نتایج راء به تاریخ 6 اکتبر (اختصاصی)
با سلام
نتایج راو این هفته رو به اختصار تقدیم حضورتون میکنم.
راو این هفته نیز رسما با پخش پروموی اغازین شروع شد.سپس مایکل کول به همه خوشامد گفت و بعد اهنگ قهرمان
سنگین وزن یعنی کریس جریکو به صدا درامد و جریکو وارد رینگ شد.سپس صحنه هایی از مسابقه شب گذشته او
پخش شد و جریکو صبر میکنه تا اهنگش به طور کامل تمام بشه.سپس تماشاگران جریکو رو هو میکنند و بعد جریکو
میگه من میخواهم جایگاهم را برای امشب پیدا کنم.جریکو میگه من هم اکنون در اوج قدرت قراردارم و اماده هستم
تا امشب بهترین نمایش را ارائه دهم.سپس جریکو از مسابقه شب گذشته با شون صحبت میکنه و همچنین به شکسته شدن
دندان خودش اشاره میکنه و میگه من با همین وضع ادامه میدم.جریکو میگه شون امشب اینجاست و میخواد که درگیری من
با اون ادامه پیدا کنه اما این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد زیرا دیشب همه چیز تمام شد.جریکو میگه امشب شون و لنس کید
در یک مسابقه بدون دی کیو با هم رقابت خواهند کرد.جریکو در حال تعریف از خودش هست که اهنگ باتیستا زده میشه.
باتیستا در بین تشویق هواداران به رینگ میاد.باتیستا از جریکو میخواد تا یک شماره انتخاب کنه.جریکو میپرسه این یعنی چی؟
باتیستا میگه من هم اکنون کانتندر شماره 1 هستم و تو باید تعداد روزهایی که به مسابقه با من مانده را انتخاب کنی.
7 روز ؟ 14 روز ؟ 2 روز ؟جریکو میگه تو باید بیشتر در رفتارت دقت کنی.تو خودت رو حیوان خطاب میکنی و در واقع هم
یک حیوان هستی.جریکو فریاد میزنه تو باید از فکر مسابقه دادن با من خارج شوی و همین الان رینگ من رو ترک کنی.
باتیستا لبخندی طعنه امیز میزنه و میگه تو باید از کمربندت دفاع کنی.سپس این دو درگیر میشن و باتیستا یه اسپاین باستر
به جریکو میزنه و رینگ رو ترک میکنه.سپس مایکل کول مسابقه های بعد رو اعلام میکنه : ری و مت در برابر کین و مارک هنری
سپس دوباره جریکو در تصویر هست و جریکو میگه باتیستا مجددا باید در ریمچ نومرسی با جی بی ال مسابقه بده و برنده
در سایبر ساندی با من مسابقه خواهد داد و من داور مخصوص مسابقه امشب هستم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mickie James & Jamie Noble vs. Santino Marella & Beth Phoenix
در این مسابقه ابتدا تیم میکی و نوبل بازی رو در اختیار داشتند اما رفته رفته تیم مارلا و فینیکس با زیرکی بازی رو در دست گرفتند
و در پایان کار نیز مارلا به کمک فینیکس نوبل رو رول اپ کرد و این دو برنده مسابقه شدند.بعد از مسابقه نیز ریگال به
سمت نوبل حمله ور شد و این دو درگیر شدند.
برنده : مارلا و فینیکس
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپس در بک استیج تود گریشام و شون مایکل حضور دارن و گریشام از مایکل در مورد مسابقه امشب با لنس کید سوال میکنه
و مایکل میگه هدف جریکو از این مسابقه کشتی گرفتن نیست بلکه اون میخواد تا کید من رو مصدوم کنه اما اینطور نخواهد شد.
Kofi Kingston vs. Ted DiBiase
در این مسابقه سی ام پانک و کودی رودز نیز در کنار رینگ حضور داشتند.در اواخر مسابقه کوفی قصد اجرای فینیشر
خودش رو بر روی تد داشت که کودی وارد زمین شد و در همین حال سی ام پانک به کودی حمله کرد.سپس تد از پشت سر
به کوفی حمله کرد و با اجرای فن لگ سوییپ موفق شد کوفی را پین کند.
برنده : تد دیبیاز
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در بک استیج جریکو و رندی اورتون در حال صحبت هستند.سپس مایکل کول و جری ویدئویی از روند بهبود جان سینا پخش میکنند.
