نتایج راء به تاریخ 15 سپتامبر 2008 (اختصاصی)(با شرح کامل)
[size=medium]سلام دوستان نتایج راو رو تقدیم حضورتون میکنم
برنامه آغاز میشود و در همان ابتدای کار استیل کیج شروع به پایین آمدن میکند و گویا اولین مسابقه بازی استیل کیج بر سر کمربند سنگین وزن بین پانک و جریکو است
سی ام پانک وارد میشود و تماشاگران همراه با هیجان او را تشویق میکنند ، پرومویی از صحنه زدن رندی ارتن در آنفورگیون نشان داده میشود و مصدومیت پانک. . .
کریس جریکو وارد میشود و تمام بازوی سمت راستش باند پیچی شده است و ویدیویی از بازی اسکرمبل که در آنفورگیون برنده کمربند شد پخش میشود
[align=center]CM Punk Vs Y2J World Heavy Weight Championship Steel Cage Match
[/align]
زنگ به صدا در میاید و دو سوپراستار با هم دیگر فیس تو فیس می شوند و پانک بازی را با مشت به صورت جریکو آغاز میکند و سپس یک ضربه زانو به جریکو میزند
پانک کنترل بازی را به دست گرفته و جریکو در کف رینگ افتاده ، جریکو قصد فرار دارد و به گوشه رینگ میرود تا از قفس بالا برود ، پانک او را تعقیب کرده و یک ضربه زانو به او میزند و جریکو از بالا به کف رینگ افتاده و سپس پانک در تلاش فرار کردن از قفس است
جریکو بلند شده و با گرفتن پای پانک مانع فرار کردن او می شود و هر دو به پایین میایند و همچنان سی ام پانک کنترل بازی را به دست دارد و دورخیز میکند و یک ضربه زانو به جریکو در گوشه رینگ میزند و در ادامه حرکتش یک bulldog به جریکو میزند ، سپس پانک سعی دارد که به جریکو GTS بزند ولی جریکو با گرفتن طناب دفاع میکند و نمیذارد
تبلیغات پخش میشود و دوباره به بازی برمیگردیم
کریس جریکو بر روی سی ام پانک ankle lock زده
در طر تبلیغات پانک تقریبا خود را از قفس بیرون آورده بود که جریکو مانع شد
بازی ادامه پیدا میکند و سی ام پانک با لگد زدن به پشت سر جریکو مانع می شود و سپس یک ضربه هم به پای جریکو میزند
سی ام پانک دوباره قصد فرار دارد و این بار به سمت در میرود و لی جریکو همچنان او را نگه داشته و به پایش ضربه های متعددی به سر پانک میزند و پانک بر روی رینگ دراز میکشد و سپس جریکو میرود تا یک lionsault بزند ولی پانک زانو هایش را بالا آورده و به قفسه سینه جریکو برخورد میکند و مانع می شود
جریکو در گوشه رینگ است و پانک قصد ضدربه زدن او را دارد و لی جریکو جا خالی میدهد و سر پانک را به دیواره قفس میزند سپس بعد از آن جریکو یک Drop Kick به پانک میزند
جریکو دوباره سعی در فرار از قفس دارد و از دیوار قفس در حال بالا رفتن است که پانک او را میگیرد و روی دوشش میزد و آماده برای GTS زدن میکند ولی جریکو با ضربه هایی متعدد دفاع می کند و هر دو کاملا خسته بر کف رینگ میوفتند و پانک بر روی جریکو میرود تا پینش کند ولی تا شماره 2 بیشتر نمیتواند برود
جریکو کنترل بازی را به دست میگیرد و پس از زدن پانک او را رها میکند و از دیوار قفس بالا میرود ، سی ام پانک دوباره مانع می شود و از روی شانه جریکو او را به رینگ می اندازد و سر جریکو محکم به کف رینگ برخورد می کند و سپس سی ام پانک از قفس بالا می رود و لی جریکو نمیگذارد و در آخر بازی هر دو بر روی دیواره قفس درگیر هستند و ضربات متعددی به هم میزنند و در پایان جریکو با یک Head but پانک را به کف رینگ می اندازد و از در قفس به بیرون می رود
[align=center]Winner : Y2J[/align]
در بک استیج مایک آداملی حضور دارد و جریکو پیش او میرود ، آداملی به او تبریک گفته و جریکو میگوید من همچنان قهرمان هستم و تو باید از من مراقبت بیشتری بکن و به او میگوید تا به دفتر آداملی بروند و در آنجا به ادامه صحبتشان بپردازند
کین در ورزشگاه حضور دارد همراه با ماسکش !! او در مورد شرایط چند سال پیشش صحبت میکند و اینکه چگونه در وضعیتی قرار گرفت تا ماسکش را در بیاورد او گفت من ماسک را دوست ندارم و هر کسی که ماسک میذارد چهره پلیدش را پشت آن پنهان میکند و او گفت من نمیگذارم که ری دیگر ماسک بذارد. . .
