.:: دانلود دو نرم افزار دانلود عالی برای کاربرها سایت ::.
سلام دوستان اینم نرمافزارها برای شما مخصوصا معین عزیز و کام ته پین ...
بخصوص هر دو تاش برگشت پذیر است.
در ضمن دیدم نرم افزار اینترنت دانلود منجیر دارید دیگه اون را پ نکردم.
اولی نرم افزار Internet Download Accelerator 5.2.1 که خیلی عالی است و برگشت پذیر ... و بخصوص اگه دانلود از بین بره دیسکانکت شدین هر وقت برین اینترنت میتونین دوباره از بغیه اش دانلود کنین. حجم : 4 مگ.
لینک دانلود :
http://www.megaupload.com/?d=XYL9FWSQ
___
دومی نرم افزار Download Accelerator Plus 8.5.6.3 . این یکی سرعتش تو جهان اوله و برگشت پذیر هم هست و سرعتش اینقدر عالی است که حرف نداره . به ویروس خیلی حساسه این مهمه. و کارش عالیه من ازش استفاده میکنم. حجم : 8 مگ.
لینک دانلود:
http://www.megaupload.com/?d=0L0Z61Z2
رمز همه : iranwwe.net
با تشکر ... امیدوارم استفاده کامل را ببرید ... بای .
RE: .:: دانلود دو نرمافزار دانلود عالی برای کاربرها سایت ::.
بابا نه از راپید نه از مگاآپلود کشتی مارو :8:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Omid Taker
بابا نه از راپید نه از مگاآپلود کشتی مارو :8:
از رپید یک چیزی ... اما دیگه مگا آپلود خوبه دیگه ... نظر بغیه را بزار ببینم ...
مگا آپلود خیلی هم خوبه
ساسان جان ممنون
با idm که سرعت دانلود خوبه ولی دانلود قابل برگشت نیست اینایی که شما گزاشتین رو دانلود می کنم امیدوارم نتیجه بگیرم خیلی ممنون آقا ساسان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط COME the PAIN
با idm که سرعت دانلود خوبه ولی دانلود قابل برگشت نیست اینایی که شما گزاشتین رو دانلود می کنم امیدوارم نتیجه بگیرم خیلی ممنون آقا ساسان
عزیزم کی میگه IDM قابلیت ادامه نمیده؟؟؟؟
اگر سرورت قابلیت ادامه نداشته باشه مثل راپدشرو یسری سرور های دیگه هیچ دانلود منجری پیدا نمیشه تو جهان بهت قابلیت ریزیوم تو این سرور ها رو بده
آره می دونم این idm واقعا عالیه ولی امروز داشتم با آخرین ورژنش دانلود میکردم حجم فایل 32 مگ بود تا 20 مگ رو دانلود کرد بعد دیگه توقف کرد وجلوی resume کلمه no زده بود دیگه همون جا گیر کرد ولی من یه سری نرم افزارهایی دیدم که مخصوص راپید شیر وکارش هک کردن سرور راپید شیر که اون رو به premium user تبدیل میکنه خودتون تو گوگل یه سرچی بزنید ممنون
درسته من خودمم نزدیک 200 مگابایت از این برنامه ها دانلود کردم اما غیر ممکنه یه دونه نرم افزار پیدا کنید که تو رپیدشر بهت قابلیت ریزیوم بده
آقا جون هیچ برنامه ایی بهتون از رپید شر ریزیوم نمیده مگر اینکه شما اکانت رپیدشر داشته باشید الکی هم نمیخوایید این برنامه ها را امتحان کنید