صحبت های جدید و جالب تریپل اچ (M.A News)
بعد از برگزاری اخرین اسمک دان که در اون جف هاردی موفق شد که کاندیدای اول برای مسابقه سر کمربند wwe champion شود مصاحبه ی کوتاهی با تریپل اچ شد که در اون نظر تریپل اچ رو درباره ی کاندیده های جدید کمبرند WWE خواستند که تریپل اچ اینگونه جواب این سوال رو داد :
<< قبل ار برگزاری UNFORGIVEN خیلی ها از انتخاب شدن این افراد به عنوان مدعی برای کمربند wwe تعجب کرده بودند و این کار رو درست نمیدونستند ولی این تفکر اشتباه هست..این استار ها کسانی هستند که به تازگی به قدرت رسیدند در حالی که نحوه ی جنگیدنشون با استار سابق wwe و wwf متفاوت است ولی از استعداد زیادی برخوردار هستند..به عنوان مثال شاید عده ای از طرفداران از انتخاب شدن برایان کندریک به عنوان کاندیدا برای کمربند wwe راضی نبودند اما به نظر من این استار جوان توانایی های زیادی داره و علاوه بر کار های سرعتی روبرو شدنش با فردی مثل تریپل اچ خیلی جذاب هست و این سیاست جدید کمپانی هست که بتونه از استعداد های این جوانان استفاده بکنه...>>
بعد از تریپل چ درباره جف هاردی و مسابقه اش در نومرسی سوال شد که تریپل اچ این سوال رو اینگونه جواب داد:
<<جف سوپراستاری قدرتمند و سریعی است که سرعتش خیلی هارو از پا در میاره ..درست هست که در اخرین مسابقه ای که با جف دادم مغلوبش شدم ولی اینبار کمبرند WWE در جریان است و تو نومرسی من معنی دفاع کردن رو به جف نشون میدم>>
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: صحبت های جدید و جالب تریپل اچ (M.A News)
امیدوارم **** استار خوش اخلاق و تکنیکی کمپانی بعد از سال ها به حقش برسه
خطاب به جف
چه جالب صحبت کرده.
اولش فکر کردم که می خواهد انتقان کنه
دمش گرم مثل همیشه منصفانه بوده صحبت های اچ اچ اچ!!!
اميدوارم مسابقه توپي رو نشون بدند