Evan Bourne به رینگ میاید و به کین میگوید که امشب ری تا میتواند او را میزند
در بخش بعدی که مربوط به مسابقه د ی و ا ها است کندیس میشل به مصاف جیلیان میرود
[align=center]Jillian Vs Candice[/align]
بازی شروع می شود و در حالی که بث فنیکس هم در کنار میز گذارش گران حضور دارد
کندیس کنترل بازی را به دست دارد و ضربه ای به صورت جیلیا با پایش میزند و سپس جیلیان او را میزند
درگیری ادامه دارد و جیلیان به کندیس full nelson میزند و در ادامه کندیس به جیلیان dropkick میزند و کمی فشار بر روی خودش را کم میکند
جیلیان به کندیس Back suplex میزندو تا 2 کاور میرود
و در پایان بازی کندیس با یک candy wrapper موفق می شود تا جیلیان را پین فال کند
[align=center]Winner : Candice
[/align]
در پایان بازی کندیس بث فنیکس را صدا میزند که به رینگ بیاید و هنگامی که بث دارد وارد می شود کندیس به او دراپ کیک میزند و او را به رمین می اندازد
کندیس رینگ را ترک میکند در حالی که بث با عصابانیت او را نگاه می کند
در بخش بعدی جی بی ال در یک بازی کوتاه به مصاف تامی دریمر میرود
آهنگ جی بی ال زده میشود و او همراه با ماشینش وارد می شود و سپس دریمر وارو میشود و بازی آغاز میشود
[align=center]JBL Vs Tommy Dreamer
[/align]
بازی شروع میشود و دو سوپراستار بر روی هم قفل میکنند ، جی بی ال دریمر را به گوشه رینگ میفرستد و در آنجا ضربات مشت به او میزند و سپس به دریمر Scoop slam میزند و بعد از آن Big Boot میزند و دریمر سعی در به دست آوردن کنترلش میکند و جی بی ال را میزند ولی در یک رفت و برگشت جی بی ال با یک clothesline from hell بسیار سنگین دریمر را میزند و پین میکند
[align=center]Winner : JBL
[/align] پس از بازی در یک اقدامی عجیب جی بی ال از بیرون رینگ صندلی میاورد و به رینگ بر میگردد داور سعی در جدا کردن دارد ولی قصد جی بی ال زدن نبوده!
او صندلی را در وسط رینگ میگذارد و روی آن میشیند و با میکروفون خطاب به جنرال منجر راو میگوید من رینگ را ترک نمیکنم تا زمانی که به عنوان چلنجر کمربند انتخاب نشوم و همه تماشاگران Y o u S u c k میگویند
رندی ارتن وارد ورزشگاه می شود و به آرامی درون رینگ میاید و به جی بی ال نگاه می کند و شروع به صحبت کردن میکند
او میگوید (خطاب به جی بی ال) که در هفته های گذشته چیزی جز شکست نداشته ای و اصلا مرا تحت تاثیر قرار ندادی
او ادامه داد دوران ارتن (Age Of Orton) به دلیل مصدومیت وی قطع شد ولی او برگشته و فرقی نمیکند که کی چمپین باشد چون او قهرمان جدید کمربند است
سنتیالو مارلا به رینگ میاید همراه با بث فنیکس آنها حرف هایی در مورد قهرمان بودن خودشان میزنند و جی بی ال که خسته شده میگوید من باید چلنجر انتخاب شوم ، او گفت من با یک ضربه در هفته پیش باتیستا را پین کردم و. . .
