رستلمينياي 23 بهتره يا رستلمينياي 22؟
رستلمينياي 23 بهتره يا رستلمينياي 22؟
ابتدا خودم بازي هاشون رو مقايسه ميكنم لطفا دوستان هم نظر خودشون رو اعلام كنن.
اولا مقيايسه ي دو مين اونت امسال با پارسال.مين اونت اخر كه اندر وباتيستا است هر جفتشون قوي تر از تريپل ايچ و سينا هستن كه اين رو همه قبول دارن وبازيشون هم قشنگ تر از بازي پارسال ايچ و سينا هست.البته به عقيده ي من و خيلي ها بازي اندر و باتيستا بهترين مين اونت در اين10 سال اخير است. پس اين يك امتياز براي رستلمينياي 23.در ضمن تريپل ايچ دو رستلمينا قبل از رستلمينيا 22 در مين اونت بازي كرده بود پس طبيعي هست كه سال سوم يكم از حساسيت بازي كاسته ميشه.
مقايسه ي بازي شاون و سينا نسبت به تريپل ترد پارسال:بازي شاون و سينا كاملا برتر است.چون هر دو نفر بازي مين اونت امسال قوي تر از سه نفر مين اونت تريپل ترد پارسال هستند.البته قبول دارم كه ري بازي ها رو قشنگ ميكنه ولي كلاس بازي سر كمربند اصلي رو مياره پايين پس تا اين جا هر دو مين اونت رستلمينا امسال برتر از دو مين اونت سال پيش هستند.
بازي سوم مقايسه ي بازي بتل اف بيليونرز هست با بازي ادج و ميك فولي:اول از اينجا قدرت نفرات دو بازي شروع ميكنيم.بابي لشلي كه در اي سي دبليو از بيگ شو گرفته تا راب ون دم هم برده اوماگا هم كه جان سينا خودش رو كشت تا ببره .پس حالا خودتون بگين ادج قوي تر هست يا بابي لشلي خوب معلومه بابي لشلي.زور ميك فولي بيشتر يا اوماگا؟خوب معلومه اوماگا.اما اين كه ميك فولي بازي ها رو قشنگ ميكنه قبول دارم. درسته كه بازي ادج با ميك فولي هاردكور بود ولي اين بازي هم باداوري كسي مثل استون كلد هستو همچنين سر تراشيدن موي وينس يا ترامپ؟خوب بازي بابي لشلي با اوماگا با داوري استون كلد قشنگ تر هست.
مقايسه ي بازي كين وگريت خالي با اندر و مارك هنري :من اين بازي زور دو طرف هر دو بازيرويكي مبينم چون گريت كه از مارك قوي تر هست اندر هم كه از كين.پس من اين بازي رو در يك سطح ميبينم.البته درسته كه بازي اندر با مارك كاسكت مچ بود ولي بازي قشنگي از اب در نيومد.
مقيسه ي بازي كين و بيگشو در برابر كارليتو و مسترز در برابر بازي چهار به چهار اي سي دبليو:بايد قبول كرد كه بازي پارسال كين و بيگ شو با كسان قوي نبود ولي امسال در بازي اي سي دبليو كسان خوبي مثل راب ون دم-سبو-سند من و ماركوس كاروان و تامي دريمر حضور دارن.
بازي زنان پارسال و امسال سر كمربند:اين معلومه كه براي پارسال بهتر بود.
بازي ماني اين دبانك امسال و پارسال:خوب ماني اين دبانك امسال 8 نفره است و براي پارسال 6 نفره پس فكر كنم دليلي نداره كه بيشتر توضيح بدم چون معلومه كه براي امسال قشنگتره.
مقايسه ي بازي ام وي پي و بنوا با جي بي ال:در اين بازي بنوا كه در هردو هست.ميمونه جي بي ال و ام وي پي.درسته جي بي ال سابقه ي بازي بيشتري داره ولي ام وي پي كسي مثل كين رو برد اون هم بدون نامردي در استيل كيج پس من اين دو بازي رو در يك سطح ميبينم.
بازي كينگ بوكر با بوگي من هم كه اصلا در حد رستلمينيا نبود.
پس به نظر من رستلمينياي امسال قشنگ تر هست.
RE: رستلمينياي 23 بهتره يا رستلمينياي 22؟
به نظرمن هنوز بازيها برگزار نشده شما رو جو راسامنيا گرفته بزار 4 5 ماه از راسامنيا 23 بگزره بعد بيا مقايسه كن من يادمه بازيه سينا با تريپل چ هيجانش 100 برابر اين بازيه تيكر با باتيستا بود .