Mysterio & Hardy vs. Kane & Henry
ابتدا ری بعد مت بعد مارک هنری و اتلس و سپس کین وارد میشن.ری و کین مسابقه رو اغاز میکنند.ری چند تا مشت به
کین میزنه.کین ری رو هول میده و ری با مت دست میده.در گوشه رینگ ری و مت یک کار تیمی روی کین انجام میدن.
کین یه مشت به مت میزنه و بر بازی مسلط میشه و سپس با مارک هنری دست میده.هنری وارد میشه و چند تا مشت میزنه.
در گوشه رینگ مارک میخواد به مت اسپلش بزنه که مت جاخالی میده و با ری دست میده.ری میره که یه پرش روی مارک
انجام بده اما مارک ری رو میگیره.حالا مت به کمک ری میاد.سپس ری و مت کین و مارک رو از رینگ به بیرون پرت میکنن.
سپس ری و مت کمی روی پای مارک کار میکنند.حالا مارک ری و مت رو پرت میکنه و با کین دست میده.کین یه شولدر بلاک
به هاردی میزنه و مجددا با مارک دست میده.مارک چند تا لقد به مت میزنه.مت مجددا چند ضربه به پای مارک میزنه
و با ری دست میده.ری وارد میشه و یه دراپ کیک به مارک میزنه.در ادامه او یک لگ دراپ هم به مارک میزنه.
سپس کین از پشت یه ضربه به ری میزنه.مارک بلند میشه و ری رو به بیرون پرت میکنه.سپس مارک به بیرون میره اما
ری به سرعت به رینگ برمیگرده.مارک با کین دست میده.کین یه هدبات به ری میزنه و سپس ری رو به گوشه رینگ میندازه.
سپس چند تا لقد به ری میزنه.دوباره با مارک دست میده.مارک وارد میشه و یه هدبات به ری میزنه.مارک سپس روی دست
ری میایسته.مارک با کین دست میده.ربی سعی داره خودش رو به مت برسونه اما کین یه البو دراپ بهش میزنه.
کین یه کلوزلاین میزنه و میره برای پرش اما ری به طناب ها ضربه میزنه و کین میوفته.ری با مت دست میده.مت وارد مبیشه
و یه سوئینگینگ نک بریکر به کین میزنه.مت مارک رو به بیرون میندازه و بعد یه بولداگ به کین میزنه.سپس مت کین رو روی طناب
میندازه و ری یه 619 بهش میزنه.بعد مت میره برای پرش روی کین که مارک هنری ری رو بلند میکنه و به سمت مت پرتاب میکنه.
سپس کین بلند میشه و یه چوک اسلم به مت میزنه و او را پین میکنه.
برنده : کین و مارک هنری
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپس اعلام میشه که تریپل اچ و بیگ شو در هفته بعد در اسمک دان بر سر کمربند WWE مسابقه خواهند داد.
Shawn Michaels vs. Lance Cade
ابتدا شون و بعد لنس کید وارد رینگ میشن.زنگ رینگ زده میشه و دو طرف درگیر میشن.لنس کید چند تا مشت به شون
میزنه و بعد یه شولدر بلاک میزنه.کید شون رو به بیرون میندازه و بعد یه میز میاره.سپس چند بار سر شون رو به میز
گزارشگران میزنه.بعد دوباره چند تا مشت به مایکل میزنه.سپس کید یه صندلی برمیداره و به سمت شون میره اما
شون میزنتش.سپس شون چند تا مشت بهش میزنه و بعد چندین بار با صندلی به سر کید ضربه میزنه و کید رو پین میکنه.
برنده : شون مایکل
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سپس اعلام میشه که سانتینو در سایبر ساندی با یکی از هال اف فیم ها یعنی هانکی تونک من - گلداست - رودی پایپر مسابقه میده.
سپس کالی و رنجین سینک وارد میشن و کالی از جانی نکسویل به خاطر مصاحبه هفته قبل عصبانی هست.کالی از نکسویل
دعوت میکنه تا در راو هفته بعد حضور پیدا کنه.
Jillian Hall vs. Kelly Kelly
این مسابقه رو کلی کلی با رول اپ کردن هال پیروز شد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JBL vs. Batista
ابتدا جریکو سپس جی بی ال و بعد هم باتیستا وارد رینگ میشن.سپس لیلیان گارسیا اعلام میکنه که گزارشگر ویژه
این مسابقه رندی اورتون است.جی بی ال بازی رو با یه بیگ کنی در دست میگیره و در گوشه رینگ بر روی باتیستا کار میکنه.
