مافیای مخفی l بودن یا نبودن
سلام بر برادران رپ باز
رپ موسيقي نو پايي که داره جاي خودش رو ميونه مردم باز ميکنه و پيشرفتش روز افزونه
بهرام : هرسال يک نه صد قدم بالاتريم ***هر کار بهترهست در سر داريم همين
بريم سر اصل مطلب : مافياي مخفي:
يه چيزي که خفن ذهن منو مشغول کرده فرشيد مخپر عضو جديد مافيا هستش که من يادم مياد ساسي مانکن و تهي و تتلو رو همراه اشکان الف و موري راشل ديس کردند:15:
چند بيت از تکست اين اهنگ که توسط فرشيد مخپر تلاوت شد:23:
ساسي مدرسه داره دافي خواستي مونکشو___---___زير خ+ا+يم نميزارم ساسي مانکنو:
ديگه رپ نخون که ميخورم باز غصه ___---___اخه چقدر تو آب داري خوار ک+س+ه::
همه ميدونن که رپ شده شير تو شير گرچه ___---___رپو ول کن برو پي سيسموني بچه:
عليشمس هست شبيه سيب زمينيو___---___من پشت بوم کردم رپ زير زمينيو
در اخر اهنگ يه نفر يه جورايي ميگه حسام استــــــــــــر و اعداي حسام رو در مياره و اون رو مسخره ميکنه:28:
حالا اين نفر شده عضو جديد هيدن مافيا!:34::
بنظر تو که رپ رو مي شناسي دليل اين کار حسام استپس استاد ديس و شاخ رپ ايران چي بوده؟:15:
اين هم عکسش از بکس98
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از برادر درتي هم ممنون که لينک دانلودش رو تو يه تاپيک ديگه گذاشته بود:34:
-----------------------------------------
اين هم تقديم بکس مافيا و حسام
قدرت رو تو کلمه حس کنيد:مافياي مخفي
حسام استپس : حالا حالاها بيا دنبال ما باش___---___تا با بروبکس بزاريم خمپاره لا پاش
سامان اهريمن : داش مواظب باش بازي هاي سطحي رو____---___همين بازيها باعث مافياي مخفي شد
حسام استپس : اکثر دشمنامونو مي بيني گوگوليه فنچک ___---___کاري نکن بندازمت تو گوني برنجک
فربد ولچر : دافي گير نده بدجور دارم کمردرد من ____---____جهنم، بيا باز کن کمربندم
مافياي مخفي : حسام استپس ، فربد ولچر ،ارگين اي جي ،فرشيد مخپر ، عماد پيت بوي ، محمد دافر ،سامان اهريمن و هر رپر شاخي ميتونه مافيا بشه
با تشکر محمد
RE: مافیای مخفی l بودن یا نبودن
رپ=خزترین سبک موسیقی تو ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط only batista
رپ=خزترین سبک موسیقی تو ایران
[i]
خیلی ممنون از انتقاد سازندتون[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارو با دسته بیل می کردی قابل تحملتر از این حرفت بود[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما با حرف اون دوستمون را قبول میکنم .
علاوه بر خز . واقعا رپ ایران به ددر نمیخوره باید همشون را جمع کنند.
بابا بعضیا خیلی نفهم بازی در میارن ... کسی دوست داره , بیاد قدمش رو چشم ! کسی نمیخواد بیاد نیاد زورش نکردیم که ... خوبه دیروز بازم من گفتم ...
نمیدونم چی بگم ... خوبه یا بد !؟!؟!؟!
دانلود مصاحبه هم برید بیا تو رپ گزاشت
Www.bIa2rap.US Or Www.Bia2Rap.BIZ
خیلی ممنون ...
[align=center]اره دیگه .. اخه دیگه کسی نیست که دیس کنه باید خودش رو دیس کنه ...
ولی خیلی حال کردم تاهالا زدبازی رو دیس نکرده ت خ م ش رو نداره :24: :4: (دعوا نکنید) -- من طرفدار جفت هستم --
ولی دمش گرم البومش خیلی ردیف بود ...
اقایه ساسان شما هم اگه خوشت نمیاد راه باز جاده دراز نیاز نیست به همه بگی[/align]
عزیزان اینجا جایه دانلود موسیقی هست تاپیک منتقل میشه
من موندم آرمان چراچیزی نگفت شاید حواسش نبوده
داش وصال معذرت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر من حسام خودش با کارای زدبازی حال میکنه تو اهنگ حقیقت مطلب هم میگه : فرمول صامت رو زدبازی اورد حالا این ادم(هیچکس)با سیاست رفت یا همه اینا فیت داد خودشو گنده کرد
سیاست تقلیده من گوشت ک+ی+ر خودمو میخورم منت قصاب رو نمی کشم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا ببینیم این حسام چکار میخواد بکنه!؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]