من يادمه بازيه سينا با تريپل چ هيجانش 100 برابر اين بازيه تيكر با باتيستا بود .
شما چون فقط طرفدار تريپل هستي اين حرف رو ميزني وگرنه به نظر من دقيقا برعكس هست.تريپل ايچ انقدر تو مين اونت رستلمينيا بازي كرده كه ديگه مردم خسته شدن.
منم با آقا امیر موافقم رستل منیا امسال خیلی قشنگ تر از پارسال است
مقایسه 2 مین ایونت :
خب بازی تیکر و باتیستا به نظر من از بازی پارسال تریپل اچ و سینا جذاب تر از اب در میاد و حساس تر هم هست بخاطر 2 رکوردی که این 2 بازیکن در مورد نباختن در رسلمنیا و نباختن بازی سر کمربند دارن. اما بازی پارسال هم جذابیت خاص خودشو داشت. در مورد قدرت این 4 نفر باید بگم که به عقیده من سینا از باتیستا 1 مفدار سر تره. و تیکر هم همین وضیعت رو نسبت به تریپل اچ داره. روی هم رفته به نظر من بازی امسال بهتره.
در مورد بازی دوم هم 100% بازی امسال شاون و سینا از اون بازی پارسال بین کورت و رندی و ری بهتره . در واقع توی اون بازی فقط کورت قابل مقایسه با شاون و سینا هست.
در مورد بازی بین اوماگا و لشلی : اگه استون کلد داور نبود من اصلا حاضر نمیشدم این بازی رو ببینم . اما با بودن استیو یه مقدار جذاب شده. و به نظر من بازی پارسال میک فولی و اج قشنگترین بازی رسلمانیای قبل بود و از هر نظر به جز داور بازی:32: از بازی امسال قشنگتر بود.
مانی این د بانک امسال هم واقعا قشنگتره از سال قبل خواهد بود.
بازی زنان پارسال خیلی بهتر از این بود.
بازی سر کمربند ایالات متحده پارسال و امسال هم میشه گفت تقریبا برابرن.
گرچه پارسال اسم برادشاو بود..
بازی خالی و کین هم به عقیده من با بازی تیکر و هنری از نظر کیفیت برابری میکنه.
بازی 2 گروه ecw امسال از بازی تگ تیم پارسال بهتره.
حالا 2 تا بازی دیگه هم باقی میمونن. که یکیش 100% بازیه بین توش یکی از بزرگای کشتی کچ ( هوگن یا راک) با یه نفر هست و بازی دیگه هم فکر نکنم زیاد باحال باشه
که با بازی بوگیمن و بوکرتی پارسال برابری کنه.
اما در رسلمنیا 2006 بازی بین شاون و مک ماهن که بهترین بازی سال هم شناخته شد هست که فعلا چنین بازیه ای در این رسلمنیا نیست.
به طور کلی اگه یه بازی هم سطح بازی شاون با و ینس توی این رسلمنیا برگذار بشه . میتونیم بگیم که این رسلمنیا از پارسال بهتره و گرنه رسلمنیا 23 فقط به علت داشتن مین ایونت های فوق العاده با رستمنیا ی 22 برابری میکنه.
ولي به نظر من هم تريپل از اندر ضعيف تر هست و هم باتيستا از جان سينا قوي تر هست.اقاي استون كلد اگه منظورتون از اين كه اين رستلمينيا هيچ بازي مثل وينس و شاون نداره اگه بدون در نظر گرفتن دو مين اونت امسال هست درسته.ولي اگه بخواي مين اونت ها رو حساب كني هردو از بازي شاون و وينس قشنگ ترند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir
زور ميك فولي بيشتر يا اوماگا؟خوب معلومه اوماگا....
آخه مشتی زور اوماگا از میک فولی بیشتره؟همه میدونن که از میک فولی سگ جون تر خودشه!تو اون هل این ا سل همه چیزو ثابت کرد...
شما با چه دلیلی میگی منکایند با اون همه سابقه از این اوماگا ضعیفتره؟
من نگفتم زور منكايند از اوماگا كمتر است گفتم ميك فولي از اوماگا ضعيف تر.منكايند از ميك فولي كاملا قوي تر است.وهيچي مثل دوراني كه با شخصيت منكايند ميومد نميشه.بعدم نظرتون هم اعلام كنيد.
خوب مشخصه که رستلمنیای امسال خیلی جذابتره.فقط یه ذره تریپلی اچش کمه چون خیلی بهش عادت کرده بودیم.ضمنا در مورد قضیه منکایند هم :گرفتم ok