The Great Khali و ترک WWE(اختصاصی)(M.A News)
از کمپانی WWE خبر میرسه که The Great Khali استار تنومند و هندی این کمپانی در مذاکره با کمپانی اعلام کرده چنانچه وضعیتش به همین ترتیب باشه و علیرغم تواناییهای بالاش در جمله استارهای ضعیفه کمپانی از او استفاده بشه پس از پایان قراردادش در فوریه سال 2009 دیگه اون رو تمدید نخواهد کرد و برای همیشه کمپانی رو ترک خواهد کرد.
او به کمپانی متذکر شده که در هنگام ورودش در سال 2006 با او به عنوان یه استار درجه یک و Main Eventer باهاش قرارداد بستند اما بعد از گذشت 6 ماه همه چیز فرق کرده.
[align=center][size=large]M.A News تنها خبرگزاری InterNational و تحت پوشش WWE در ایران[/size][/align]
[align=center][size=large]Exclusive In Iran By M.A News[/size]
[/align]
RE: The Great Khali و ترک WWE(اختصاصی)(M.A News)
بدبخت حق داره دیگه باید به جف ببازه .خیلی استار قدرتمندیه ولی درست ازش استفاده نمیکنن.
بابت خبر ممنون داوود جون.
خدا نکنه کالی واقعا استار خوبیه درسته تکنیک وسرعت بالایی نداره از فن های زیادی استفاده نمیکنه ولی کالا استار خوبیه .
واقعا هیفه بره
درسته واقعا ظلم زیادی داره به گریت کالی میشه و باید با افرادی بزرگ تری کل بندازه
واقعا جیمی وانگ یانگ و فینلی و ... در حد گریت کالی نیستند
کمربند سنگین وزن هم به مدت کوتاهی به او دادند که اصلا قابل قبول نیست برای سوپراستارهای دیگه رو حداقلش 5 یا 6 ماه میزارن کمربند دستشون بمونه
واقعا حیف شد خیلی نامردی کردن در حقش
تو سامراسلم هم حقش برد بود
اي بابا من خيلي دوسش دارم همون اوايل كه اومد همه رو كله پا كرد و هر كسي رو شكست مي داد ولي العان داره بهش خيلي خيلي ظلم ميشه . يادمه تو 15 سالگي راو هوگن داشت كالي رو ميزد به قدري عصباني شدم كه ميخواستم يرم هوگن رو بزنم!آخه كالي دست بهش بزنه است اسكلتش خرد ميشه !
The Great Khali و Big Show قویترین های WWE هستن وباید بیشتر بهشون بها داده بشه....
راست میگه دیگه ...
یه جورایی دیگه بچه بازی شده...
مثلا فکر کن باتیستا میاد از پانک کتک میخوره!!!
یا کریت خالی راحت به جف میبازه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
این جور نامردی کردند ... وقتی در تمرینات کسی نمیتونه کالی را شکست بده . نامردیشون واقعی تر میشه.
آخه اج 3 تا 4 بار کیمربند را بگیره ... بعدأ کالی 1 بار بگیره .
اج متاسفانه 5 بار قهرمان شده !
تازه اگه تو مسابقه با تریپل اچ تو سامراسلم دقت کنین تریپل اچ فقط و فقط 1 فن به کالی زد و اونم فینیشرش بود که کالی در اوج نمایش بازی کردن باخت!
همه تون نظراتتون رو گفتین به بخشی از دلایل ذکر کردین ولی بزارید من یه چیزی بگم تا قضیه رو بفهمید این امریکایی ها بیشتر به فکر سو پر استارهای آمریکایی هستند تا این اسیایی ها شما خودتون بیبینید محمد حسن در گریت امریکن بش چه بلایی به سرش در اوردن
کالی هم به خاطر هیکلشه اگه این هندی عزیز رو هم به سرنوشت محمد حسن دچار می کردند