باتیستا بلند میشه و یه کلوزلاین میزنه.حالا باتیستا جی بی ال رو به گوشه رینگ میبره و میزنتش.باتیستا کمی روی
پای جی بی ال کار میکنه و بعد سابمیشن ریک فلیر رو روی جی بی ال اجرا میکنه.جریکو به باتیستا تذکر میده.
سپس جی بی ال بلند میشه و یه نک بریکر به باتیستا میزنه.سپس در گوشه رینگ به باتیستا مشت میزنه.
باتیستا مجددا بلند میشه و یه سوپلکس به جی بی ال میزنه.حالا جی بی ال از رینگ فرار میکنه.باتیستا به دنبال او میره اما
ویلیام ریگال به باتیستا حمله میکنه و باتیستا رو میزنه و به رینگ میفرسته.جی بی ال میره برای اجرای فن
فول نلسون اما باتیستا دفاع میکنه.سپس جی بی ال یه اسلیپر هلد به باتیستا میزنه.باتیستا بلند میشه و یه بک بادی دراپ
به جی بی ال میزنه و حالا هر دو نفر روی زمین میوفتن.هر دو بلند میشن و باتیستا دو تا کلوزلاین به جی بی ال میزنه.
سپس جی بی ال رو به سمت طناب هول میده و یه پاور اسلم بهش میزنه.ریگال سعی داره که وارد زمین بشه اما باتیستا نمیذاره.
سپس باتیستا یه دابل اسپیر به جریکو و جی بی ال میزنه.سپس مایک اداملی وارد میشه و یه داور میفرسته به رینگ.
داور شروع به شمردن میکنه اما جی بی ال روی شماره 2 بلند میشه.سپس باتیستا جی بی ال رو بلند میکنه و یه
اسپاین باستر و سپس باتیستا بمب بهش میزنه و او را پین میکنه و برنده بازی میشه.
سپس مایک اداملی مسابقه باتیستا و جریکو رو برای سایبر ساندی مشخص میکنه و میگه که این بازی یک داور ویژه داره
که یکی از افراد زیر خواهد بود:
استون کلد - رندی اورتون - شون مایکل
به این ترتیب راو این هفته هم به پایان میرسه
__________________________________________________ __________________________________________________ ____
موفق باشید . . . خدانگهدار
کپی برداری فقط با ذکر منبع مجاز میباشد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: نتایج راو به تاریخ 6 اکتبر (اختصاصی)
ممنون از اخبار بسیار کامل (خدا خیرت بده :4:)
من مطمئنم که بی شک داور بازی استن کلد انتخاب میشه
باتیستا هم که بد داره آبروی جی بی ال را هر دفعه میبره :4:
جریکو, سر نیشش پریده... WWE چه قدر خسارت قراره بپردازه؟ تو راو قشنگ دندونش رو نشون داد!
ممنون.
موفق باشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dave Batista
جریکو, سر نیشش پریده... WWE چه قدر خسارت قراره بپردازه؟ تو راو قشنگ دندونش رو نشون داد!
ممنون.
موفق باشین.
يعني چي ؟*چي شده ؟*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
يعني چي ؟*چي شده ؟*
http://www.iranwwe.net/showthread.php?tid=11202
دمش گرم باتیستا اگه جریکو باز نامردی نکنه صد در صد باتی کمربندو گرفته.
قطعا داور استون کلد خواهد بود
اگر استون کولد بشه و بخواد استاتر بزنه آخر بازی خیلی مسخره میشه چون این صحنه برای من یکی خیلی دیگه مسخره و تکراری شده .
دبلیو دبلیو ایی هم باید مدیون جریکو باشه که داره اینقدر داره پا به پای دبلیو دبلیو ایی میاد و هر چی اونا میگن جریکو نه نمیگه .
نه بابا به نظر من که عمرا استون کلد باشه به نظرم که همون شان مایکلز هست ولی مهم این هست که این دفعه به احتمال 99 % کریس جریکو کمربند رو از دست میده
این بوسیدن لیلیان گارسیا توسط گریت کالی خیلی باحال بود من نمیدونم چرا همیشه باید این لیلیان قربانی این شهرستان بازی های دبلیو دبلیو ایی بشه