روی او هنگام مراسم میلیون دلار) دیگه خبری ازش نیست و غیبش زده
بهره برداري از اين متن فقط با ذکر منبع امکان پذير است www.iranwwe.net
RE: پشت پرده ماجرای کیسه کین (اختصاصی)(مهم)
جالب بود معین جان. کین هم شیطونیه ها:4:
اما بعید می دونم تیکر با شخصیت آمریکن بد اس برگرده.البته این نظر منه
داره جالب ميشه ممنون معين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط undertaker
جالب بود معین جان. کین هم شیطونیه ها:4:
اما بعید می دونم تیکر با شخصیت آمریکن بد اس برگرده.البته این نظر منه
البته منم احتمال کمی میدم با شخصیت امریکن بد اس برگرده
بیشتر این احتمال میره با یک شخصیت کاملا جدید بیاد
حالا باید تا سامراسلم صبر کرد. . .
ممنون معیین جان ... اگه تو دست کین پارچه تیکر هست احتمال زیاد با شخصیت بدآس میاد اونوقت کین هم دوباره ماسک بذاره چه حالی میده ...
ممنون معین جون با این که سالی یه بار خبر کجی میذاری ولی بازم خبر دست اول میاری در ضمن در مورد اپ نکردن مسابقه جی بی ال و اندر و استون کلد هم ممنون........
کینم دیگه خودشو گیر اورده معلوم نیست چه جانی داره میکنه؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط john bradshaw layfield
ممنون معین جون با این که سالی یه بار خبر کجی میذاری ولی بازم خبر دست اول میاری در ضمن در مورد اپ نکردن مسابقه جی بی ال و اندر و استون کلد هم ممنون........
منتظر اخبار های بعدی من هم باش این روزا رفتم تو کار خبر شدید !
اون کلیپ هم آپلود میکنم میذارم کشتی مارو :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooya
... اگه تو دست کین پارچه تیکر هست احتمال زیاد با شخصیت بدآس میاد اونوقت کین هم دوباره ماسک بذاره چه حالی میده ...
اگر این جوری بشه هم فروش WWE چند برابر می شه و هم طرفداران قدیمی WWF که دیگه این مسابقات رو دنبال نمی کنند,به تماشا گران اضافه خواهند شد.
در مورد وینس هم,هیچ صدمه ایی ندیده و در حقیقت بهانه ایی بود برای تمام کردن اون دست و دلبازی هاش.
ممنون.
موفق باشین.