نتایج احتمالی آنفورگیون ( اختصاصی )
گفته می شود که لنس کید در بین بازی کریس جریکو و شاون مایکلز دخالت خواهد کرد و درگیری شاون و جریکو همجنان ادامه پیدا خواهد کرد
گفته میشه در یک اقدام عجیب ام وی پی برنده ی بازی اسکرامبل مچ کمربند دبلیو دبلیو ایی خواهد شد و او در چند ماه آینده از کمربند خودش در مقابل آندرتیکر ، جف هاردی و تریپل اچ دفاع خواهد کرد .
همچنین سی ام پونک برنده ی بازی اسکرامبل مچ کمربند سنگین وزن خواهد شد و او در پی پی وی سوویور سریس از کمربندش در مقابل رندی اورتون دفاع خواهد کرد .
همچنین مارک هنری در بازی اسکرامبل مچ کمربند ای سی دبلیو تسلط کامل بر بازی خواهد داشت ولی در نهایت این مت هاردی است که دارنده ی جدید کمربند ای سی دبلیو می شود .
RE: نتایج احتمالی آنفورگیون ( اختصاصی )
اگر ام وی پی کمربند رو بگیره کب سالن میریزن تو رینگ(به سبک کشور عزیزمون!)
مثل بازیه راب ون دام و سینا که هوادارهای ای سی دبلیو نوشته بودن : If Cena Wins,We Riot!!!!l
اگر بنا به باخت تریپل اچ باشه جف بهترین گزینه است.ام وی پی فعلا" خیلی کوچیکه واسه این کمربند.
MVP!
اين مكمن از وقتي رفته سرش به اون ستونه خورده و رفته بيمارستان پاك مخش تاب برداشته اون از WHC كه داده دست پانك اينم از WWEC كه ميخواد بده به MVP!
حالا پانک که اشکالی نداره. . . ولی ام وی پی رو حتی تصور اینکه WWE CHAMPION بشه تنمو میلرزونه ! به خصوص وقتی بخواد از کمربندش در مقابل آندرتیکر دفاع کنه !
آقا بالاخره ام وی پی هم آدمه باید از یک جایی شروع کنه دیگه احتمالا شانسی میبره
ممنون از پستت ولی همیشه این پیش بینی ها رو قبل از پی پی وی می کنند اما امکان قهرمانی ام وی پی 0 درصده من خودم خوندم که می خوان ام وی پی بفرستند heat تا آماده تر بشه بعد بیان قهرمانش کنند بعد هم در برابر آندر تیکر و تریپل اچ ببره ام وی پی آهنگ این دوتا رو گوش کنه خودش رو خیس کرده چه برسه به این که از دوتا غول موجود در کشتی کج ببره منم با حرف کاربر عزیز کین موافقم اگر قرار باشه که تریپل اچ ببازه جف هاردی بهترین گذینه است
MVPتو اسمکدان جمعه شب هیی از یک چیزی میترسید بعد بیاد کمربند هم بگیره؟؟؟تگ تیم هم زیاده براش(اغراق)
کسی که کمربند بخواد باید absolutly fearless باشه
اینکه کمربند رو MVP بگیره یکم درصد احتمالش کم هست من فکر کنم کمربند دست خود اچ بمونه اینورم کمربند سنگین وزن یا JBL میگیره یا خوده سی ام پانک قهرمان میمونه برد مت هاردی هم که دیدم خندم گرفت اندازه ی این کمربند نیست مت هاردی
حالا كمربند گرفتنش به شكل شانسي عيبي نداره مثل سانتينو مارلا كه يه دفعه برنده بين قاره اي شد ولي مسخره اينه كه چجوري ميخواد ازش دفاع كنه و اين كه مسابقه بين اون و كسايي مثل تيكر و تريپل اچ،اصلا جذابيتي براي مردم داره كه كمپاني همچين كاري بكنه؟؟
خدا کنه این نتایج واقعا" از نظر من خوبه ولی مسخره نیست شما فکر کن مین ایونت ام وی پی در حد مین ایونت نیست بابااونم پیپیوی ها!!!