آهنگ باتیستا زده میشود و او به رینگ میاید و حرف هایی بر سر کمربند زده میشود و در نهایت مایک آداملی میگوید که من بعد از بازی کین در مقابل ری تصمیم میگیرم که چی کار کنم و باتیستا خشمگین می شود و شروع به زدن همه میکند او در حالی که جی بی ال را دارد میزند ، ارتن رینگ را ترک میکند و باتیستا جی بی ال را به بیرون می اندازد و در ادامه به سنتیالو مارلا یک اسپاین باستر میزند
بث فنیکس سر باتستا داد میزند او را به خاطر زدن مارلا سرزنش میکند و سپس او را سیلی میزند و باتیستا با خشم یک اسپاین باستر هم به بث فنیکس میزند
در بخش بعدی بازیه تگ تیم برگزاد می شود
[align=center]Cody Rhodes, Ted DiBiase & Manu Vs Kofi Kingston & Jerry “The King” Lawler & Charli Haas[/align]
بازی شروع میشود و مانو یک Shoulder Block سنگین به کوفی کینگ استن میزند
در ادامه کوفی یک drop kick میزند و کدی تگ میکند و به رینگ میاید و در آنطرف کوفی تگ میکند با جری لاولر
لاولر به کدی یک Back body drop میزند و در ادامه Drop kick به او میزند
کدی موفق میشود فشار را کم کند و لاولر را به زند و تا دو کاور میرود و با تدی تگ میکند و تدی او را میزند و جری لاولر با هاس تگ میکند
و در نهایت تدی با leg sweep به هاس او را پین میکند
[align=center]Winner : Cody Rhodes, Ted DiBiase & Manu[/align]
در بخش بعد جیمی نوبل به مصاف پال برچیل میرود
[align=center]Jamie Noble Vs Paul Burchill
[/align]
نوبل به تنهایی وارد میشود و بعد از آن پال برچیل همراه با کتی وارد میشود
بازی شروع میشود و پال ، نوبل را هل میدهد و لی نوبل کنترل بازی را به دست دارد
نوبل ضربه ای محکم با آرنج به پال میزند و در ادامه حرکتش به او forearm میزند
پال کنترل را به دست میگیرد و یک Uper Cut به نوبل میزند و به طرف او که در گوشه رینگ است میرود لی نوبل میکشد کنار و به پال full body arm bar میزند و باعث میشود که پال Tap کند
[align=center]Winner : Jamie Noble[/align]
دفتر مایک آداملی نشان داده میشود و لنس کید در آنجا حضور دارد
باتیستا وارد میشود و در مورد Number One Contender بودن خود میپرسد
لنس کید میگوید چی باعث شده که تو در مورد چلنجر بودن فکر کنی؟
باتیستا بدون هیچ مقدمه ای کید را میگیرد به محکم به زمین میکوباند و میگوید کسی نظر تو را نپرسید ! و دفتر را ترک میکند
در بازی آخر راو کین به مصاف ری میستریو میرود
[align=center]Kane Vs Rey Mysterio[/align]
کین وارد میشود و بعد از آن ری میاید
بازی شروع میشود و کین ری را با قدرت به گوشه رینگ پرت میکند
ری با پایش ضربه ای به صورت کین میزند و در ادامه قصد زدن hurricanrana دارد ولی ناموفق است
بازی برای دقایقی به بیرون رینگ کشیده میشود و دوباره ری به رینگ برمیگردد و کین به دنبال او به رینگ میاید که در وسط طناب ری به او drop kick میزند
ری یک DDT قشنگ به کین میزند ولی در ادامه کین یک Big Boot سنگین به ری میزند
ری در ادامه در گوشه رینگ به کین ضرباتی با مشت میزند و کین بعد از خوردن ضرباتی متعدد جا خالی میدهد و ری در گوشه رینگ میرود و کین یک Back breaker به ری میزند
ری در ادامه یک Low Drop Kick میزند و تا 2 کاور میرود
تماشاگرا یک صدا میگویند "619"
ری سر کین را به گوشه رینگ میزند و از رینگ بالا میرود و یک Cross Body به کین میزند وآماده میشود برای 619 که کین با کلوزلاینی سنگین دفاع میکند
کین در گوشه رینگ ری را همجنان سخت میزند داور سعی در جدا کردن دارد ولی کین اهمیتی نمیدهد و داور اعلام میکند که زنگ را بزنند و ری این بازی را با دی کیو پیروز میشود
[align=center]Winner : Rey Mysterio[/align]
سپس کین سعی دارد تا نقاب ری را از صورتش در بیاورد ولی Evan میاید و به کین حمله میکند و به ری کمک میکند تا باهم از رینگ خارج شوند
کریس جریکو همراه با لنس کید به رینگ میاید
کریس جریکو رو به تماشاگران می گوید که کی باید چلنجر کمربند من شود ؟ باتیستا یا جی بی ال که تماشاگران نام باتیستا را فریاد میزنند
جریکو میگوید که جی بی ال و باتیستا باید در نو مرسی به مصاف هم بروند برای مشخص شدن چلنجر و میگوید که بعد از بازی آنها او میاید تا با برنده بازی کند (در همان نو مرسی) او گفت من در آنفورگیون هم دو بازی پشت سر گذاشتم. . .
