یک ستاره مکزیکی در WWE ( اختصاصی )
[size=small][align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمان کمربند CMLL Heavyweight Champion در WWE حضور خواهد داشت . Dos Caras Jr اعلام کرد که در پایان هفته ( دیروز ) قراردادی رو با WWE به امضا رسونده و آخرین بازی خودش رو در مکزیک در هفته آینده انجام خواهد داد . اون اعلام کرد که به هر حال من باید پیشرفت کنم و از مسئولان سی ام ال ال هم برای لطف بزرگشون ممنونم . اون گفت در بازی پایانی سعی میکنم پیروز باشم تا عنوان سنگین وزن رو به WWE منتقل بکنم ! باید جالب باشه که من این عنوان رو به WWE بیارم ! عجیبه اعلام شده بود که ماه پیش Caras Jr برادر زاده legend Mil Mascaras هم اعلام کرده بود که قراره یک قرارداد به همراه El Sicodelico Jr یک قرارداد با WWE امضا بکنن ولی کارس در بازی ابتدایی خود از اسنیتسکی شکست خورد تا هرگز به WWE نرسد . ولی حالا دوس کاراس با مسئولان قرارداد منعقد کرده
:34:
[/align][/size]
RE: یک ستاره مکزیکی در WWE ( اختصاصی )
ممنون
با همین ماسکش میاد؟
در مورد کمربندش هم اگه میشه توضیحی بده؟
یعنی توانایی انتقال یک کمربند از یک باشگاه به WWE وجود داره؟
فکر میکنم با این صحبت ها برای کمربند این لیگ برنامه ریزی کردن و بعید هم نیست که این کمربند به WWE بیاد چون زده بودن که با برد این بازی من کمربندم رو به WWE میارم البته نه این که مثل کمربند های دیگه WWE برای بازی بزاره مثل کمربند جک سواگلر که هم در WWE بود و کمربند FCW رو داشت / فکر کنم با همین ماسک بیاد
بيشتر مكزيكي ها ماسك دارن ! :4:
اسپانیا یی ها هم همینطور[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIRWWE619
بيشتر مكزيكي ها ماسك دارن ! :4:
اسپانیا یی ها هم همینطور
------------------------------------
اسنیتسکی هم دیگه بگو چرا کم پیداست, تو Velocity و Heat و اینجور جا ها با **** استارهای آماتور بازی میکنه!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Big Red Machine
فکر میکنم با این صحبت ها برای کمربند این لیگ برنامه ریزی کردن و بعید هم نیست که این کمربند به WWE بیاد چون زده بودن که با برد این بازی من کمربندم رو به WWE میارم البته نه این که مثل کمربند های دیگه WWE برای بازی بزاره مثل کمربند جک سواگلر که هم در WWE بود و کمربند FCW رو داشت / فکر کنم با همین ماسک بیاد
واقعا ممنونم از توضیحاتتون
لطفا در مورد کلمه JR هم کمی توضیح بدید!
ری مستریو و چاوو گررو هم در WCW آخر اسمشون JR داشت!
شاید هم مکزیکی ها این واژه رو اضافه میکنند به اسمشون!
ممنون میشم توضیحی بدید