مصاحبه جدید تریپل اچ (مهم) (اختصاصی)
[size=medium]این مصاحبه در تاریخ 4 اکتبر توسط CBS4 در میامی با فوق استار قدرتمند و دارنده کمربند دبلیو دبلیو ای شد که من قسمت های مهمش رو براتون میذارم...
مطرح بودن و یا منفور بودن :
من واقعا تغییرات زیادی نکردم تا یک **** استار مثبت و خوب باشم ، من همون **** استار منفوری هستم که قبلا بوده با تفاوت اینکه الان بسیار محبوبم نزد تماشاگر ها و شاید این محبوبیت با بوجود آمدن مجدد دی ایکس در سال 2006 دوباره جان گرفت و تا الان من را محبوب نگه داشت ؛ من هم به همین روندم ادامه میدهم و راضی هستم
وینس مکمن :
تمام چیزی که من در زندگی ام دارم مدیون وینس هستم اما من نمی گویم که بی تلاش این ها را به دست آوردم یا بدون هیچ کوششی به اینجا رسیدم . . . اما همون طور که میدانید بدون وینس مکمن دبلیو دبلیو ای دیگر وجود نخواهد داشت ؛ من فکر میکنم همه ی ما به نوعی مدیون وینس هستیم
او همچنین افزود : وجود وینس مکمن است که دبلیو دبلیو ای انقدر طرفدار دارد و تا این حد وسیعی بزرگ شده ، این وینس است که چنین محیط و هیجانی را بوجود آورده
و در آخر صحبت هایش راجع به وینس ، به جمله معروف او اشاره کرد :
I’ll give you the opportunity and then what you did with it from there is up to you
یعنی من فقط به تو فرصت درخشیدن را میدهم و از آنجا به بعد دیگر به پای خودت است که موفق باشی در کارت. . .
در ادامه ی مصاحبه از او پرسیده شد اگر یک کشتی گیر نبودی الان چیکار میکردی؟ که هانتر جواب داد :
من اگر کشتی گیر نبودم دوست داشتم همچنان یک "راک استار" باشم و فقط به خاطر تماشاگران تلاش و کوشش میکردم چون در طی این سال ها با آنها انس گرفتم
و در پایان در مورد اینکه پدر بچه های جوانی است گفت :
بچه داشتن یعنی هرگز نخوابیدن ، یعنی استراحت نداشتن ؛ به خصوص برای من که همیشه باید به همراه خانواده ام در سفر از این شهر به آن شهر باشم
اما در کل بچه ها ، نعمت و شادی بخش زندگی هستند و من حتی یک لحظه هم نمیتوانم دوری آنها را تحمل کنم[/size]
RE: مصاحبه جدید تریپل اچ (مهم)(اختصاصی)
تریپل اچ استار بسیار بزرگ و قدرتمندیه.براش آرزوی موفقیت می کنم
معین جون اگه نگاهت به این نظر افتاد بگو تریپل اچ چند تا بچه داره؟
آفرین به اچ که اصلا خودشو بالا نمیگیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HAJSAR
معین جون اگه نگاهت به این نظر افتاد بگو تریپل اچ چند تا بچه داره؟
هادی جان تریپل اچ یک دختر داره به اسم Aurora Rose Levesque
البته علاوه بر دختر, یکی دیگه هم تا چند وقت دیگه به سلامتی می یاد!
ممنون.
موفق باشین.
انشاالاه هانتر میخواد استارت جدید خودش را برای پسر دار شدن بزنه
مرسی معین تی ملا پسر!! تریپل اچ خواهر هم داره ؟؟ خیلی دوست دارم من و اون بشیم ما !!!
نمیدونم چرا سلطنت اسمک دان به تریپل اچ نمیاد .تریپل اچ ماله راوه...ای کاش بزودی برگرده همونجا !!
در ضمن یکی از منمتقدان بازی تریپل اچ و تیکر در اینده هستم....حیفه این دو تا رو مقابل هم بزارن و بخوان بازم یکی رو مثله باتیستا و ادج تا چند مدتی منفور کنن!!
همه افتخاراتش با نامردی از کینگ تا چمپین شدناش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
الکی به سلطان کینگ گیر نده .
تا حالا دماغش رو کرده بودین سوژه خنده, حالا شد سلطان کینگ؟:35:
ممنون.
موفق باشین.