مایک آداملی به رینگ میاید و میگوید با نظرت کاملا موافقم
در نو مرسی باتیستا در مقابل جی بی ال قرار میگرد تا چلنجر مشخص شود
ولی
در همان شب برنده با تو بازی نمیکند ! من برای تو چلنجر دیگری انتخاب کردم که باید با او رو به رو شوی در نو مرسی
همه تماشاگران یک صدا میگویند HBK و ناگهان آهنگ شان مایکلز زده میشود تا همه به هیجان در بیایند
تماشاگران به شدت شان مایکلز را تشویق میکنند
شان میگوید من قبلا مسابقه هایی را در مقابل تو داشتم ولی این دفعه میخواهم با تو سر کمربند بازی کنم ولی در یک مسابقه ی . . . دو نفر از پشت نردبان میاورند و شان از نردبان بالا میرود و با میکروفون میگوید Ladder Match !!!!!!
و در اینجا راو به پایان میرسد
کسانی که از طرف تماشاگران بیشترین تشویق را شدند :
Batista
HBK
Jerry ‘The King’ Lawler
Rey
Jim Haas
کسانی که از همه بیشتر منفور بودند:
Orton
JBL
Y2J
Kane[/size]
[size=medium]
بهره برداری از متن فوق فقط با ذکر منبع امکانپذیر می باشد WWW.IRANWWE.NET[/size]
RE: نتایج راو به تاریخ 9/15/08 (اختصاصی)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا کین که جز پر طرفدار ترین ها بود.
چرا یهو این جوری شد؟!
اه :4: بترکی معین منم داشتم مینوشتم :4:
نمی خواد زحمت بکشی کیان جان
مسئولیت راو دیگه با منه
-------------------------------------------------
بازی شان مایکلز و جریکو فوق العاده میشه ! ولی شک دارم که شان ببره. . .
بابا بسته ديكه به جي بي ال خيلي فرصت ميدن اخه جي بي ال جي داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم.
من تو دو سایت دیدم که Batista به santino و Beth باتیستا بامب زده و یک جای دیگه خوندک که بهشون Spainbuster زده .
که تو اخبار شما به اون اشاره شد.
همیشه این تناقض ها تو results مسابقات هفتگی هست!
الان مسئولین می دونند که Jericho و HBK مسابقاتشون به شدت تکراری شد .و برای همینه که اینقدر مسابقات ویژه برای این درگیری ترتیب میدن .مسابقه ی Ladder بین اینها واقعا جالب میشه.
اگه اشتباه نکنم این چهارمین باری که تو یک سال این دو تا به مصاف هم میرن.
اینم از طرف من
راو این هفته با صحنه ای از پایین اومدن Steel Cage اغاز میشه و معلوم میشه که در اولین مسابقه سی ام پانک برای WHC در برار جریکو قرار میگیره و بازی به صورت استیل کیج مچه .
اول پانک به زمین میاد و مورد تشویق تماشاگران قرار میگره ... سپس در وسط رینگ وایساده و نگاهی به اطراف میندازه .
اهنگ جریکو همراه با صدای هووووووووووو تماشاگران اغاز میشه و به رینگ میاد .
