تغییرات کمپانی WWE در پی پی وی ها (اختصاصی)
[size=medium]کمپانی WWE در طی تلاش های اخیرش در صدد این است تا راهی برای بهتر شدن پی پی وی هایش پیدا کند ، 4 پی پی وی اصلی و برتر این کمپانی (رویال رامبل ، رسلمینیا ، سامراسلم ، سروایور سریس) در گذشته رتبه های B را به خود تعلق داده اند و این کمپانی در تلاش این است که تحول اساسی در پی پی وی ها ایجاد کند.
همچنین به نوع مسابقه اسکرمبل مچ هم اشاره شده و این نوع مسابقه هم برای WWE بسیار مفید و پول ساز بوده و هم برای مردم بسیار هیجان انگیز
این طور که به نظر میرسد کمپانی قصد دارد پی پی وی هایی را دیگر مخصوص چیز های خاصی کند و فعلا تا به این جا موفق بوده؛ به طور مثال :
هر سال در نو وی اوت المنیشن چیمبر برگذار خواهد شد ، در وان نایت استند مسابقه های هیجان انگیز و بی قانون ، در نایت آف چمپینس همه مسابقه ها بر سر کمربند و در آنفورگیون مسابقه ی اسکرمبل مچ. . .
پس در آینده باید شاهد بهتر شدن پی پی وی ها و قشنگ تر شدن آنها باشیم.[/size]
RE: تغییرات WWE در پی پی وی ها (اختصاصی)
اينم راه خوبيه ولي به نظرم اولا كمپاني بايد سياست تاكيد يكجانبه روي استوري لاين رو تغيير بده و به قدرت استارها اهميت بده و دوما يكم سر كيسه رو شل كنه و قديميها رو برگردونه.
از نظر من هم اسکرمبل مچ فوق العاده بود
ایده ی قشنگی بود ، اگه WWE در آینده هم مسابقات متفاوت دیگه مثل این طراحی کنه خیلی جذاب میشه
اگه تعدادی از سوپراستار های قدیمی رو بیارن خیلی بهتر میشه :15:
تحليل خيلي جالبي بود
كارت عالي بود
ولی تو نظر سنجیه سایته wwe اکثرا مخالف اسکرمبل مچ هستند.
RE: تغییرات کمپانی WWE در پی پی وی ها (اختصاصی)
درسته ، ولی گاهی اوقات نظرسنجی های واقعا عجیبی میشه تو سایت WWE به طور مثال من یادمه برای Unforgiven 2007 که تیکر میخواست برگرده نظر سنجی گذاشته بودن که آیا تیکر میبره یا مارک هنری که من دقیقا یادمه 77% به مارک هنری نظر داده بودن 33% به تیکر !!!
در کل اسکرمبل مچ فوق العاده هیجان زیادی داشت و همه تماشاگران 1 دقیقه پایانی مسابقه ، وایستاده بازی رو تماشا میکردن
به نظر من wwe گاهي اوقات دست به ايده هاي جالبي ميزنه كه براي تماشاگرا خيلي هيجان داره مثلا همين scramble كه من با ديدن اين نوع مسابقه در unforgiven امسال تعجب كردم ولي wwe خوب بلده براي خودش بازي هاي جديد بزاره و مردم وادار كنه برن به ورزشگاه اين وينس هم خوب بلده پول جمع كنه به هر حال اين بازي هاي جديدي كه به wwe اضافه ميشه جذابيت زيادي داره وخدا كنه اين روند هر سال با بازي هاي جالب تر و قانون هاي جديد تري پيش بره