ترفندی برای افزایش سرعت IDM + دانلود نرم افزار
با این روشی که میخوام توضیح بدم نرم افزار اینترنت دانلود منجر با بیشترین سرعت ممکن دانلود های شما رو انجام میده
به قسمت Option بروید سپس سربرگ Connection سپس جلوی گزینه Defult Max . Conn . Number عدد 8 را به 16 تغییر بدهید و بعد OK کنید
حالا با این کار دانلود فایل های شما به 16 قسمت تقسیم میشوند و با نهایت سرعت ممکن دانلود های شما انجام میشود
این کار رو من خودم کردم و واقعا برام تاثیر گذار بود ، پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید
دانلود آخرین ورژن این نرم افزار هم به اضافه کرکش براتون قرار دادم
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: ترفندی برای افزایش سرعت Internet Download Manager
اگه عملی بشه عالی میشه معین جان . باید ببینیم.
دمت گرم .
آقا معین برای افزایش سرعت DAP چی کار کنیم ؟ اصلا ترفندی هست ؟
پوریا دنبال داپ نرو واقعا IDM عالیه هم سرعت و هم امنیت
فکر کنم DAP محدودیت داره تو دانلود درسته ؟ یعنی از یه سایت های خاصی فقط میتونه دانلود کنه . من با IDM کار نکردم تا حالا ولی این DAP داره عذابم میده خیلی خرفته !!!!!!!
داشتم همین نیم ساعت پیش از سرعته 128 مینالیدم که چرا باید دانلودلینک مستقیم راو حداقل 1 روز طول بکشه!!!
میخواستم زنگ بزنم به شرکت ازشون گله کنم و بعد هم میل بزنم به دانلود منیجر ازشون شکایت کنم !!
اما یه حرکت و فقط فشار یه حرکت از 8 به 16 باعث شد سیستم یهو از این رو به اون رو شه و سرعته دانلود به فجیع ترین حد ممکن برسه!! اون موقع من فهمیدم این کاره معین رایپر بود !! که با حس 15 که داشت تونست منو از دو چیز منصرف کنه...هم راحت دانلودمو میکنم شاید نیم روز ..نه دیگه زنگ میزنم به شرکت نه میل میزنم بیه دانلود منجیر
پس همگی یکصدا با هم معین متشکریم .معین متشکریم ..
معین دوست داریم .معین دوست داریم ( زیر لاحاف باهات کاری نداریم!!)
به نظرم این کارها هیچ کدومش عملی نیست سرعت دانلود بستگی به سرعت اینترنت داره و با این کارها نمیشه کاری کرد
[align=center]برایه ORBIT که ما 10 تا Connection بیشتر نداره ..
ما کردیم فرقی نکرد ! :| [/align]
عالی بودش !! سرعت 128 من رسید به 85 :-o :-o :-o
بعد اومد رو 50 موند ...
من 30 روز مجانیم تموم شده ازم اسم فامیلی و کد رو میخواد
اینا رو چی بزنم؟؟