بازی اغاز میشه : Steel Cage Match for the World Title: CM Punk vs. Chris Jericho
اول هردو استارجلو میان و به حالت FAce To Face حرف هایی رو میزنن و این کار با مشتی از جریکو که پانک اونو بلاک میکنه تموم میشه ....بعد پانک جریکو رو به گوشه رینگ میبره و نبر اغاز میشه
در طول بازه جریکو میتونه خودشو به بالای کیج برسونه ولی در اخرین لحظات پانک برمیگرده و اونو پایین میشه .... هالا درگیریشون روی تناب سوم ادامه داره
جریکو در گوشه رینگه و پاک فن معروفش [ knee to the face. ] رو اجرا میکنه و در ادامه هم bulldog .... سپس صبر میکنه تا جریکو بلند شه و میره برای GTS ولی جریکو خودشو به یکی از طناب ها میرسونه و فنو بلاک میکنه
در ادامه جریکو بازی رو به دست میگیره و مشغوب اجرای فن ankle lock روی پانکه
پانک سعی میکنه از در قفس خارج بشه ولی جریکو پاشو میگیره و اونو داخل میکشونه و شروع میکنه به پای پانک ضربه زدن
پاتک به تدریج بازی رو به دست میگره و با چند لگد در حال اتمام فن های جریکو رویه پاشه ولی جریکو خیلی ناگهانی پانک رو میندازه و میره برای Wall's Of Jericho
پانک خودشو به طناب میرسونه در حالی که جریکو هنوز داره کاشو میکنه داور ها درو برای پانک که هنوز زیره Wall's Of Jericho هست باز میکنن و پانک دستاشو هم میتونه به زمون برسونه ولی جریکو ناگهان در قفس رو به کله پانک میزنه و اونو برمیگردونه
جریکو یه دارپ کیک به پانک میزنه و شروع میکنه بالا رفت از کیج ولی پانک برمیگرده پاشو میگره و میره برای GTS از روی طناب سوم ! ولی موفق نمیشه و هر دو نفر با صورت روی رینگ میوفتن
هر دو استار میخوان از در خارج شن . وی در نهایت جریکو جریکو میتونه برنده بازی بشه
Winner: Chris Jericho
باتیستا در بک استیج شاهد پیروزیه جریکو هست .
کین در بک استیج به ماسک قدیمیش صحبت هایی در باره گذشتش با اون ماسک میکنه.
جیلین به رینگ میاد و برنامه همیشگیش که ناگهان اهنگ کندیس زده میشه !
Jillian Hall vs. Candice Michelle
در انتهای بازی جیلیان موفق میشه بک داپ به کندیس بزنه ولی در نهایت کندیس برنده بازی میشه [Candy Wrapper] . بازی حرکت خاص یا جذابی نداشت
Winner: Candice Michelle
در اخر بازی بث فینکس به زمین میاد و با کندیس درگیر میشه ولی کندیس موفق میشه اونو از رینگ بندازه بیرون .
JBL vs. Tommy Dreamer
اول با لاک اپ استار ها مسابقه شروع میشه که جی بی ال موفقه و دریمر رو به کوشه میبره و با ارنج چند ضربه میزنه
بازی خیلی کوتاه در یک رفتو برگشت با Clothesline from Hell جی بی ال تموم میشه
Winner: JBL
بعد از بازی جی بی ال با صندلی به رینگ برمیگرده و دریمر رو مزنه بعد به جایگاه تماشاگران میره و میگه تاو قتی مایک ادملی [GM] منو همین جا #1 contender نکنه نمیرم
تنها جواب تماشاچیان هم "YOU S U C K."بود .
جی بی ال صحبتشو ادامه میده ه موزیک رندی اورتون زده میشه !
رندی اورتون در باره پانک و انفورگیوون صحبت میکنه و دراخر سنتینو و فینکس وارد میشن. سنتینو یکم رندی رو مسخره میکنه و میگه : " تو فکر میکنی کی هستی و کاره دیگه ای جز مصدوم شدن مثله پدرت بلدی ؟ " استار ها صحبت میکنن و هرکودوم از خوشون تعریف میکنن . همشون خواهان #1 contender هستن . باتیستا وارد میشه و میگه قلب از اینکه همتون بزنم باید بگم این مزخرف ترین صحبت هایی بود که تا هالا شنیده بودم . قبل از درگیری مایک ادملی رویه صفحه تلویزبون میاد و میگه که بعد از مسابقه ری و کین به این ماسله رسیدگی مشه و میخواد که همه اروم باشن .
جی بی ال به رینگ میاد تا باتیستا رو بزنه ولی باتیستا اونو میزنه و برمیگردونتش پایین
به سنتینو باتیستا بامب مبزنه و به فینکس رو سنتینو پاور بمب مبزنه
Manu, Cody Rhodes and Ted DiBiase vs. Kofi Kingston, Jerry Lawler, Jim Haas
کودی رودس مشغول زدن فن سابمشن هست Lawer به رینگ برمیگرده و با کودی درگیر مشه . با هاس تگ میکنه هاس به رینگ میاد. هاس belly splash به تد میزنه و تا 2 شماره میره ولی موفق نمیشه .
همه به داخل رینگ میان
کوفی مانو رو بیرون یندازه و جری لاور کدی رودس رو .
در سپیک رفتو برگشت تد موفق میشه هاس رو با فینیشرش پین کنه !
Winners: Manu, Cody Rhodes and Ted DiBiase
Jamie Noble vs. Paul Burchill
ابتدا جیمی نوبل به رینگ میاد
بورچیل چند اپرکات به نوبل میزنه و سعی میکه کارشو ادامه بده
نوبل بازی رو به دست میکره و چند فن مثله Arm Lock اجرا میکنه .
پاول بورچیل به فن سابمشن نوبل تپ میکنه و بازی تموم میشه .
Winner: Jamie Noble
در اخر بازی هم لیلا به رینگ میاد و با نوبل صحبت میکنه . ریگال هم دخالت میکنه
Kane vs. Rey Mysterio
ری کارو با جاخای دادن و ضربات پیاپی اغاز میکنه .
کین موفق میشه رو رو بگیره . کین یه ضربه قوی با دستش به ری میزنه و اونو به کمک طناب ها Chock میکنه
کین ری رو میخوابونه و از زیر طناب هم روی زمین میندازه
تبلیغات پخش میشه و با HeadLock کین تموم میشه . در طول تبلیغات کین ه Big Boot بخ کین زده
ری کم کم به باز برمیگرده و در گوشه رینگ روی کین کار میکنه . میری بالا و تا 5 تا مشت به کین میزنه .
ری میره برای 619 ولی کین جاخالی میدع و کلوزلاین به ری میزنه
کین سعی میکنه ماسک ری رو در بیاره و خیلی بیش از حد خشونت نشون میده .بازی دی کیو میشه ولی کین هنوز کارشو میکنه
اوین بورن به رینگ میاد و با ری با حرکات high Fly کین رو میزنن
بازی تموم میشه و کین با حسرت به ری نگاه میکنه
Winner: Rey Mysterio by DQ or Ref Stoppage
در اخر راو جریکو به رینگ میاد و صحبت میکنه . پیشنهادی میده که در نو مرسی باتیستا در برابر جی بی ال و برنده بعد همون باز یبا جریمو مسابقه بده
مایک ادملی به رینگ میاد و میگه خوبه برنده با تو مسابقه میده ... ولی نه همون شب ! ادملی میگه ولی نمیشه تو اون شب مسابقه ندی . من چلنجر خوبی برت دارم که ازش صرف نظر هم نمیکنم . میگه که چلنجر به رینگ بیاد
اهنگ اچ بی کی زده میشه و ورزشگاه به اوج میره
شان میگه این مسابقه برای اینه که من هم کمربنو ببرم هم جریکو رو نابود کنم . او کمک میخواد و ناگهان با یه نردبون برمیگرده ! HBK vs. Y2J at No Mercy for the World Title in a Ladder Match!
شان میره بالای نردبون و راو تموم میشه
امدوارم مفید باشه ! :34:
ممنون معین جان کامل و بی نقص
از کیان هم ممنونم
فنچول(شوخی کردم)
اما جدی نه به اینکه یه هفته کسی میلش نمیره اخبار بزنه نه به اینکه یه هفته 2تا 2تا میزارن
خیلی خوب شد یعنی اینکه صد در صد جریکو شان رو می بره چون تازه کمربند گرفته ارزوی دیرینه من باخت شان مایکلز و تریپل اچ هست و این در نو مرسی صدردصد شد تازه خیلی تابلو است که باتیستا حریف بعدی اش هست
جی بی ال هم خیلی قوی و قدرتمند هست اگه مثبت بود خیلی طرفدار داشت الان به خاطر نقشش اینجوریه
دستت درد نکنه معین جان...
چند وقتی نبودم زیاد خبر کل کل ها رو ندارم...
تا اونجایی که فهمیدم الان شان با جرلیکو کل کل داره... ری هم با کین...
کمربند راو الان دست جرلیکو...
خب خدا رو شکر... صلوات.....
ماشالله بچه ها همه راه افتادن.... اخبار میزارن... ترجمه میکنن... دستتون درد نکنه ...